Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

In­fra­struk­tur­spe­ci­a­list – kom med på vores rejse


Vil du være vores tekniske spydspids, når du strømliner vores IT-løsninger og kundeprodukter?

Bliv en del af en virksomhed, hvor humor og høj faglighed går hånd i hånd. Her bliver det dig, som udfordrer og udvikler vores services – og dokumenterer dit arbejde løbende.

Velkommen til Jysk IT Partner

Hos Jysk IT Partner fungerer vi som vores kunders interne IT-afdeling, når det gælder design, implementering og servicering af IT-hardware, infrastrukturer, ERP-systemer samt hjemmesider. Vi har kontor i Struer og supporterer dagligt en bred kreds af erhvervskunder i Midt- og Vestjylland samt en række kunder i resten af Danmark og i udlandet. Hos Jysk IT Partner er kunderne og medarbejderne de 2 vigtigste ting, vi har.

Du sætter tingene i system – og videreudvikler dem

I denne proaktive rolle får du ansvar for at lave templates og IT-services, og samle dem i én løsning, som vi kan bygge videre på og bruge til at hjælpe alle vores kunder – fra overvågningssystemer til IT-support.

Du arbejder derfor med alt fra mindre virksomheders infrastruktur til større organisationernes komplekse infrastruktur, herunder netværk, overvågning m.m.

Herudover bliver det dig, som ser, hvad der giver mening i fremtiden. For du har øje for langtidssikrede løsninger, og hvad der giver bedst mening for os – og vores kunder. Lige nu har vi fx vores eget datacenter, hvortil det på sigt kan være vi skal bruge Microsoft Azure i stedet. Det er den slags beslutninger, du tager – i tæt samarbejde med de øvrige kollegaer i ledergruppen, som du vil være en del af, om end du ikke selv har direkte personaleansvar. Du har desuden rig mulighed for at sparre med senior teknikerne og ledelsen i dit daglige arbejde.

Du eksekverer altså på vores fælles ønsker og retning, men da det er en proces, som vi tager skridt for skridt i fællesskab, så inddrager du selvfølgelig dine kompetente kolleger og vores kunder i dine beslutninger.

I hverdagen kommer du fx til, at:

  • opbygge og videreudvikle et stort fællessystem for vores kunde-backup og overvågning
  • sætte struktur på vores dokumentationsprocesser på alle løsninger
  • udarbejde og opfinde nye workflows, fx automatisk fakturering
  • deltage i udviklingsmøder med ledergruppen, hvor vi drøfter igangværende projekter og hvilken vej, vi vil gå.
  • I forbindelse med større projekter kan man komme med salgschefen ud og støtte op om det tekniske perspektiv i projektet

Herudover får du mulighed for at blive en del af den daglige ledergruppe på sigt, hvor du er med til at udfordre os yderligere på de tekniske og økonomiske behov, du ser hos kunden.

Du udvikler dig – og får specialiserede, humoristiske kolleger

Her har vi desuden også fokus på din egen udvikling. Der sker nemlig hele tiden noget i branchen, og du får derfor mulighed for at komme på relevante kurser, hvor du opgraderer dine kompetencer og dygtiggør dig. Fx på seminarer om nyt software eller programmer. For hvis der er værdi i det for dig, så gavner det også vores kunder.

Herudover kan du glæde dig til at dele din nye hverdag med 10 professionelle kolleger, som altid har et smil på læben i en hverdag, hvor den vaskeægte vestjyske humor er i højsædet. Der vil også være mulighed for hjemmearbejdsdage i begrænset omfang.

Opfindertype med teknisk baggrund og de fremtidssikrende briller på

  • Du har en relevant IT-uddannelse.
  • Du har en bred teknisk baggrund og styr på netværk såsom Cisco, HP m.m. og Microsoft-servere.
  • Du har måske erfaring med en lignende rolle hos et konsulenthus, eller fra en central rolle i en større driftsorganisation
  • Du er en hjælpsom IT-nørd, der har forstand på at systematisere og strukturere.
  • Du taler og skriver dansk og engelsk på forhandlingsniveau

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens Frederik Wang på 72 45 90 74.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link. Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktperson

Rekrutteringskonsulent hos Jobindex
Jens Frederik Wang

Tlf. +45 72 45 90 74

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 16. november 2020

Arbejdssted

Location Struer