It-for­ret­nings­kon­su­lent med erfaring i Ser­vi­ceNow


Vær med på den agile rejse i Energinet, samtidig med at du yder rådgivning relateret til optimering af processer gennem digitalisering - og sammen med kolleger sikrer værdi for forretningen og med den gode historie får åbnet døre for andre muligheder. Når du bidrager til at sætte strøm til processer og frigive ressourcer til kerneopgaver, bidrager du til, at Energinet som helhed får mere tid til den grønne omstilling. Din nye arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia med mulighed for hjemmearbejde og stor fleksibilitet i forhold til tilrettelæggelse af dit arbejde.

Du er med til at omsætte forretningsbehov til it-løsninger

Du bliver en del af afdelingen IT Leverancer Koncern, der forener og sætter strøm til forretningsprocesser, fleksible samarbejdsmåder og kommunikation på tværs af selskaberne i Energinet, idet vi skaber gode brugeroplevelser og bidrager til sikkerhed, compliance og tid til kerneopgaver - og således binder det hele sammen til gavn for den grønne omstilling. Afdelingen består af 10 kolleger og vokser med 3 nye kolleger inden udgangen af året. Vi er meget tværfaglige og har ansvaret for mere end 30 applikationer, som anvendes i alle selskaber, så vi har en stor kontaktflade til business owners og arbejder i mindre teams med fokus på forskellige produkter og opgaver. Vi dyrker fællesskabet og sikrer synergier og vidensdeling, og vi hylder værdier som proaktivitet, handlekraft, faglighed og ordentlighed.

Som it-forretningskonsulent med fokus på ServiceNow skal du som brobygger mellem forretningen og udvikleren afdække og forstå forretningsbehovet og omsætte det til konkrete funktionelle it-løsninger. Det betyder, at du udarbejder beslutningsoplæg, som illustrerer forretningsværdien med fokus på optimeringer samt beskriver krav til integration af komponenter. Du konfigurerer og implementerer løsninger og sikrer, at test og change-proces bliver gennemført. Du afholder selvstændigt eller i samarbejde med andre workshops i forbindelse med løsningsdesign og behovsanalyse, og du sikrer uddelegering af udviklingsopgaver til kolleger i teamet samt bidrager til et godt samarbejde.

Sideløbende bistår du med ServiceNow-administrationsfunktioner og bidrager til at optimere medarbejderoplevelsen med ServiceNow-platformen og synliggøre og kommunikere, hvilken forretningsværdi de enkelte it-løsninger giver. Du er ligeledes med til at uddanne brugere og sikre, at løsningerne er compliant.

”Du bliver en del af et forretningsområde i vækst, hvor du kommer til at samarbejde med mange interessenter på tværs af selskaber og afdelinger. Jeg lægger derfor vægt på, at du god til at opbygge gode relationer til samarbejdspartnere og kolleger – med henblik på at sætte strøm til tunge manuelle processer og sikre forankring af løsningerne i de enkelte afdelinger,” fortæller afdelingsleder Conny Bækby.

Glæd dig til at blive en del af en organisation med et meningsfuldt formål, som med visionen ”Grøn energi for en bedre verden”. Vi er nysgerrige, åbne og vægter samarbejde og inddragelse højt, samtidig med at vi har stort fokus på løbende udvikling og læring. I tråd med vores værdier ”mod” og ”tillid” er Energinet en fleksibel arbejdsplads med stor mulighed for indflydelse på, hvor og hvornår du løser dine arbejdsopgaver i en god balance mellem egne ønsker og værdiskabelsen for Energinet.

Udrulning af ServiceNow løsninger

Du har måske en baggrund som cand.it., datamatiker eller en anden relevant it-uddannelse, men vigtigst er din erfaring med at implementere it-løsninger, som sætter strøm til processer. Det er et krav, at du har praktisk erfaring med ServiceNow og er i stand til at konfigurere og implementere ServiceNow-løsninger og har minimum 3 års erfaring som IT-forretningskonsulent. Desuden er det en fordel, hvis du har erfaring med Leapwork og MS365- produkter samt med udvikling af mobile apps. Erfaring med undervisning og facilitering er ligeledes et plus. Endeligt trives du med at arbejde på tværs af afdelinger og fagligheder, og du er en god formidler både skriftligt og mundtligt på dansk og engelsk.

Som person er du analytisk og forstår arbejdsgange og processer, så du får afdækket behovene 360 grader og ser mulighederne for optimering. Samtidig har du sans for dataanalyse og arbejder struktureret og kvalitetsbevidst. Du er god til at opbygge tætte relationer med kolleger og samarbejdspartnere, og du trives med at være tæt på kunderne. Du kan lide at være ekspert og lære fra dig – og du evner at fortælle den gode historie. Endeligt kan du træffe beslutninger og være vedholdende, samtidig med at du går til de mange sideløbende opgaverne med energi, gå-på-mod og i godt humør

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”Søg jobbet her”, så vi har den senest 9. november 2020. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Conny Bækby på tlf. 23 37 11 38.

Energinet IT understøtter koncernen og koncernens forretningsenheder med it-udvikling og -drift. IT skal sikre, at Energinets forretningsprocesser understøttes effektivt og sikkert med informationsteknologi. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.

Se film om Energinet.

Gem job

Energinet
Publiceret: 9. oktober 2020

Arbejdssted

Location Fredericia