De­kla­ra­tiv udvikler til vores Team Sa­les­for­ce


Vil du være med til at udvikle værdiskabende løsninger i Salesforce til danskernes foretrukne pengeinstitut? Er du udadvendt og en udpræget holdspiller, og kan du se dig selv være en del af et stærkt Salesforce Team? - Så er du måske den deklarative udvikler vi søger til vores afdeling i Glostrup. 

Vi søger en deklarativ udvikler til vores Salesforce Team, som har erfaring med udvikling af Salesforce i større virksomheder. Her kommer du til at indgå i vores team af både deklarative udviklere og CEM-konsulenter. Der vil ligeledes være tæt samarbejde med hele Forretningsudvikling samt IT. Teamet har samlet til ansvar at udvikle og implementere Salgs-,Service-, Financial-, Community-, og Marketing Cloud. 

Team Salesforce tæller p.t. 5 medarbejdere og er en del af Forretningsudvikling, der tæller 20 medarbejdere. Teamet er kendetegnet ved en stor grad af medbestemmelse i de beslutninger der tages, og du skal derfor være vant til og trives med, at udfordre problemstillinger på konstruktiv vis. Der vil være meget samarbejde på tværs af salgs-/servicerelaterede forretningsområder såvel som IT med henblik på effektiviseringer og automatiseringer. Der vil derfor være rig mulighed for at tage ansvar og præge egne arbejdsopgaver.

Dit job

Som deklarativ udvikler vil du være med til at understøtte koncernen i ambitionen om at drive landets bedste bank. Det stiller store krav til de effektiviseringer og løsninger, som du vil være med til at sætte dit præg på. 

Med udgangspunkt i dit tekniske fundament for Salesforce, bliver din rolle sammen med en forretningsudvikler og/eller en proceskonsulent, at sikre bankens tætte samarbejde på tværs af enheder, skabe værdifulde effektiviseringer og løsninger for såvel filialmedarbejdere som vores kunder. Du får ansvaret for at konfigurere, udvikle og teste løsninger, på baggrund af analyser og ideer.

Din person

Som person er du fleksibel og klar til at påtage dig nye udfordringer. Du er analytisk i din tilgang og kan samtidig arbejde struktureret og selvstændigt med dine opgaver. Det er en forudsætning, at du har min. 3-5 års praktisk erfaring med konfiguration i Salesforce og gerne med erfaring indenfor de før nævnte cloudløsninger (Salgs-, Service-, Financial-, Community-, og Marketing Cloud). Det er ligeledes en fordel, hvis du har arbejdet med Salesforce Lightning, men heller ikke et krav.

Vi ser gerne, at du allerede er certificeret Salesforce-administrator, men det er ikke et ultimativt krav. Vi ser og understøtter gerne muligheden for en senere certificering.
Viden om bankdrift er en stor fordel, men ikke en forudsætning for at kunne kvalificere til jobbet. 

Det får du

I Arbejdernes Landsbank bliver du del af en kultur, hvor stærke værdier som ansvarlighed, nærvær og enkelthed er i fokus. Derudover kan du se frem til at blive del af: 

En arbejdsplads hvor arbejdsglæden og medarbejdertilfredsheden er blandt de højeste i sektoren

  • En bank som 11 år i træk er kåret til danskernes foretrukne bank
  • En flad organisationsstruktur med hurtige beslutningsprocesser
  • En vækstorienteret organisation, hvor der er rig mulighed for at udvikle sig både fagligt og personligt 

Du får desuden en lang række medarbejdergoder, som bl.a. omfatter sundhedsforsikring, tandforsikring, ekstra ferietillæg, attraktiv bonusordning og mulighed for at gøre brug af forskellige rabataftaler. 

Afdelingen er centralt beliggende i Glostrup, tæt på S-tog og busser. Der er endvidere mulighed for gratis parkering. 

Vil du vide mere

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at ringe til Team Salesforce chef Michael Hartwig på tlf. 24 66 42 79 / 38 48 47 22 eller mail på mh@al-bank.dk.

Ansøgningsfrist 19. oktober. 

Gem job

Arbejdernes Landsbank
Publiceret: 7. oktober 2020

Arbejdssted

Location Glostrup