Senior Java eller .Net / C# udvikler med kon­su­len­ter­fa­ring


Twins Recruitment søger udvikler/konsulent for kunde i København. Virksomheden har kunder inden for mange forskellige brancher og industrier, og der er umiddelbart ingen ”standardprojekter”. Derfor kan du se frem til et job, hvor dine opgaver vil spænde over en bred vifte af udviklingsopgaver og teknologier.

Du er seniorudvikler med erfaring inden for webapplikationer; enten .NET/C# eller Java. Du har sikkert også erfaring med Spring, HTML5, CSS Javascript, XML, JSON, REST, SOAP, React, Redux, Node.js, Azure, AWS, DevOps eller andet.

Det gør ikke den helt store forskel, hvilke sprog du har den største erfaring i – så længe du har et højt fagligt niveau.

Som udvikler/konsulent hos vores kunde vil du bidrage til at levere digital transformation, der gør en stor forskel for deres kunders hverdag.

Arbejdet vil blandt andet indebære, at du får en central rolle i at:

 • Rådgive kunder og afdække deres behov
 • Designe skræddersyede løsninger, der er baseret på den rette strategi og arkitektur
 • Udvikle og implementere IT-løsninger, som for eksempel kan omfatte portaler, systemintegrationer og information-management

Du bliver en del af et yderst kompetent og erfarent konsulentteam, hvor du dagligt er med til at udforske nye måder at skabe løsninger på. Du skal have det godt med kundekontakt – da alle, også udviklere, er i kontakt med kunder. Det kan være i forbindelse med nye kundeprojekter eller problemløsning i eksisterende projekter.

Du bliver ud fra dine kompetencer tilknyttet et projekt ad gangen, hvor du er med i alle faser af at levere løsninger til både større digitale transformationer og mindre IT-projekter. Det betyder, at du både kommer til arbejde fra virksomhedens kontor i Nyhavn og ude hos deres kunder.

Det er naturligt, at din videre karriere tager udgangspunkt i netop dine kompetencer. I vil derfor i fællesskab sammensætte et uddannelsesforløb, der komplementerer og styrker din profil bedst muligt og bringer dig videre i din udvikling. Derudover tilknyttes du en mentor med henblik på løbende sparring.

Om dig

 • Vi forestiller os, at du har mindst 4 års erhvervserfaring indenfor systemudvikling og objektorienteret programmering, og endnu vigtigere er det, at du brænder for dit fag
 • Du drives af et ønske om at udvikle dig fagligt og lære nye teknologier, metoder og arkitekturer
 • Du har lyst til at indgå og spille en aktiv rolle i et konsulenthus, der arbejder på et højt professionelt niveau, og med vedvarende fokus på at gøre hinanden bedre
 • Du har selvstændighed, arbejder struktureret og tænker i helheder
 • Du er kommunikerende og en opsøgende holdspiller, der arbejder tæt sammen med kunderne med en god og positiv energi
 • Du kan løfte et hold og måske har du en Lead i maven

Sprog:

 • Flydende dansk samt engelsk i skrift og tale

Uddannelse:

 • Det er en fordel, hvis du har en videregående teknisk universitetsuddannelse, men din erfaring, personlighed og dit fokus er vigtigere end din uddannelsesmæssige baggrund

Kontakt

Er du nysgerrig efter yderligere detaljer, så kontakt rekrutteringsspecialist Tina Malchau på tlf: 20 78 09 42 eller tma@twinsconsulting.dk.

Send din ansøgning til rekruttering@twins.net hurtigst muligt – vi ansætter, så snart vi finder den rigtige.

Gem job

Twins Consulting ApS
Publiceret: 23. oktober 2020

Arbejdssted

Location København