Stu­den­ter­med­hjæl­per med skarpe it-kom­pe­ten­cer


Kunne du tænke dig et af de mest interessante studiejob i Danmark? Så skal du ikke kigge længere, men søge dette, hvis du altså har det der skal til! 

Du får udfordringer og plads til at udvikle dig

FE’s afdeling for netværksindhentning søger en studentermedhjælper, der har ambitioner om at udvikle sit fulde potentiale inden for kodning og softwareudvikling. Opgaverne vil starte med at være systemunderstøttende (DevOPS), men vil kunne udvikle sig i flere retninger alt efter dine evner og interesseområder.
Du får arbejdsopgaver som kodning af ny software, test af nyudviklet software, let debugging af infrastruktur og software samt manuelle rutineopgaver for teamet.

Du og din baggrund er vigtig

Du har et brændende ønske om at udvikle dine evner til at kode, og ønsker at gøre dette sammen med nogle af de bedste inden for feltet. 

Du studerer på en relevant akademisk uddannelse, eller har altid haft kodning som hobby. 

Vi leder efter en, om hvem andre vil sige, at du ikke kan lade være med at lære nye ting, hurtigt og selvstændigt lærer nye programmeringssprog, formår at holde tungen lige i munden under tidspres og prioriterer formidling af viden til ligesindede.

Vi vil endvidere lægge vægt på, at du besidder nogle af følgende kompetencer:

  • God IT-forståelse, herunder erfaring i at arbejde med Linux
  • Du kan programmere i, og har en god forståelse for Python 
  • Du kan programmere i JavaScript
  • Viden om Docker
  • Gode samarbejdsevner

Din nye arbejdsplads 

Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) er Danmarks udenrigsefterretningstjeneste og arbejder – hemmeligt og åbent – for at beskytte Danmark og danske interesser i en foranderlig verden. 

Vi er ikke alene om at beskytte Danmark, men vi er den eneste myndighed, der har fået mandat til at udnytte helt særlige midler til at afdække, hvad andre stater og udenlandske aktører forsøger at holde hemmeligt. Det giver mening for os at bidrage til fred, tryghed og sikkerhed for danskerne, både i den analoge og i den digitale verden og det gør vi ved at afdække, vurdere, rådgive om og modvirke både aktuelle trusler og trusler under udvikling. 

Vi værdsætter styrken i vores mangfoldighed med dybe fagligheder og specialister og vi er en helt speciel og operativt orienteret vidensorganisation, der har mange forskellige opgaver, men fælles for dem alle er det vidensgrundlag, som vores efterretningsarbejde skaber. 

Du vil blive en del af et højtydende udviklingsteam, bestående af specialister med kompetencer i verdensklasse inden for deres arbejdsområder. Vi løser ofte opgaverne i teams – ofte med korte deadlines, hvor du vil få en vigtig rolle i sammenbindingen af vores systemer. Vi arbejder på Sandagergård i Dragør. Vi tilbyder en, til tider, hektisk men også alsidig hverdag med spændende udfordringer, hvor selv dine leverancer vil være af afgørende betydning. 

Din lønpakke afhænger af dine kvalifikationer

Ansættelse og aflønning vil ske i henhold til gældende overenskomst.
Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes.
Arbejdstiden er ca. 15 timer om ugen. Arbejdstiden tilrettelægges under hensyn til dit studie og studieplaner.

Sådan søger du stillingen

Du skal sende din ansøgning og CV via linket "Søg jobbet her" senest den  25. oktober 2020.
Vi forventer, at de indledende ansættelsessamtaler vil finde sted fra uge 44 og stiler mod en ansættelse fra 1. januar 2021. Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du er velkommen til at kontakte den lokale HR-partner på 33 32 55 66, lokal 2215, hvis du har spørgsmål til stillingen eller ønsker flere oplysninger.

Du kan også læse mere på www.fe-ddis.dk, hvor du blandt andet finder vores ”INDBLIK” og kan få et mere detaljeret indblik i FE´s opgaver, FE som arbejdsplads og yderligere information om ansættelsesmæssige spørgsmål.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Gem job

Forsvarets Efterretningstjeneste
Publiceret: 14. oktober 2020

Arbejdssted

Location Dragør