Se­ni­o­r­kom­mu­ni­ka­tions­kon­su­lent til stra­te­gisk kom­mu­ni­ka­tion


Vær med til at skabe fortællingen om den grønne omstilling, når du som vores nye seniorkommunikationskonsulent bidrager til en tydelig og professionel ekstern kommunikation. Din arbejdsplads bliver på vores hovedkontor i Fredericia med mulighed for hjemmearbejde og stor fleksibilitet i forhold til tilrettelæggelse af dit arbejde.

En fleksibel arbejdsplads med en stærk vision

Glæd dig til at blive en del af en organisation med et meningsfuldt formål, som med visionen ”Grøn energi for en bedre verden” arbejder for, at vi når i mål med den grønne omstilling. Vi er nysgerrige, åbne og vægter samarbejde og inddragelse højt, samtidig med at vi har stort fokus på løbende udvikling og læring. I tråd med vores værdier ”mod” og ”tillid” er Energinet en fleksibel arbejdsplads med stor mulighed for indflydelse på, hvor og hvornår du løser dine arbejdsopgaver i en god balance mellem egne ønsker og værdiskabelsen for Energinet.

Strategisk kommunikation i øjenhøjde

Du bliver en del af afdelingen Kommunikation og Kultur, som har ansvaret for intern og ekstern kommunikation samt arbejder for at understøtte Energinets fælles kultur og styrke vores værdier. Afdelingen består af 12 engagerede, nysgerrige og dygtige medarbejdere med forskellig baggrund og ansvar indenfor presse, sociale medier, kommunikation, forandringsledelse og grafisk design.

Som seniorkommunikationskonsulent arbejder du for at understøtte Energinets rolle i den grønne omstilling ved at sikre tydelig og ærlig kommunikation, der er i øjenhøjde med Energinets mange interessenter og samarbejdspartnere. Du står i spidsen for bl.a. at udarbejde vores årsrapporter, årsmagasiner, virksomhedspræsentationer og strategiske kommunikation på tværs af flere kanaler og medier. Din sparring og rådgivning i forbindelse med diverse udgivelser af faglige rapporter og analyser hjælper kolleger fra hele Energinet med klare budskaber, så vi kan bringe vores viden i spil til fremtidens energisystem. Du agerer derfor i komplekse faglige, tekniske og politiske sammenhænge, der kræver, at du formår at sætte dig ind i kompliceret stof og forstå konteksten, så du kan videreformidle det i form af målrettet og engagerende kommunikation.

Ambitiøs og energisk formidler

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund på minimum kandidatniveau og mindst 5 års erfaring med lignende ansvarsområder. For at lykkes i jobbet, er du en erfaren ordnørd og fænomenal formidler – på dansk, men gode engelskkundskaber er en fordel. Du er drevet af at gøre det uforståelige forståeligt og det komplicerede tilgængeligt, og har derfor også erfaring med at formidle budskaber af kompleks eller teknisk karakter. Desuden er du skarp til at forstå forskellige målgrupper og tilpasse budskaber efter målgruppe, kanal og kontekst.

Som person er du nysgerrig og engageret – interesseret i den grønne omstilling og med ambitioner om at flytte noget gennem Energinets kommunikation til omverdenen. Du har en struktureret tilgang og erfaring med at styre processer og lede produktionen af kommunikationsprodukter fra idé til udgivelse og efterfølgende læring. Med din personlige gennemslagskraft får du de nødvendige input, så du kan levere på dine opgaver til tiden. Desuden er du selvkørende og initiativrig og med en stor ansvarsfølelse og personlig integritet, formår du at være tillidsskabende i dine relationer.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”Søg jobbet her” senest 1. november 2020. Vi forventer at holde samtaler 10. november 2020 (1. samtale) og 17. november 2020 (2. samtale). Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte kommunikationschef Helle Larsen Andersen på telefon 23 33 86 85.

Du kan læse mere om vores virksomhed på www.energinet.dk.

Energinet varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vi er en selvstændig offentlig virksomhed med ca. 1300 engagerede og højt uddannede medarbejdere. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.

Se film om Energinet.

Gem job

Energinet
Publiceret: 15. oktober 2020

Arbejdssted

Location Fredericia