OK søger dygtige testere / test managers


Vi har fortsat travlt med at udvikle digitale løsninger i OK – derfor søger vi to nye testere. Er forretningsprojekter, teamarbejde og faglig udvikling lige dig? Så har du muligheden for at komme med på holdet og arbejde i en IT-afdeling i rivende udvikling. IT-afdelingen består af 56 kolleger, hvoraf ca. 40 sidder i udviklingsafdelingen.

Afdelingen udvikler og vedligeholder systemer og tilknyttede integrationer gennem en række udviklingsprojekter.

I OK satser vi på digitalisering, og vores hverdag er præget af mange spændende opgaver.

Om dig

Du er en kompetent og professionel tester, der også evner at planlægge testen og gennemføre den i samarbejde med forretningen.

Du er imødekommende og byder gerne ind i forhold til opgaverne og har en faglighed, som gør, at du også er i stand til at sparre med kolleger både i og uden for afdelingen. Du forstår samspillet mellem IT og forretning og formår hurtigt at sætte dig ind i systemer. Du evner at afklare og beskrive en opgave, inden du går i gang.

Dine primære opgaver

Dit fokus og ansvar som tester er blandt andet:

  • Deltagelse i udviklingsprojekter i samarbejde med kollegaer og deltagere fra andre afdelinger i OK.
  • Acceptkriterier og sparring med udviklere.
  • Testplan.
  • Testgennemførelse sammen med forretningen.

Faglige kompetencer

Du har måske allerede taget en ISTQB-certificering – hvis ikke støtter vi vores medarbejderes faglige udvikling og tilbyder relevante kurser samt certificeringer.

Vi har øget vores fokus på testautomatisering. Det er derfor en fordel, hvis du har kendskab til dette. Du har måske en teknisk baggrund – og har eventuelt selv arbejdet som udvikler.

Testplaner og afvikling foregår i Azure DevOps, så kendskab hertil er at foretrække.

Du kommunikerer både på dansk og engelsk i skrift og tale.

Vi tilbyder

Du bliver en del af en IT-funktion i vækst, hvor du er med til at sikre kvaliteten på vores digitale platforme. Du kommer til at sidde i en udviklingsafdeling med en række dygtige og erfarne kolleger og bliver en del af et professionelt miljø med høj faglighed. Der er god aldersspredning i afdelingen, vi har godt humør, og vi sætter altid barren højt i vores arbejde.

Hvis du er den rette til jobbet, tilbyder vi dig attraktive medarbejderforhold, som blandt andet omfatter pensionsordning, sundhedsforsikring, efteruddannelsesmuligheder, og kantineordning.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Thomas Lander Christensen
thlc@ok.dk
Tlf.: 27293178

Ansøgningsfrist: Snarest muligt


Energiselskabet OK

OK er meget mere end tankstationer og sjove reklamer på TV. OK er 600 dygtige medarbejdere, som hver dag spiller sammen for at opfylde danskernes energibehov. I OK er vi dygtige til at omstille os – faktisk har vi mere end 100 års erfaring på energimarkedet. Vi har fokus på forbrugernes behov, og derfor er vi med på rejsen mod flere alternative energiformer. Du kan læse meget mere om os på www.ok.dk.

Gem job

OK a.m.b.a.
Publiceret: 22. oktober 2020

Arbejdssted

Location Viby