In­fra­struk­tur­kon­su­lent


Til Unik Teknik søger vi en erfaren og ambitiøs infrastrukturkonsulent med viden om løsninger i Microsoft Azure og Microsoft 365.

Du har gennem dine tidligere jobs oparbejdet en høj faglighed og har derved flere års erfaring med infrastruktur, hosting og cloudløsninger. Du bidrager konstruktivt til, at teamet bliver bedre sammen og du er ikke bleg for at lære nyt eller lære fra dig.

Du er nysgerrig på hvad der rører sig teknologisk og har løbende opdateret dine kompetencer. Du evner at sætte spørgsmålstegn ved plejer og komme med alternativer.

Du behersker dansk flydende, både i tale og skrift.

Hvad kommer du til at lave?

Du skal være en drivende kraft i udvikling af vores Azureplatform og -produkter. Et arbejde der vil foregå i tæt samarbejde med vores infrastrukturarkitekt.

Sammen med de øvrige teknikere vil du få ansvaret for udvikling, installation, drift, service og support af vores kunders IT-platform for totalløsninger med vores egenudviklede brancheløsninger samt diverse add-ons.

Langt de fleste af vores opgaver udføres i dag i forbindelse med vores egen hosting platform.

Kvalifikationer:

Vi forventer, du har en relevant længerevarende IT-teknisk uddannelse. Du skal have mindst 3-5 års erhvervserfaring, meget gerne som systemtekniker eller arkitekt for hostede løsninger.

Du har konkret viden om:

  • Hosting
  • Microsoft365/Azure infrastruktur løsninger 
  • Sikkerhedsløsninger med Azure MFA og Azure AD
  • Microsoft Windows Virtual Desktop
  • PowerShell scripting/automation

Derudover har du bred erfaring med Windows Server, Exchange Server samt SQL Server. Evt. dokumenteret via en MCSA/MCSE-certificering.

Vi skaber unikke softwareprodukter

I hjertet af Vejle tæt på banegården ligger Unik System Design. Vi er en moden, men moderne virksomhed. Hos Unik udvikler vi software til mennesker, der arbejder med bolig- og ejendomsadministration samt til advokatkontorer og juridiske enheder, ligesom vi sørger for driftsafvikling af løsningerne. I et tæt samarbejde med vores kunder har ,i mere end 30 år, udviklet fleksible og resultatskabende løsninger, der sætter brugerens hverdag i centrum.

En del af vores succes handler selvfølgelig også om, at vi har vanvittigt dygtige og engagerede medarbejdere. Vil du være med i vores hverdag og bidrage til de unikke kompetencer, vi har? Vil du udvikle din faglighed? Vil du have en arbejdsplads, du kan være stolt af? Så lad os høre fra dig.

Bliv en del af noget unikt

I Unik har vi en flad organisationsstruktur. Vi vægter kvalitet, glade kunder og faglig udvikling højt. Vi har en uformel stemning, hvor det ikke kun er det faglige, der er i fokus. Vores medarbejdere skal have de rette personlige kvalifikationer for at fungere i en uformel organisation, hvor der er en stor grad af selvstændighed.

En af Danmarks bedste arbejdspladser*

Bag vores software står 170 passionerede mennesker med unik brancheerfaring fra begge sider af bordet. Vi kender vores kunder, deres hverdag og rutiner. Og vi tror på, at det er forudsætningen for stærke it-løsninger.

Vi har et veletableret Esport hold i CS, som konkurrerer på forskellige niveauer i Kollega Liga og Old-boys Liga.

*Great Place to Work har kåret os som en af Danmarks bedste arbejdspladser. Som medarbejder hos os, bliver du en del af noget unikt, med gode kolleger og en tillidsfuld ledelse, der føler en fælles stolthed over arbejdspladsen.

Spørgsmål om jobbet kontakt

Knud Danø 
Teamleder
kda@unik.dk
76 42 11 00

Gem job

Unik System Design A/S
Publiceret: 12. oktober 2020

Arbejdssted

Location Vejle