Teknisk analyst til et nyt stort ud­vik­lings­pro­gram


Vil du være med til at skabe rammerne for vores udviklingsprograms kommende set-up for toolchain, miljøet, automatiseringer og drift-vedligeholdelse, sådan at vi sikre forudsætningerne for continus delivery? så læs med her.

Som vores nye tekniske analyst på Boligprogrammet, har du mulighed for at være med i en spændende opstartsfase på et stort udviklingsprogram – ”Boligprogrammet”, hvor vi skal bygge det kommende system der skal gøre det muligt for Staten at opkræve ejendomsskatter.

I øjeblikket består programmet af ca. 50 deltagere, men som vi nærmer os gennemførelse vil deltagerskaren udvides til at bestå af minimum 4 full-stack teams og denne rolle er forankret i system-teamet. Programmet benytter SAFe som rammeværk for udviklingen. Løsningen er bygges i Java EE og åbne standarder som Elasticsearch, Postgres og Cassandra. Der benyttes tools som Redhat Ansible, Jenkins, Bitbucket, SonarQube og Docker compose. 

Dine opgaver 

Du får en bred opgaveportefølje, og i analysefasen vil dine opgaver være fokuseret på at sikre, at de tekniske rammer er på plads inden gennemførelsesfasen. Dette indbefatter at afklare, designe og beskrive, guidelines til udvikling, tool chain og automatisering der vil understøtte vores udviklingsteams. 

Herunder skal du også være med til at sikre, at programmet er alignet med UFST best practice og standarder. Du får en stor kontaktflade til relevante interessenter som fx løsningsarkitekter, udviklere og andre afdelinger. Rollen kræver desuden at du kan selvstændigt drive og koordinere mellem inputs givere.

I gennemførelsesfasen vil rollen fokusere på support til udviklingsteam samt vedligehold af tool chain og understøttelse af continuos delivery pipeline.

Herudover inkluderer dine opgaver desuden, at du: 

  • deltager i detaljerede afklaringer af udviklingsprocesser, tekniske- og systemkrav på tværs af teams, services og API’er
  • har tværfagligt samarbejde med eksterne leverandører og interne IT-kompetencecentre
  • identificerer behov for fælles tekniske enablers
  • afklarer specifikationer til miljøer, sikrer bestilling og support til udvikleren 
  • afklarer set-up og deltager i at løse evt problematikker omkring deployment og release
  • deltager i eller supporterer omkring tekniske test 
  • sikrer planlægning og udførelse af upgraderinger på tværs af teams.

Om dig

Vi forestiller os, at du har flere års erfaring som IT-specialist fx applikation manager. Du har sandsynligvis en IT-uddannelse fra f.eks. DTU eller ITU. Herudover har du en teknisk baggrund, hvor du har fået indsigt i drift og infrastruktur, samt IT-deployment processer. 

Du har erfaring med at arbejde tæt med både udviklere og drift-siden, og at omsætte strategiske og operationelle mål til konkrete løsninger og processer. Det er en fordel, hvis du har erfaring med agil udvikling, gerne SAFe og er vant til at deltage i IT-udviklingsprojekter.

Som person er du god til at sætte dig ind i IT-platforme og den infrastruktur der danner rammerne og IT-udvikling. Du får energi af at lære nye ting, og kan samtidigt formidle dine resultater klart og overbevisende. Du får et kick af at levere resultater og ved at samarbejde er en forudsætning for at det kan lykkes. Du danner dig hurtigt et overblik over komplekse områder, samtidig med, at du ikke glemmer detaljerne.  

Herudover ser vi gerne, at du er:

  • analytisk tænkende
  • god til at formulere dig og omsætte forretningstermer til tekniske termer
  • god til at sætte dig ind i et forretningsområde og opnå forretningsforståelse.

Det er en fordel, hvis du har erfaringer med en eller flere af følgende eller tilsvarende tools: Bitbucket, Gradle-Byg, SonarQube, Docker Componse. 

Hvad vi tilbyder

Stillingen er placeret i en nyoprettet afdeling ”Udvikling Bolig”, hvor alle de tekniske ressourcer til Boligprogrammet bliver forankret. Du får dermed rig mulighed for at være med at til at præge opbygningen af afdelingen. Der er stor frihed til at træffe beslutninger inden for dit kompetenceområde.     

På Boligprogrammet har du mulighed for at arbejde med nye teknologier og løsninger og et IT-udviklingssetup, der arbejder efter nyeste metoder og rammeværktøjer. 

Dine opgaver vil være varierende og udfordrende, og der vil være gode muligheder for kompetenceudvikling inkl. uddannelse inden for f.eks. SAFe og agil udvikling.
Sidst men ikke mindst kommer du til at arbejde med engagerede kollegaer og i en stor IT-organisation med mange forskellige kompetencer, hvor der er mulighed for at lære af hinanden. 

Ansøgning og kontakt

Ansøgning med CV og relevante dokumenter bedes sendt via linket ”Søg jobbet her” senest den 25. oktober 2020. Spørgsmål besvares gerne af kontorchef Mia Christiansen på 72377496. Der kan blive gennemført test som led i ansættelsesproceduren.  

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer.   

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted vil være Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg, men i slutning af året flytter vi til Nybrovej 110-116, Lyngby.

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’ 

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.   

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.   

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. 

Gem job

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Publiceret: 8. oktober 2020

Arbejdssted

Location Frederiksberg og Lyngby