Ambitiøs IT-drifts­chef


AURA er midt i en transition hvor flere af de forretningskritiske systemer skal erstattes af mere tidssvarende løsninger. Vil du have en central rolle i at sikre succes for transitionen?

Er du passioneret for nærværende ledelse og har du en stor teknisk indsigt, så du kan sætte den rigtige retning for at sikre en god oplevelse for AURAs mange brugere og kunder?

Vil du samtidig arbejde i en organisation, der har som mål at påvirke den grønne omstilling og bæredygtige initiativer?

Med reference til Direktøren for IT og Digitalisering søger AURA Energi nu en IT-driftschef.

Du vil blive en del af ledelsen i koncern IT, som består af hhv. IT-drift, IT-sikkerhed samt IT-udvikling, der sammen servicerer alle AURAs forretningsområder og stabsfunktioner.

I tæt samarbejde med den øvrige IT-ledelse skal du sikre helhedsorienterede løsninger til AURAs mange medarbejdere og kunder. Herunder forankring af strategi, sikre nødvendig struktur og governance, have en tæt dialog med forretningen, sikre overholdelse af budget og meget mere.

Du vil få ansvaret for at sikre motivation, trivsel, effektivitet, empowerment og struktur for et velfungerende team på 7 medarbejdere bestående af dygtige IT-specialister, projektledere og supportere.

Ansvaret for AURAs drift, infrastruktur og support lægges i dine hænder. Herunder ansvaret for løbende optimering og forbedring med henblik på at skabe højere værdi for forretningen og reducere omkostningerne.

Dig som person

Du er en do’er, der naturligt tager ansvar og får ting til at ske. Det er essentielt, at du drives af at skabe optimale løsninger, der giver værdi for forretningen. Du får en spændende mulighed for at sætte dit aftryk.

Du er en naturlig leder, der opnår følgeskab fra dine omgivelser, og er i stand til at skabe et tillidsfuldt arbejdsmiljø, med inddragelse, empowerment og krystalklar forventningsafstemning. Du prioriterer trivsel og faglig, såvel som personlig udvikling i teamet meget højt.

Du trives med en omskiftelig og udfordrende hverdag, hvor du holder humøret højt og bevarer optimismen.

Du er åben og tillidsvækkende i din kommunikation og tilgang til mennesker, du formår at skabe stærke relationer. Du har en god forretningsforståelse og kan begå dig på alle organisatoriske niveauer.

Din baggrund

Det er en forudsætning, at du har mindst 5 års dokumenteret erfaring med implementering og drift af IT-løsninger, gerne i større organisationer. Du har minimum 2 års ledererfaring fra en lignende stilling og gerne en relevant IT-faglig uddannelse, på bachelor niveau.

Du har en stor og bred teknisk viden om drift, vedligehold og support af Microsoft platformen. Du ved, hvad der fungerer og holder dig løbende opdateret med teknologi, nye muligheder og best-practices. Du går forrest, viser vejen og er ikke bange for at give en hånd med, når teamet har brug for det.

Du skal gerne have stået i spidsen for større transformationer på infrastruktur og platforme. Herunder gerne erfaringer med migrering fra on-premise til cloud, hvor du bl.a. er i stand til at identificere risici og faldgruber forbundet med transitionen. En særlig vigtig disciplin ifm. transitioner er adoption og forankring i organisationen, hvorfor det forventes, at du kan bidrage med dine erfaringer.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et socialt og nærværende arbejdsmiljø, med en god humoristisk tone, hvor alle inddrages og bliver hørt. Vi har fokus på en god balance imellem fritid og arbejde.

Du får en god pensionsordning, og du vil blive omfattet af sundhedssikring. Vi har frokostordning, og en velfungerende personaleforening.

Din daglige gang vil være på vores kontor i Odder, hvor øvrig koncern IT også er samlet.

Ansøgning

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, så ansøgninger behandles løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Direktør for IT og digitalisering Rasmus Romm på mobil 3012 5322 eller på mail rar@aura.dk (ansøgning og CV må ikke sendes direkte til denne mail pga. GDPR, men skal uploades via linket herunder).

Gem job

AURA Energi
Publiceret: 15. oktober 2020

Arbejdssted

Location Odder