Erfaren IT-ad­mi­ni­stra­tor


Er du passioneret for at skabe gode digitale arbejdsbetingelser for AURA Energis medarbejdere og kunder? Arbejder du målrettet på at nå dine mål? Har du en solid teknisk indsigt og er blandt de bedste indenfor Microsoft 365 og Azure?

Hvis du samtidig kunne ønske dig at arbejde i en organisation, der har som mål at påvirke den grønne omstilling og bæredygtige initiativer… ja, så har du nu muligheden for et job som IT-administrator hos AURA Energi.

Du vil blive en del af koncern IT, der har til opgave at skabe værdi for alle AURAs forretningsområder. Her vil du indgå i et team af dygtige administratorer, projektledere og supportere. Sammen har I ansvaret for at designe, implementere, drifte og supportere løsninger.

AURA er midt i en spændende transformation, hvor flere af AURAs centrale platforme løftes for at imødekomme fremtidige behov. Du vil få en central rolle i denne transformation.

Dig som person

Du er en do’er, der naturligt tager ansvar og selvstændigt driver projekter. Du er nysgerrig på nyeste trends og investerer i din karriere ved at holde dig opdateret. Du inspirerer gerne dine omgivelser og lærer fra dig.

Samtidig er du serviceminded og søger altid at levere den bedste oplevelse til AURAs mange brugere.

Din baggrund

Det er en forudsætning, at du har mindst 5 års dokumenteret erfaring med implementering og drift af IT-løsninger, gerne i større organisationer. Du har gerne en relevant IT-faglig uddannelse, på bachelor niveau.

Samtidig er det et krav, at du har erfaring med arkitektur, migrering, administration, drift, etc. på Microsoft Azure og Microsoft 365. Herunder gerne erfaringer med Microsoft Security Center i Microsoft 365.

Du skal også have erfaring med opsætning og vedligehold af Microsoft AD, Azure AD, ADFS og selvfølgelig almindelig drift og vedligehold af on-premise Windows Server 2012-2019 på Hyper-V.

Det er en fordel hvis administration og performance tuning af Microsoft SQL Server 2012–2019 også er en del af dit repertoire. Kendskab til drift og vedligehold af Cisco Netværk (ISE/ASA/ACI, etc.) er også en fordel.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et socialt og nærværende arbejdsmiljø, med en god humoristisk tone, hvor alle inddrages og bliver hørt. Vi har fokus på en god balance imellem fritid og arbejde.

Du får en god pensionsordning, og du vil blive omfattet af sundhedssikring. Vi har frokostordning, og en velfungerende personaleforening.

Din daglige gang vil være på vores kontor i Odder, hvor øvrig koncern IT også er samlet.

Ansøgning

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, så ansøgninger behandles løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Direktør for IT og digitalisering Rasmus Romm på mobil 3012 5322 eller på mail rar@aura.dk (ansøgning og CV må ikke sendes direkte til denne mail pga. GDPR, men skal uploades via linket "Søg jobbet her" herunder).

Gem job

AURA Energi
Publiceret: 13. november 2020

Arbejdssted

Location Odder

Job hos virksomheden