We­bre­dak­tør til Højsko­ler­nes Hus


Vi søger en webredaktør og digital specialist med viden om datadreven kommunikation, som vil arbejde for at sikre en fortsat stigning i antal kursister og bidrage til at udbrede kendskabet til højskolerne og højskolens idé.

Arbejdsområder

Med afsæt i vores kommunikationsstrategi skal du arbejde med at udvikle foreningens digitale kommunikation og sikre, at de digitale medier rammer de rigtige målgrupper.

Af konkrete arbejdsopgaver kan nævnes

  • Drift og videreudvikling af hjemmesider, app ogg webshop samt support og rådgivning til brugere af systemerne.
  • SEO-optimering af hjemmesider.
  • Udsendelse af nyhedsbreve og medvirken til, at nyheder og indlæg får liv på sociale medier i tæt samarbejde med den digitale redaktør.
  • Finde gode tredjepartsløsninger og supportere de eksisterende (Wufoo, Survey Monkey, Cludo, Campaign Monitor, Dandomain, Umbraco m.fl.).
  • Håndtere og analysere data fra Google Analytics, Facebook Insigts og Twitter Analytics for at sikre, at vores digitale indsats er optimal og relevant.
  • Være i dialog med skolerne om deres kurser på hojskolerne.dk – og støtte i forhold til indtastning i kursusdatabase.
  • Deltage i afdelingens øvrige kommunikationsarbejde - herunder fx bidrage til udarbejdelse af kampagner, annoncer og events.

Du bliver del af Kommunikationsafdelingen, der pt. består af 5 personer; kommunikationschef, layouter, digital redaktør, seniorkonsulent og en student.

Kommunikationsafdelingen er præget af en åben og hjertelig tone, høj grad af videndeling og et tæt samarbejde med god mulighed for sparring.

Kvalifikationer

Du har flere års erfaring med digital kommunikation, markedsføring eller som webredaktør med teknisk flair. Du har erfaring med at bruge værktøjer som Google Analytics, Google Ads og Twitter analytics, og du er vant til at arbejde med data for at optimere oplevelsen for den digitale kunde.

Vi forventer, at du har styr på SEO og erfaring med kodning i HTML og CSS, samt erfaring med Adobe-pakken – primært Photoshop/Fireworks og Premiere Pro.

Vi lægger desuden vægt på, at du har indsigt i og viden om brugernes anvendelse af digitale medier, ligesom du har sans for samspillet mellem onlinetekst og visuelt blikfang.

Du har erfaring med udarbejdelse af webbaserede kampagner, online annoncering, videoredigering og udsendelse af nyhedsbreve. I øvrigt taler det til din fordel, hvis du har erfaring med statistikgenerering og analyse af statistisk materiale.

Vi søger en god kollega, som arbejder selvstændigt, struktureret og som har gåpåmod.

Du kan grine – også af dig selv – og så er du ikke bleg for at stille dig op foran en forsamling af højskoler eller kollegaer og tale om de nyeste tendenser på det digitale område.

Kendskab til de danske folkehøjskoler er en fordel, men ikke et krav.

Praktisk info

Folkehøjskolernes Forening i Danmark (FFD) – også kaldet Højskolernes Hus i daglig tale – arbejder for højskolernes idé og virke. Vi er centralt placeret i København på Nytorv, er ca. 30 ansatte og har en god frokostordning samt et stærkt fagligt og socialt miljø. Vi synger morgensang sammen hver dag og har et kollegaskab udover det sædvanlige. Vores arbejde er præget af det engagement og den idealisme, der også kendetegner medarbejderne på landets højskoler.

Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem FFD og AC/HK. Indplacering vil ske efter kvalifikationer.

Stillingen ønskes besat pr. 1. december 2020 eller snarest muligt.

Ansøgningsfrist: tirsdag d. 20. oktober.

Ansættelsessamtaler afholdes i uge 44.

Ansøg venligst via linket "Søg jobbet her" nederst på siden.

Ved spørgsmål til stillingen kontakt kommunikationschef Jakob Bonde Rasmussen, jbr@ffd.dk, tlf: 21727330.

Vi tror på, at en mangfoldig arbejdsplads skaber større værdi for foreningen og det omgivende samfund, og vi opfordrer derfor alle interesserede med de relevante kvalifikationer til at søge stillinger hos os.

Gem job

Folkehøjskolernes Forening i Danmark
Publiceret: 6. oktober 2020

Arbejdssted

Location København