CEGO søger Dygtig DevOps-profil


På vegne af CEGO A/S og Spilnu.dk søger Randstad en dedikeret og dygtig DevOps-profil. I samarbejde med det eksisterende team hos Spilnu.dk vil du bidrage til udviklingen og den daglige drift af virksomhedens IT-infrastruktur.

På kontoret i Aalborg er der på nuværende tidspunkt omkring 100 personer ansat, som beskæftiger sig med alt fra spiludvikling, webudvikling, spildesign, lyddesign, grafik og kundeservice til serveradministration. Kontoret er delt op i faggrupper, men med rig mulighed for sparring og samarbejde på tværs af teams grundet det åbne kontormiljø.

Stillingen

Som DevOps hos CEGO bliver din primære opgave at samarbejde med de forskellige udviklingsteams i deres projekter. Som DevOps vil du bidrage med at understøtte og effektivisere leverancer i de mange projekter.

DevOps-tankegangen er allerede en veletableret tankegang hos CEGO, og det vil være et af dine ansvarsområder at implementere og sikre DevOps-metodikkerne og facilitere samarbejdet mellem udvikling og drift. Du vil sammen med det eksisterende team på 5 medarbejdere bidrage til den forsatte forbedring og ekspansion af produktet og selve teknologilandskabet, således at der kan opnås maksimal sikkerhed, stabilitet og fleksibilitet.

Yderligere opgaver vil være:

  • At optimere tidskrævende, manuelle processer og opgaver ved hjælp af automatisering og forbedringer i systemet

  • At håndtere implementeringer, monitoreringer og backups.

  • At ekspandere CEGO’s database i forbindelse med ekspansion

  • At håndtere CI/CD Pipeline building, deployments, monitorering, alarmering etc.

Dine kvalifikationer som kandidat:

  • Du har erfaring med DevOps

  • Du har erfaring med Linux

  • Du er velbevandret i Docker og Kubernetes

  • Du kan arbejde struktureret og holder hovedet koldt i pressede situationen

Du tilbydes:

En stilling i en virksomhed med stort engagement og kompetente kolleger. Du bliver en del af en uformel organisation med plads til humor og smil.

CEGO A/S tror på, at passionerede og engagerede medarbejdere leverer de bedste resultater. Derfor arbejder de hårdt på at tilbyde det bedst mulige arbejdsmiljø. For dem betyder det at lade hver enkel medarbejder tage ansvar for sit arbejde og sikre en god kommunikation medarbejderne imellem. CEGO tror på, at medarbejdere, der har det sjovt på arbejdet, er mere kreative og laver de bedste spil.

Ansøgning og kontakt

Lyder ovenstående interessant? Så send din ansøgning allerede i dag. Vi indkalder løbende til samtale, og alle henvendelser behandles fortroligt. Du søger stillingen ved at klikke på knappen "Søg jobbet online". Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Senior konsulent, Mathias Madsen på email: mathias.madsen@randstad.dk.


Om randstad

Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi til at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det: human forward. Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er en af verdens største udbydere af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 39 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over. I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg. En position vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.

Gem job

Randstad A/S
Publiceret: 14. oktober 2020

Arbejdssted

Location Aalborg