Lead developer – Brobygger mellem ingeniør og IT


Vi hjælper civilingeniører og virksomheder verdenen over med at forbedre deres processer og design gennem vores veltestede cloud-native softwareløsning.

Om jobbet

Sammen med vores Program Manager og øvrige medarbejdere, bliver din rolle først og fremmest at være det engagerede og tekniske bindeled mellem vores civilingeniører i Danmark og udviklerne i udlandet, herunder at være med til at planlægge, specificere og teste vores software.

Dine hovedopgaver

Dine hovedopgaver vil bl.a. være at:

 • Modne og strukturere civilingeniørens idéer med henblik på at blive designet i software
 • Designe og planlægge software løsninger til at understøtte vores produkt
 • Teste og revidere softwarefunktionalitet
 • Evaluering og feedback til forbedring af vores softwareløsning.

Lidt om dig

Det vigtigste er, at du er at du har modet og lysten til at være med og bidrage til udviklingen af et spændende og unikt produkt. Du skal være struktureret og systematisk i dit arbejde, hertil nysgerrig og åben for at lære nyt og for at lære fra dig. Hos os har alle skullet læres op og lære undervejs. Du prøver gerne ideer af og kan også give slip på dem igen, hvis ikke de holder. Du skal tage ansvar og også selv opsøge dine opgaver.

Lidt om din baggrund

Du har formentlig en baggrund som softwareudvikler, tester eller ingeniør med indblik i softwareprogrammering og har nu lyst til at prøve kræfter med ledelse af udviklingen. Selvom vi nok skal nok lære dig op, ser vi gerne at du har erfaring med følgende:

 • Systematisk opfølgning og problemløsning i software
 • Erfaring med graf databaser, f.eks. Neo4j, dgraph, redis-graph
 • Konceptet Microservices

Derudover er det en fordel, hvis du har kendskab til:

 • Scrum/sprints
 • Confluence og Jira
 • Javascript frameworks fx. VueJS eller React
 • Programmeringssprog fx Ruby, NodeJS, eller Java

Vi tilbyder

Du vil komme til at arbejde i en bundsolid virksomhed, hvor vi vækster og vi netop har modtaget Børsen Gazelle-prisen 2020.

Vi kan tilbyde dig en stor grad af indflydelse på den udvikling, vi er i gang med. Her er højt til loftet og kort vej fra ord til handling. Hvis man kan bidrage, så får også man lov til at bidrage. Vi skal nok sikre dig en god og tryg opstart med sidemandsoplæring.

Vi har skabt en stærk værdibaseret firmakultur med en sund dagligdag i en helt flad organisation. Vi indrammer vores firmakultur med løn efter kvalifikationer, pensionsplan, sundhedsforsikring, frokostordning, stor tillid og efteruddannelse efter behov. Her har vi stor forståelse for at der skal være en passende balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Om os

Vi er et ungt og robust firma, med 6 højt specialiserede medarbejdere inden for IT og ingeniørvidenskab. Vi tror fuld og fast på at skabe et fælles sprog inden for ingeniør- og designarbejde for vores kunder og det har vi haft stor succes med!

Vi skaber det fælles sprog med vores eget product: Systems Engineering Concept®, der består af tre dele: SEC/methods, SEC/services og SEC/software. Produkterne, i kombination med den måde vi arbejder på, gør os til ledende indenfor vores område. Blandt vores referencer finder du ledende virksomheder inden for luftfart, grøn energi, olie & gas, og offentlige forsyningsvirksomheder i Skandinavien og Europa.

Vi bor tæt på offentlig transport på Østerbro, eller du kan tage cyklen på arbejde ligesom vi gør!

Du kan læse mere om os på www.syseng.dk.

Ansøgning og yderligere oplysninger

Ansøgningsfrist: Vi bliver ved med at søge, til vi finder dig!

Spørgsmål om stillingen kan stilles til CEO Henrik Balslev (hb@syseng.dk) eller på telefon 21 68 48 67.

Hvis du har spørgsmål om software eller de tekniske aspekter af stillingen kan du skrive en e-mail til Emil Kampp på: emk@syseng.dk

Send din ansøgning til vores eksterne HR-partner, Susanne Teglkamp, på e-mail ste@teglkamp.dk og skriv gerne, hvor du har set vores annonce.

Ansættelse pr. 1.1.2021 eller snarest derefter.

Gem job

Systems Engineering A/S
Publiceret: 16. oktober 2020

Arbejdssted

Location København