Frontend-udvikler med fokus på den gode bru­gero­p­le­vel­se


Er du klar til at tage et ansvar i udviklingen af fremtidens IT-løsninger til Skattevæsnet?

Som frontend-udvikler i "Udviklingsprojekter OSM" får du mulighed for at præge den agile udvikling og er med til at udvikle centrale IT-løsninger til fremtidens Skattevæsen. Arbejdet er forankret i agile teams, hvor din nysgerrighed, dine ambitioner og evner til at udfordre ift. optimering af løsningsdesign er i centrum.

Vi søger ambitiøse og engagerede frontend udviklere, til den del af et af vores kontor, der driver gennemførelsen af IT-udviklingsprojekter i Skatteforvaltningen. Kontoret bidrager som en af de primære opgaver med fullstack, frontend og backend udviklere i IT-udviklingsprojekter, der også består af teams af arkitekter, løsningsdesignere, tekniske testere, mv.

Et spændende projekt med faglige udfordringer

Du bliver tilknyttet One Stop Moms, som er et stort og komplekst projekt, der i samarbejde med Skattestyrelsen opbygger en IT-løsning som letter momsindberetning for erhvervslivet og sikrer mere fair konkurrence på tværs af EU, samt nedbringer svindlen med moms.

I det daglige arbejder du i et agilt, tværfagligt team, med basis i agile arbejdsprincipper, hvor vi arbejder i korte sprints og med daglige stand-up møder. Det er en vigtig del af opgaveløsningen, at du medvirker til at udfordre opgaver og løsninger, og det er derfor vigtigt, at du er nysgerrig af natur og trives i et uformelt, dynamisk og til tider hektisk miljø.

Efter færdiggørelsen af One Stop Moms projektet skal du bruge dine kompetencer i relation til nogle af vores kommende udviklingsprojekter i Skatteforvaltningen.

Om dig

Du har enten flere års erfaring med i bagagen eller er nyuddannet indenfor IT-udvikling med udgangspunkt i en relevant videregående uddannelse fra f.eks. DTU, ITU, DIKU, Erhvervsakademi eller tilsvarende.

Du har lyst til at arbejde med mange forskellige teknologier, du er løsningsorienteret og tænker kreativt, når det kommer til anvendelsesmulighederne. Du er social, handler proaktivt og du opbygger viden i tæt samarbejde med dine kolleger.

Din værktøjskasse består blandt andet af god erfaring med at kode i Javascript og Typescript og et eller flere frameworks så som Vue, Bootstrap eller Spring Boot.

Vores værktøjskasse er både bred og tung, og derfor ser vi også gerne, at du har kendskab til:

  • Git, Jenkins, Docker, OpenShift, Artifactory
  • PostgreSQL
  • REST API
  • Microservices og event-drevet arkitektur
  • Continuous Deployment og Integration
  • Agile, Scrum og Safe

Dit kontor

Du bliver ansat i kontoret ”Udvikling One Stop Moms”, hvor vi pt. er 12 ansatte. Kontoret er forholdsvist nyt, og vi forventer med tiden at vokse til 20 medarbejdere. Vi hjælper og støtter hinanden i at komme fælles i mål med vores opgaver. Vi lægger stor vægt på videndeling og læring, og vi trives rigtig godt i vores arbejde.

Vi har forskellige uddannelses- og erhvervsmæssige baggrunde, hvilket skaber et arbejdsmiljø, hvor vi vægter læring og arbejdsglæde meget højt. Der er gode muligheder for at forme sin egen dagligdag, der generelt er præget af en dynamisk og kreativ kultur. Med ca. 1500 ansatte er der ligeledes god grobund for karriereudvikling samt at møde nye spændende mennesker, enten i fagligt øjemed eller til et socialt arrangement.

Der er gode muligheder for kompetenceudvikling og sparring og du bliver, meget hurtigt, kastet ud i både varierende og udfordrende arbejdsopgaver.

Ansøgning og kontakt

Ansøgning med CV og eksamenspapirer bedes sendt via linket ”Søg jobbet her” senest den 25. oktober 2020. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Marie With Jørgensen på tlf. 72373885 Send gerne din ansøgning hurtigt, da vi afholder samtaler løbende. 

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest og referencer. Der kan indgå en logisk analyse og en personanalyse i ansættelsesforløbet.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner og dit arbejdssted vil være Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen 

’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’  

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle IT-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende IT-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.  

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.  

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gem job

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Publiceret: 9. oktober 2020

Arbejdssted

Location Frederiksberg