Teknisk stærk og ud­vik­lings­o­ri­en­te­ret di­gi­tal­chef fra den fi­nan­si­el­le branche


Ambitionen med Sampensions digitale udvikling er at skabe en unik kundeoplevelse, der gør vores produkter og services lette at bruge. Vores digitale team har senest arbejdet vedholdende på at få branchens højst ratede og mest kundevendte pensionsapp i luften. Teamet søger nu en innovativ, teknisk stærk og erfaren digitalchef til at styrke, udvikle og forankre vores ambitiøse IT-strategi i tæt samspil med forretningen og eksterne samarbejdspartnere.

Tekniker til fingerspidserne

Du er en stærk tekniker med dyb, faglig indsigt og udstyret med en god forretningsforståelse – gerne fra den finansielle sektor. Derudover er du nysgerrig af natur og ser værdien i det brede samarbejde. Du sørger for at inddrage relevante forretningsområder i huset, så idéer og løsninger fortsat er nytænkende, men også bliver godt forankret i huset.

Du har fokus på at integrere og fremtidssikre digitale løsninger på tværs af platforme og udvikle features og kundevendte løsninger til fordel for vores 330.000 kunder og medlemmer. Opgaverne inkluderer bl.a. at:

  • løfte vores digitale rådgivningsunivers til næste niveau
  • udvikle førsteklasses digitale kundeoplevelser
  • sikre digital tilstedeværelse og sammenhæng på tværs af digitale kanaler.

Nyetableret ledergruppe i IT-området

Ledergruppen er en nyetableret enhed med et stærkt sammenhold, stor nysgerrighed, højt engagement og ambitioner i forhold til fremtidens IT-løsninger. Du kan forvente opbakning og råderum til at lede og styre dine projekter, som du er med til at definere og udrulle.

For at blive succesfuld i rollen besidder du stærke relationelle egenskaber og er en dygtig personaleleder. Dit team består af dedikerede specialister med dyb faglig indsigt, der arbejder målrettet på at levere digitale og kundevendte løsninger af høj kvalitet. Du ser hver enkelt medarbejder og forstår at lede og udvikle med fokus på arbejdsglæde og motivation. Læs mere om vores medarbejderfordele her.

Hvorfor skal du søge stillingen?

Med 325 ansatte i Sampension får du direkte indflydelse på løsningen af dine opgaver og er med til at gøre en forskel for vores kunder. Samtidig har vi størrelsen til at drive udviklingsprojekter på en professionel måde. Vi glæder os til at læse din ansøgning. Vi indkalder løbende til samtale så send din ansøgning via linket "Søg jobbet her" hurtigst muligt. Har du spørgsmål så kontakt IT-direktør Morten Lund Madsen tlf.: 30 32 89 84.

Gem job

Sampension A/S
Publiceret: 9. oktober 2020

Arbejdssted

Location Hellerup