Teknisk Tester til In­te­gra­tion


Brænder du for test? Vil du være med til at sikre, at kvaliteten er i top på vores leverancer i tæt samarbejde med arkitekter, forretningsudviklere og IT-udviklere? Og vil du være med til at levere bankløsninger til vores kunder på det nordiske marked?

Bliv en del af en travl afdeling med en stor kontaktflade

Hos os i Integration teamet får du en hverdag præget af energi og højt tempo i spændingsfeltet mellem vores projekter, kollegaer og it. I afdelingen vedligeholder vi Integrationer imellem interne og eksterne systemer, samt API er udstilles via SDC API manager.

Du kommer til at indgå i et team, hvor du arbejder sammen med mange forskellige roller om leverancer med høj kompleksitet til både projekter og forvaltningsområder.

Du er en erfaren tester med flair for teknisk test af webservices, men du er samtidig metodisk stærk og kan arbejde systematisk med at videreudvikle afdelingens processer for QA. Samtidig er du i stand til at kommunikere effektivt både med forretningsudviklere, integrationsarkitekter og udviklere. Du vil i mange sammenhænge arbejde direkte i udviklingsprojekter, og udover at du besidder solide testkompetencer er du også i stand til at rådgive projekterne om den bedste tilgang inden for test af integrationer.

Arbejdet i forhold til modning af vores kvalitetssikringsprocesser er vigtigt, da vi arbejder på at yde en mere ensartet service med et højt kvalitetsniveau i vores projektleverancer.

Fokus på kvalitet

Du er med til at forbedre og teste integrationsløsninger til vores kunder og deres slutbrugere. Du indgår løbende i dialog med andre kollegaer, så du sikrer, at vores leverance er optimalt kvalitetssikret. Det kræver disciplin og en god portion sund fornuft. Helt konkret er du garant for, at vores løsninger lever op til kundens forventning til kvalitet gennem effektive og strukturerede processer.

Din profil

  • Du har viden om og erfaring fra den finansielle verden, kombineret med nogle års erfaring med test og testprocesser.
  • Du er hurtig og dygtig til at gennemskue forretningsmæssige problemstillinger.
  • Du er ISTQB Foundation certificeret, har erfaring med HP Quality Center og automatiseret test.
  • Det er vigtigt, at du har et mindset på helheden i brugerens oplevelse af Integration, samt kan sikre, at der er kvalitet i vores løsninger.
  • Er vant til at arbejde med SoapUI og Postman
  • Har arbejdet med Azure Devops
  • Du har drive og trives i et internationalt arbejdsområde med stor aktivitet og dynamik.
  • Du kan godt lide og trives med at arbejde sammen med mange forskellige faggrupper og har sans for at navigere mellem dine interessenter.
  • Du har gode sproglige evner og kommunikerer klart på både dansk og engelsk.

Ansvar

Som tester er du en integreret del af integrationsteamet og er involveret i Quality Assurance aktiviteter omkring test, udvikling og deployment. Du bliver ansvarlig for at forberede og eksekvere manuelle og/eller automatiseret tests, samt dokumentere testresultatet til brug for release og senere gen-verificering.

Lidt om dine opgaver

Analyse af forretnings krav og tekniske specifikationer og sikring af nødvendig testdækning i dialog med relevante interessenter. Opbygge test betingelser og test cases/scripts baseret på krav/specifikationer. Vurdering af hvilke tests der med fordel kan automatiseres samt hands-on automatisering i relevante værktøjer. Levere fyldestgørende analyse og dokumentation på defekter. Teste rettelser og builds indenfor en given tidsramme. Sikre at SDC og Integrations Quality Assurance standarder og processer bliver fulgt, samt udviklet hen over tid

Om dig

Du har en proaktiv tilgang til problemløsning og en meget struktureret tilgang til det at teste, samtidig med du kan håndtere presset fra projekterne. Du er effektiv i dit samarbejde med andre og når du indgår i et projekt. Du er en god ambassadør for Integration og for kvaliteten i vores løsninger.

Som medarbejder hos os, får du rigtig fine og fleksible arbejdsvilkår, pensionsordning og sundheds- og tandlægeforsikring, og det stopper ikke her, ud over den lovbetingede ferie får du en 6 ferieuge, 5 ekstra fridage, forhøjet feriegodtgørelse m.v.

Alt det praktiske

Er du nysgerrig på at høre mere om jobbet og SDC, er du velkommen til at kontakte teamleder Claus Raahede på mobil: +45 23258179

Vi ser frem til at modtage dit CV og en kort motiveret ansøgning. Vi indkalder løbende til samtale, så tøv ikke med at søge.

Vi opfordrer alle uanset personlig baggrund til at ansøge, da vi finder mangfoldigheden som værende en styrke som bidrager til vores fælles succes.

Ansøgningsfrist: 31. oktober 2020

Gem job

SDC A/S
Publiceret: 12. oktober 2020

Arbejdssted

Location Ballerup