IT-ansvarlig til Test­cen­ter Danmark Vest


Vil du være med til at gøre en forskel for covid-19 diagnostikken i Danmark og gøre Danmark klar til den næste pandemi? Brænder du for IT-løsninger og -infrastruktur? Så er du muligvis vores nye kollega i Testcenter Danmark.

Om afdelingen

Testcenter Danmark er en del af Statens Serum Institut og består af ca. 50 højt engagerede medarbejdere. Testcentret analyserer over 30.000 prøver dagligt for tilstedeværelse COVID-19 RNA på automatiserede platforme. Hele dataflowet i laboratoriet styres af et system, som er udviklet på SSI. For at øge kapaciteten på COVID 19-diagnostikken skal der nu oprettes en filial, Testcenter Vest, i Århus.

Din hverdag hos os

Dine arbejdsopgaver og hverdag vil omfatte:

  • Samarbejde med IT-teamet på SSI
  • Sikre IT-drift af det nye laboratorie (bl.a. overvågning og styring af det eksisterende IT-system inkl. underliggende infrastruktur)
  • Daglig IT-support til det nye laboratorie (bl.a. opsætning og kobling af PC’ere, fejlhåndtering, afrapportering af IT-sager, osv.)
  • Implementere udvidelser til den nuværende IT-løsning
  • Oversætte ønsker og feedback fra laboratorie til IT-gyldige kravspecifikationer.

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer

Du har IT-relateret uddannelse eller har praktisk erfaring inden for området.

Desuden har du færdigheder med IT- og databaseudvikling. Det er en fordel, hvis du har praktisk erfaring med udvikling indenfor et eller flere af følgende teknologier:

  • Microsoft SQL Server  
  • .NET / C #
  • ASP.NET Core & Razor Pages

Desuden forventes det, at du er en serviceorienteret medarbejder og en dedikeret holdspiller med evne til at arbejde (også på distance) i et dynamisk miljø.  

Vi tilbyder

På Testcenter Danmark får du en meningsfyldt hverdag i et højt tempo. Du bliver en del af et dedikeret team af medarbejdere, der sørger for covid-19 diagnostik på højt fagligt niveau alle ugens dage og alle døgnets timer. Du vil blive en del af det danske beredskab og vil også efter covid-19 pandemien være med til at sikre, at Danmark er rustet med en diagnostisk high throughput facilitet i verdensklasse.    

Om ansættelsen

Afhængigt af din uddannelsesmæssige baggrund bliver du ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation eller efter gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S-fællesoverenskomst) og den til enhver tid gældende organisationsaftale mellem Finansministeriet og HK/Stat for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK), jf. aftalens bestemmelser vedr. it-medarbejdere.

Vil du vide mere?

Du kan få mere at vide om stillingen ved at kontakte udviklingschefen, Arieh Cohen, +45 40 18 98 20 eller SSI IT-teamleder, Bart Wilkowski, +45 3268 5175.

Er du interesseret?

Klik på "Søg jobbet her" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Du kan læse mere om os på www.ssi.dk.

Ansøgningsfrist: 27-10-2020.

Statens Serum Institut har røgfri arbejdstid og en røgfri campus.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.

Gem job

Statens Serum Institut
Publiceret: 14. oktober 2020

Arbejdssted

Location Aarhus