IT-tester til agile teams I Land­brugs­sty­rel­sen


Har du lyst til at være med til at sikre, at vi udvikler ordninger, som fungerer for både vores kollegaer og kunder? Arbejder du systematisk og metodisk? Og har du lyst til at være en del af en travl hverdag med mange forskelligartede opgaver i et agilt team med dygtige, kompetente kollegaer, hvor deadlines og højt humør går hånd i hånd? Så er det måske dig, vi leder efter.

IT-testere med høj faglighed og lyst til at arbejde i et agilt team

I Landbrugsstyrelsen har vi indført SAFe og etableret to Agile Release Trains, ART’er. Hver ART består af en ART-ledelse og række agile teams. Du vil skulle indgå i et team i en af de to ART’er, hvor du i samarbejde med dygtige og engagerede kolleger skal arbejde med systemtesten af vores opsætning, som vil være dit faglige udgangspunkt. Først og fremmest er du dog ”teammedlem” og skal sammen med teamet løse de opgaver i backloggen, som er højst prioriteret. De agile teams er selvorganiserende og sammen arbejder I efter de agile metoder i tæt samarbejde med ART’ens øvrige teams og ledelse.

Som IT-tester vil du sammen med de øvrige team medlemmer udgøre et udviklingsteam, som sammen sikrer, at produkterne bliver leveret i rette kvalitet og til tiden. Din vigtigste opgave som tester er løbende at bidrage til, at de endelige produkter har en høj kvalitet – og at du sætter din faglighed i spil i hele processen fra det indledende arbejde med bekendtgørelse- og kravspecifikationer, over IT-opsætningen til produktionssætning. Det er teamets ansvar at sikrer, at alle opgaver afsluttes til de aftalte deadlines, og du kan forvente at få forskelligartede opgaver. Som teammedlem vil du derfor få en afvekslende hverdag, hvor du får rig mulighed for at bidrage til, at styrelsen leverer det bedst mulige produkt til vores kunder samtidigt med, at du kan udvikle både dine faglige og personlige kompetencer.

Vi forventer, at du som tester og teammedlem:

 • Har lyst til at indgå i det agile set-up
 • Arbejder metodisk og struktureret
 • Overholder deadlines – og forstår vigtigheden heraf
 • Er vant til at dokumentere dit arbejde
 • Er god til at samarbejde – både med kollegaer i eget team og på tværs både indenfor og udenfor Art’en.
 • Trives i en travl hverdag med afvekslende opgaver
 • Deltager aktivt i teamet både fagligt og med godt humør

Det er en fordel, hvis du:

 • Er ISTQB certificeret
 • Har erfaring med de forskellige testmetodikker
 • Har kendskab til den agile metode 
 • Har databasekendskab
 • Har erfaring med TFS
 • Har relevant arbejdserfaring inden for IT eller har relevant IT-uddannelse

Du bliver en del af et agilt team med en høj faglighed og mange spændende opgaver. Teamstørrelsen vil variere, men formentlig ligge mellem 8-12 personer. Du får dygtige og søde kollegaer, som mestrer balancen mellem sjov i hverdagen og nå sine mål, så deadlines nås og trivslen forbliver i top. Vi sikrer god oplæring og du vil blive tilknyttet en mentor i din første tid i styrelsen.

ART'erne i Landbrugsstyrelsen og dit nye team

Landbrugsstyrelsen er i gang med at starte implementeringen af sin nye meget omfattende digitaliseringsplan. Planen er meget ambitiøs og vil frem mod 2022 understøtte, at vi kan levere løsninger hurtigere og i endnu bedre kvalitet til vores kunder og brugere, samtidig med at automatiseringsgraden øges yderligere. Overgangen til agile arbejdsmetoder er en del af digitaliseringsplanen, og indsatsen i de agile teams er en af forudsætningerne for, at vi når i mål med digitaliseringsplanen og holder den høje kvalitet i løsningerne.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsen, Nyropsgade 30, 1780 København V. Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan fremvise en privat straffeattest uden forhold af betydning for stillingen.

Vi gør opmærksom på, at det daglige arbejdssprog er dansk, hvorfor det forventes, at du kan læse og skrive dansk på et arbejdsmæssigt niveau.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Kontakt

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at Resource Manager Mette Jensen på 25 23 84 80. Du kan læse om Landbrugsstyrelsen på www.lbst.dk/job.

Ansøgning

Søg stillingen ved at sende en ansøgning inkl. CV, eksamensbevis og evt. referencer online i vores rekrutteringssystem (tryk på ”Søg jobbet her”) senest 22. oktober 2020. Samtaler holdes løbende.


Miljø- og Fødevareministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

Landbrugsstyrelsen er en styrelse under Miljø- og Fødevareministeriet. Du bliver en del af et miljø, hvor vi mestrer balancen mellem mange modsætninger – og det er vi stolte af. Hos os taler vi om alt fra landbrugsstøtte og Karnov til plantesundhed og digitalisering. Hvis du tør plante dit frø hos os, så lover vi, at det får de bedste vækstbetingelser.

Gem job

Landbrugsstyrelsen
Publiceret: 8. oktober 2020

Arbejdssted

Location København