Ser­vi­ce­min­ded Supporter / Systemad­mi­ni­stra­tor til Internal IT

 • Er du klar til at gå en superspændende fremtid i møde i en succesfuld virksomhed inden for innovative teknologiske løsninger?
 • Er du frisk på at yde verdens bedste IT-support?
 • Og sætter du en ære i at yde professionel service i en organisation, hvor vi tænker og arbejder med og for kunderne?

Spil en vigtig intern rolle

I Internal IT supporterer vi næsten 200 kollegaer, og du kan se frem til en hverdag i en succesfuld international virksomhed, hvor vi tror på empowerment og frihed under ansvar. I Sentia arbejder vi tæt sammen og tror på, at vi lykkes bedst sammen som et team. Vi har et stort fokus på medarbejdertrivsel og på, at du som person udvikler dig løbende. Du vil derfor have gode karrieremuligheder.

Du kan se frem til at beskæftige dig med en bred vifte af forskellige opgaver inden for it-support og systemadministration herunder bl.a.:

 • Drift, administration og vedligehold af brugere, mobiltelefoner og bærbare
 • Systemadministration inklusive implementering af nye systemer
 • Holde styr på indkommende mails og prioritering af opgaver i teamet
 • Vedligeholde og forbedre vores AD-struktur
 • Deltagelse i interne projekter og sikre, at deadlines overholdes
 • Definere og udarbejde vores interne IT-service katalog og bruge din erfaring til at optimere vores services og systemer

Om dig

Du er selvkørende og serviceminded, og du har en bred teknisk forståelse for IT. Du er empatisk og er derfor god til at sætte dig i brugerens sted, så du kan levere service og rådgivning på et højt teknisk niveau.

 • Du er uddannet it-supporter eller tilsvarende, og du har som minimum et par års erfaring fra en lignende stilling
 • Du har højst sandsynligt erfaring med flere af følgende: Microsoft 365, Azure, Microsoft Endpoint Management (Intune), Security Management, FollowMe print og Windows 10
 • Du har god viden om hardware håndtering og kendskab til ITIL Best Practices samt erfaring i ServiceNow eller et andet ITSM-tool
 • Det er en fordel, men bestemt ikke et krav, hvis du kender til IP-telefoni, SharePoint administration samt Android og Apple produkter
 • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale, og du har kørekort
  Du har kørekort, da der kan opstå et behov for at du skal yde support på en af vores andre lokationer i Danmark

Vi tilbyder

Et spændende job i en international it-virksomhed med en flad struktur. Her har du mulighed for faglig og personlig udvikling, frihed under ansvar og dygtige, dedikerede kolleger.

Vi har en social medarbejderforening, kantineordning samt et arbejdsmiljø, hvor vi vægter både det sociale og professionelle aspekt. I Sentia værdsætter vi dygtige medarbejdere og ved, at vores succes kommer gennem en fælles indsats.

Dit nye team gør hver dag sit yderste for at levere professionelle tjenester og support til organisationen. Vi er en broget flok med både nyuddannede og erfarne kolleger. Fælles for os er, at vi trives i en uforudsigelig hverdag. Vi tilstræber en fair arbejdsfordeling, hvor alle i teamet dagligt løser opgaver ud fra et varierende kompetenceniveau.

Arbejdssted og -tider

Dit faste arbejdssted vil være på vores kontor i Herlev. Stillingen er fuldtid 37 timer pr. uge.

Er du vores nye kollega?

Vi ser meget frem til at modtage din ansøgning samt CV, og vi opfordrer dig til at søge hurtigst muligt og senest den 15. november 2020. Vi håndterer ansøgningerne i takt med, at vi modtager dem og afholder løbende samtaler. Vi ønsker stillingen besat snarest muligt, men vi venter gerne på den rigtige person.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Delivery and Internal IT Ellen Koht Krogh på e-mail: ellen.krogh@sentia.com eller telefon 4093 4555.

Vi ser mangfoldighed i medarbejdersammensætningen som en styrke, og vi opfordrer derfor alle uanset baggrund til at ansøge.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Sentia Denmark er anerkendt for brancheførende compliance samt ekspertise på områderne for cloud og forretningskontinuitet. Sentia tilbyder managed- samt sikre cloud services, der lader kunder outsource deres it-infrastruktur, drift og vedligehold i en hybridmodel. Med søsterselskaber i Holland og Belgien, sikrer vi løbende europæisk innovation og vidensdeling på områderne for cloud-teknologi og compliance. Som betroet cloud-rådgiver for private og offentlige organisationer hjælper vi med at definere cloud-strategier og guider vores kunder til en succesfuld digitalisering, fuldstændig afstemt med forretningsstrategier, i overensstemmelse med ændrede lovkrav samt tilsikret moderne og flerlaget it-sikkerhed. På den måde kan vores kunder udnytte den fulde værdi af cloud ved at skabe konkurrencefordele samt vækst af forretningen.

Mere information kan findes her: www.sentia.dk og på www.linkedin.com/company/sentia-dk/

Gem job

Sentia Denmark A/S
Publiceret: 15. oktober 2020

Arbejdssted

Location Herlev