Ud­dan­nel­ses­le­der til it-ud­dan­nel­ser


Der er stor efterspørgsel på kompetente it-medarbejdere, og på Erhvervsakademi Aarhus uddanner vi til en bred vifte af disse opgaver. Da vores nuværende uddannelsesleder har fået nyt job, søger vi en ny uddannelsesleder, der kan medvirke til at lede og udvikle vores videregående uddannelser på it-området. Jobstart er primo 2021 eller efter aftale. 

Om jobbet

Jobbet som uddannelsesleder omfatter personaleledelse samt koordinering og udvikling af uddannelser inden for it-området, samt undervisning i begrænset omfang. P.t. drejer det sig om it-teknologuddannelsen samt professionsbacheloruddannelsen i produktudvikling og teknisk integration med 9-10 dygtige og engagerede undervisere, samt en række deltidsuddannelser. 

Du bliver ansvarlig for den daglige ledelse og planlægning af uddannelserne i samarbejde med uddannelseschefen for kompetencecenter for it- og softwareudvikling, som du refererer til. 

På Erhvervsakademi Aarhus har vi en uformel omgangstone, som er med til at skabe et godt arbejdsmiljø. På akademiet måler vi jævnligt medarbejdertilfredsheden, og der har vi konsekvent en høj arbejdsglæde. Vores kultur er præget af handling, og vi møder nye kolleger med nysgerrighed. 

Kompetencer

  • Du har relevant erhvervserfaring og viden samt et godt netværk inden for it-området
  • Du er en god og inspirerende kommunikator på dansk og engelsk
  • Du har ledelses- eller projektledelseserfaring og lyst til personaleledelse inden for uddannelsesverdenen
  • Undervisningserfaring og kompetencer inden for et eller flere af uddannelsernes fagområder er en fordel, men ikke en betingelse. 
  • Du er som person engageret, nysgerrig og nytænkende
  • Du er analytisk og har et godt administrativt gen
  • Du har en relevant uddannelse på kandidatniveau eller tilsvarende

Ansættelse

Stillingen som uddannelsesleder er en fuldtidsstilling. Løn- og ansættelsesforhold fastsættes iht. cirkulære om aftale om ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning, uddannelse og forskning på Uddannelses- og Forskningsministeriets område.

Yderligere oplysninger

Vi forventer at afholde 1. samtalerunde 9. november og 2. samtalerunde 18. november Du skal regne med at udfylde en kompetenceprofil og forberede opgaveløsning, hvis du bliver indkaldt til 2. runde. Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte uddannelseschef Gert Simonsen på 7228 6301 eller gs@eaaa.dk

Ansøgningsfrist: 01-11-2020.

Læs mere om Erhvervsakademi Aarhus på www.eaaa.dk

Gem job

Erhvervsakademi Aarhus
Publiceret: 9. oktober 2020

Arbejdssted

Location Viby J