Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Softwa­re­ud­vik­ler til frem­ti­dens tek­no­lo­gi­er i au­to­ma­tions- og el­bran­chen


”Du er med til at løfte industrien til et helt nyt niveau og med de mest avancerede teknologier. Og så kommer du helt sikkert til at føle dig hjemme i vores team,” fortæller softwareudvikler Henrik Sass.

Vil du være med til at udvikle og lancere markedsledende software til el- og automationsbranchen?

Hos PC SCHEMATIC er vi kendt som skaberne af elbranchens dokumentationssystem, PC SCHEMATIC Automation. Sammen med vores gode support gør vi kunderne glade med vores nyskabende funktioner, som giver dem overblik, og gør deres arbejde mere effektivt. Du kan se frem til en hverdag, hvor du er med i hele udviklingsprocessen med rig mulighed for at sætte dine talenter og ideer i spil.

”Lige nu er vi i designfasen, så vi på sigt kan flytte vores nuværende platform til en cloudbaseret løsning. Du kommer derfor til at udvikle næste generations-softwareparadigme og leading edge cloudbaseret platform efter de nyeste principper og teknologier. Og så er du kontinuerligt med til at sparre med dine kolleger, så vi alle sammen altid er på forkant med vores kompetencer.” – Henrik.

Gode kolleger og meget andet

Som udvikler får du alle fordelene ved at arbejde i en mindre virksomhed, ligesom du kommer til at arbejde efter agile Scrum-principper i 14 dages sprint samt deltage fra ide til færdig implementering. Derudover får du en hverdag i lækre, nye lokaler med en god beliggenhed i Roskilde tæt på både offentlige transportmuligheder og motorvejen.

”Vi er 8 kolleger i udviklingsafdelingen, der er meget ’nede på jorden’. Og hvis anledningen er der, så er vi gode til at forkæle os selv med slik, kage eller hjemmebrygget øl ved særlige lejligheder” – Henrik.

Besøg dine nærmeste kolleger her:

Der er flere indgange til stillingen, da vi er åbne over for både relativt nyuddannede og dig, som har flere eller mange års erfaring.

  • Du har erfaring med softwareudvikling gerne fra en procesvirksomhed eller inden for CAD-industrien eller tilsvarende.
  • Du har erfaring med C#, .NET og RDBMS, helst MS-SQL ved hjælp af Entity Framework Core.
  • Du taler dansk og kan begå dig på engelsk.

Vil du med på holdet?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens Wang på 7245 9074. Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link. Vi forbeholder os retten til at indstille processen før tid, hvis vi finder den rette kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.


PCSCHEMATIC har gennem mere end 40 år udviklet og leveret automationsløsninger til stor værdi for nationale og internationale virksomheder i el-branchen. I Danmark er vi af mange kendt som skaberne af el-branchens dokumentationsløsning, PCSCHEMATIC Automation. Men først og fremmest er vi kendt for vores effektive og kompetente support. Læs mere om vores værdiskabende løsninger på www.pcschematic.dk.

Kontaktperson

Rekrutteringskonsulent hos Jobindex
Jens Frederik Wang

Tlf. +45 72 45 90 74

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 14. oktober 2020

Arbejdssted

Location Roskilde