Full-stack udviklere med interesse for un­der­vis­ning


Vil du være med til at uddanne fremtidens IT-professionelle, og kan du lide at udfordre og udvikle dig selv inden for dit fagområde? Så kan du blive en del af vores team af engagerede og fagligt dygtige IT-undervisere på Center for InformationsTeknologi på TEC.

Center for IT er et af Danmarks største miljøer for praktisk IT-uddannelse, og vi arbejder sammen med en lang række virksomheder på at give de bedste kompetencer til vores elever og kursister.

Vi står foran at skulle implementere en ny version af uddannelsen til datatekniker med speciale i programmering og har brug for flere undervisere, der vil være med til at udvikle og videreføre uddannelsens succes i den nye version. Hvis du vil videregive din store erfaring og viden til unge på vej, og du ønsker at bidrage til den synergi der opstår, når forskellige kompetencer mødes, så er Center for IT på TEC - Technical Education Copenhagen et godt valg af arbejdsplads.

Dine opgaver i Center for IT på TEC

Vi tilbyder udfordrende, fleksible og afvekslende jobs i en dynamisk organisation med en høj grad af frihed under ansvar. I samspil med motiverede og fagligt dygtige kolleger kommer du til at undervise elever og kursister, som vægter deres uddannelse og faglige udvikling højt.

Dine faglige kompetencer og udviklingsinteresser vil være afgørende for, hvilke fag du kommer til at undervise i. I de aktuelle stillinger skal du have kompetencer og særlig interesse inden for et eller flere af felterne:

  • Objektorienteret programmering
  • Databaseudvikling
  • App-programmering
  • DevOps eksempelvis Azure
  • UI-design og GUI-programmering
  • Webudvikling
  • Softwaretest
  • Softwaresikkerhed
  • Programmeringsmetodik

Beskriv gerne i din ansøgning hvor du er særlig stærk, og i hvilke retninger du gerne ser dine kompetencer udviklet i dit nye job.

Uddannelserne foregår på mange niveauer, og vi sætter en ære i at gøre vores elever så dygtige som muligt.

Din baggrund og dine ønsker

Du kan have arbejdet mange år inden for branchen som udvikler eller konsulent, eller du kan allerede være en erfaren underviser inden for IT-området.

Din uddannelsesbaggrund kunne være softwareudvikler, datatekniker med speciale i programmering, softwareingeniør, datamatiker eller noget helt andet, der har givet dig en solid faglig ballast inden for IT-udvikling.

Du er velfunderet teoretisk og praktisk inden for full-stack udvikling af moderne IT-systemer og har en interesse for at formidle din viden til unge og voksne i et dynamisk miljø, hvor kravene til uddannelsesform og -indhold er under stadig forandring.

Du har et stærkt fokus på, sammen med dine kolleger, at omsætte din teoretiske viden og din praktiske erfaring til læringsforløb i overensstemmelse med uddannelsens målkrav.

Du har interesse for hele tiden at blive bedre til formidling af faglig viden, til at arbejde med IT-understøttelse af læring og skabe grundlag for systematisk anvendelse af læringsplatforme.

Vi tilbyder

På TEC tilbyder vi dig en arbejdsplads med gode rammer for et levende, innovativt og trygt lærings- og arbejdsmiljø. Vi er tilgængelige for hinanden i hverdagen og arbejder sammen om at levere læringsforløb, der tiltrækker, motiverer og fastholder vores kursister og elever.

Som ny underviser vil du få hjælp og støtte af erfarne kolleger, og som en del af din kompetenceudvikling betaler vi for, at du får en pædagogisk uddannelse på diplomniveau, som foregår i arbejdstiden. Skolen kan også tilbyde forskellige IT-certificeringer inden for uddannelsesområdet.

Ansættelsesvilkår

Stillingerne er til besættelse hurtigst muligt. Der er som udgangspunkt tale om fuldtidsstillinger, men deltidsansættelse kan aftales.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende regler for erhvervsskolelærere med mulighed for forhandling af tillæg i henhold til vores lønpolitik.

Dit arbejdssted bliver primært på TECs afdeling i Ballerup, Telegrafvej 9.

Du skal være opmærksom på, at der ved ansættelse i denne stilling vil blive indhentet børneattest, hvorfor det er en betingelse for ansættelse, at du samtykker til indhentelse af denne.  

Har du brug for yderligere oplysninger og informationer kan du kontakte teamkoordinator Jan Stern Johansen 25 45 35 01 / jaj@tec.dk eller uddannelseschef Niels Benn, tlf. 53 552 552 / nb@tec.dk.

Ansøgning

Send ansøgning, CV og relevante bilag via ansøgningslinket i stillingsannoncen. 

Ansøgningsfrist den 15. november 2020.

Samtaler afholdes løbende. 

Vi er en mangfoldig arbejdsplads og opfordrer alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn eller alder til at søge stillingen. 

Du kan læse mere om TEC på www.tec.dk.

TEC er en moderne skole, der tilbyder og udvikler uddannelser, som imødekommer arbejdsmarkedets og de uddannelsessøgendes ønsker og behov. Vi uddanner fagligt stolte og dygtige mennesker og har en høj faglig og pædagogisk standard. Vi har fem forskellige fagretninger til erhvervsuddannelser med over 30 hovedforløb, et htx-gymnasium og en mangfoldighed af kursusaktiviteter fordelt på fem adresser.

Gem job

TEC – Technical Education Copenhagen
Publiceret: 15. oktober 2020

Arbejdssted

Location Ballerup