Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

GIS-tekniker – deltag i den grønne om­stil­ling


Kunne du tænke dig at sætte din GIS-ekspertise i spil, når du er med til at videreudvikle en virksomhed med 35 års erfaring?

Hos Evida får du en vigtig rolle, når du sammen med dine humoristiske og dedikerede kolleger sørger for, at vores fusionsrejse bliver en succes, mens du sikrer fremdriften inden for GIS-området.

Vi forandrer Danmarks gasforsyning

Evida driver, vedligeholder og anlægger gasdistributionsnettet i hele landet, som en del af Danmarks kritiske infrastruktur. Vi tegner, bygger og vedligeholder de mere end 18.000 kilometer rør, der fordeler gas rundt i hele landet – til mere end 400.000 danske hjem og virksomheder. Og vores samfundsrolle forpligter. For når vi skaber forandringer og nye løsninger sammen, kan hele samfundet mærke det.

Lige nu er vi midt i en spændende fusionsproces, hvor vi samler og udvikler det nationale gasdistributionsselskab, samtidig med at vi er midt i en grøn omstilling. Vi er fx i fuld gang med at indfase biogas for at fremtidssikre gasnettet. Og det er her, at du kommer ind i billedet.

En hverdag med GIS i centrum

Et af de vigtigste punkter i vores fusionsproces er, at vi i løbet af de kommende år skal sammenlægge flere systemer til et samlet system, der sikrer, at vi bliver ét fælles Evida – med hovedsæde i Viborg. Som GIS-tekniker er du derfor med til at sammenlægge Evida Syds GIS-system og data i ArcGIS med Evida Nords G/technology til ét fælles GIS-system.

Du får arbejdsplads i Viborg sammen med 11 kollegaer, men du samarbejder også tæt med dine kolleger på vores kontorer i Middelfart og Stenlille. Hertil bruger du et par dage om ugen i hhv. Stenlille eller Middelfart, som en del af dit opstartsforløb.

I denne rolle kommer du til bl.a. til at:

  • lave indlægning og udtræk af landmålingsdata samt øvrig administration i GIS-systemet, herunder fx månedsrapportering m.m.
  • have løbende kontakt med vores teknikere og landmålere og opdatere vores kortgrundlag og ledningsdokumentation, når de foretager ændringer
  • foretage dataanalyser i form af udtræk til rapporter, som du visualiserer i tal og kort
  • besvare henvendelser via telefon og mail vedr. fx ledningsforespørgsler fra både entreprenører, projekterende virksomheder, kommuner, privatpersoner m.m.
  • ajourføre vores interesse-/LER-områder samt lave administration i vores systemer, herunder ERP.

Udvikl dig hos en ambitiøs og grøn virksomhed

Vi sætter stor pris på medarbejdere, som både kan og vil – selvstændigt og i samarbejde med deres dedikerede kolleger. Desuden kan du ikke undgå at udvikle dig fagligt hos os.

For du er både med til at implementere og samle nye systemer, mens du også har mulighed for at udvikle dine kompetencer via sidemandsdeling og relevante kurser. Hertil hører vi meget gerne dine gode idéer og input, så vi fortsat kan udvikle os og nå vores mål.

Er det dig, vi leder efter?

Du er engageret og nysgerrig i din arbejdstilgang, ligesom du er den målrettede type, der hjertens gerne deler ud af din dybe indsigt i GIS.

Herudover kan du spejle dig selv i følgende punkter:

  • Du har indgående kendskab til drift og udvikling i GIS og gerne ArcGIS
  • Gerne erfaring med AutoCAD
  • Du er måske uddannet teknisk designer, kort- og landmålingstekniker eller lignende – men din erfaring er vigtigst.
  • Du er klar på nye udfordringer og brænder for at bevæge GIS-området fremad og gøre os endnu bedre.

Fremtidens Evida og medarbejdergoder

Her kan du altså se frem til en hverdag, hvor du får et bredt samarbejde både internt og eksternt. Herudover kan du glæde dig til at nyde en lækker, sund frokost tilberedt af vores dygtige kokke, personaleforening, sundhedsordning og sidst, men ikke mindst, får du selvfølgelig fleksible arbejdsforhold og en attraktiv lønpakke.

Vil du med på holdet?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jeppe Secher på tlf. 72 45 91 06.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest d. 31. oktober via boksen ”Søg jobbet her”. Der afholdes løbende samtaler, og vi forbeholder os retten til at afslutte processen før tid, hvis vi finder den rette. Tiltrædelse efter nærmere aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktperson

Rekrutteringskonsulent hos Jobindex
Jeppe Secher

Tlf. +45 72 45 91 06

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 14. oktober 2020

Arbejdssted

Location Viborg