.NET-udvikler

Brænder du for data, og har du interesse for at bygge integrationer? Og kunne du tænke dig at være med til at forme hverdagen i vores nye afdeling i Aalborg? 

”Du får stor indflydelse, både på hvordan vi løser tingene, og hvad vi løser. Det er en lille organisation, så vi er klar til at lytte til dine gode ideer.” – Gry Lagerqvist, Development Manager.

Vær med til at bygge et nyt data- og integrationsteam op

Visma Enterprise udvikler vi løn- og HR-løsninger til vores mange kunder i Skandinavien. Vi har kontorer i Ballerup og Aalborg, og lige nu er vi i IT ved at opbygge et nyt team i Aalborg, og det er her, vi har brug for dig. 

Det nye team består foreløbig af dig og en senior .NET-udvikler. Med fokus på data og integrationer skal I sammen vedligeholde de systemområder, I får ansvar for, og langsomt men sikkert op- og udbygge teamet.

”Vi arbejder agilt, men om det er Scrum eller Kanban afhænger af, hvordan det passer ind i teamet. For mennesker er forskellige, så det skal passe til lige præcis jeres team. Også her kan du altså være med til at præge teamet. – Gry

Sæt data på agendaen

Som .NET-udvikler i det nye team kan du se frem til at træde ind i en agil og foranderlig hverdag, hvor omdrejningspunktet vil være arbejdet med data og integrationer. De produkter og systemer, du arbejder med, leverer data til vores kunder, og det betyder, at du her får fingrene ned i alt, der har med data at gøre. 

Med andre ord: Her kommer du til at arbejde med datamodellering, dataudtræk og dataintegration, når du vedligeholder og videreudvikler på systemerne. 

Bliv en del af et godt udviklingsmiljø

Du bliver en del af IT-organisationen i Visma Enterprise og selvom mange af dine kolleger er placeret i Ballerup – vi flytter til nye lokaler i Valby i 2021 – vil du kunne mærke vores holdånd på distancen. Vi sørger selvfølgelig for at hjælpe dig godt i gang og vi glæder os til at byde dig velkommen til en dynamisk hverdag, hvor dit gåpåmod bidrager til den gode stemning.

Desuden kan du se frem til et tæt samarbejde med brugerne af de systemer, du arbejder på, og det er blandt andet din kolleger fra vores forretningsenhed, som du deler kontoret i Aalborg med i hverdagen. Det er nemlig dem, der leverer HR- og lønløsninger til vores kunder. 

Stærk .NET-profil

Du har stor interesse for data og opsætning af dette. Derudover er det vigtigt, at du er proaktiv og har lysten til selv at drive dine opgaver. Endelig skal du have styr på design patterns og SOLID-principperne og bruger det aktivt i din hverdag. 

Desuden forestiller vi os, at du:

  • har en relevant uddannelse som ingeniør, datalog eller tilsvarende
  • har erfaring med .NET/C#
  • har erfaring med dataoptimering, og det er en fordel, hvis du har interesse i og erfaring med RPA
  • har erfaring med agile arbejdsmetoder, såsom Scrum eller Kanban
  • taler og skriver engelsk flydende.

Lyder det som noget for dig?

Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV hurtigt via linket. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Development Manager Gry Lagerqvist på +45 21 12 67 82.

Ansøgningsfrist: 07-11-2020.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Gem job

Visma Enterprise A/S
Publiceret: 15. oktober 2020

Arbejdssted

Location Aalborg