IT-ap­pli­ka­tions­kon­su­lent/manager

Brænder du for at arbejde med it-applikationer, og har du et konstant øje for potentielle forbedringer, der skaber værdi for forretningen?

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane er på en digitaliseringsrejse og søger derfor til en nyoprettet stilling en erfaren og ambitiøs IT-applikationskonsulent/manager, der kan varetage en række opgaver i flere af vores IT-applikationer. Arbejdet med applikationerne er afgørende for at sikre effektive arbejdsprocesser, samt for vores samarbejde med eksterne konsulenter indenfor anlægsbyggeri, drift af metroen og den kommende letbane.

Du vil få en portefølje af IT-applikationer i forskellige størrelser. Du skal sikre den daglige drift, samt at applikationerne er brugervenlige, effektive og hænger sammen med resten af vores IT-arkitektur. Vi forventer ikke, at du har kendskab til vores specifikke applikationer, men at du har en analytisk tilgang til opgaverne, kan dykke ned i detaljen, samt løse de mere komplicerede opgaver.

Du skal kunne bringe din viden i spil og være bindeled og sparringspartner i driften af applikationerne.

Du kommer til at indgå i et team med en temaleder og fire andre kollegaer. Teamet har ansvaret for selskabets applikationer, forretningsunderstøttelse og kontakt- og administrationsstyring.

Dit arbejdsområde 

 • Løbende dialog og sparring med systemejere, brugere i forretningen og digitaliseringsprojektledere, så krav og ønsker til applikationerne omsættes til de rette løsninger
 • Koordinere videreudviklingsopgaver og tilknytte nye udviklingsprojekter i relation til din portefølge
 • Prioritere ændringsønsker
 • Releases og løbende 2nd level support
 • Planlægge og gennemføre test i tæt samarbejde med leverandører og brugere
 • Sørge for den rette systemdokumentation og vedligeholdelse af processer

Dine profil

Som person er du proaktiv og udadvendt, og du har en systematisk og struktureret tilgang til dine opgaver, hvor du ved hjælp af dine kommunikative evner formår at skabe og vedligeholde stærke relationer til dine samarbejdspartnere.

Du vil få et stort, selvstændigt ansvarsområde, og det er derfor vigtigt, at du kan arbejde resultatorienteret i forhold til din portefølje af applikationer. Vi forventer, at du løbende har fingeren på pulsen i forhold til at spotte trends og mulige forbedringer af det eksisterende.

Derudover har du: 

 • Relevant IT-teoretisk baggrund kombineret med konkret erfaring med Application Management
 • God forståelse for og indsigt i IT-systemer og applikationer og kan omsætte det til konkrete løsninger
 • Erfaring med Predictive Asset Management og/eller Bygnings Informations Modellering (BIM) er en fordel
 • Erfaring med eller ønske om at indgå i agil projektdeltagelse
 • Erfaring med identifikation af brugerbehov og behovsbeskrivelser
 • Kendskab til ITIL-processer

Vi tilbyder

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane tilbyder et udviklende job i et fagligt stærkt og dynamisk miljø. Der er fart på i hverdagen, og sammen er vi med til at forandre og forbedre hovedstadens kollektive transport. Vi tilbyder attraktive og fleksible ansættelsesvilkår.

For yderligere information om jobbet kontakt Stabschef Peder Mandrup Tang Knudsen eller Teamleder Karen Margrethe Riberholt, på 3311 1700.

Ansøgningsfrist: 23. oktober 2020. Der vil være ansættelsessamtaler mellem den 27. og 30. oktober.


Om Metroselskabet og Hovedstadens Letbane

Vi sørger for, at mere end 1 million passagerer kan køre med metroen hver uge, og vi bygger flere end 50 metro- og letbanestationer, der skaber nye forbindelser og muligheder i Hovedstaden.

Vi har en vision om, at alle skal kunne gå sikkert hjem fra arbejde, hver dag.

Metroselskabet er ejet af Staten, Københavns Kommune og Frederiksberg Kommune, mens Hovedstadens Letbane er ejet af 11 omegnskommuner samt Region Hovedstaden.

Læs mere på m.dk og dinletbane.dk

Gem job

Metroselskabet og Hovedstadens Letbane
Publiceret: 9. oktober 2020

Arbejdssted

Location København S