IT Relation søger landets skarpeste Microsoft Azure kom­pe­ten­cer

Sidder du klar ved tasterne, når den nyeste Azure teknologi lanceres?

Vil du have nogle af landets bedste Azure kolleger?

Brænder du for at bruge din erfaring til at skabe de bedste løsninger i branchen?

Så er det dig vi gerne vil snakke med!

Vi søger i Herning, Viby J, Kolding, Aalborg og på Østerbro.

Om jobbet

Sammen med dine dygtige kolleger, som også brænder for at arbejde med Azure, vil du skabe løsninger, som ændrer landskabet i IT-branchen. Hos os skal du være med til at videreudvikle vores cloud platform og udbygge vores solide fundament af metoder og standarder for implementering af cloud services. Du tænker som en leder og sætter dig grundigt ind i kundens IT-løsning for at forstå, hvordan du kan bidrage med din erfaring til en optimal løsning for kunden. Du formår at omsætte din erfaring og viden til løsninger, og du arbejder målrettet sammen med dine kolleger i tæt samarbejde med resten af forretningen og kunderne.

Opgaverne omfatter blandt andet:

  • Evaluering af kunders behov med IT Relations redskab: ”Cloud Readiness analyse”.
  • Transformation af workloads til Paas eller SaaS.
  • Etablering af infrastruktur til understøttelse af hybrid-miljøer.

Er det dig?

Du har formodentlig en baggrund med flere års erfaring indenfor Windows IT-infrastruktur og de senere år har du beskæftiget dig indgående med Azure og cloud teknologier. Du har vist i dit arbejde, at du tænker kunden først og ikke bare bygger løsninger, men går skridtet videre og graver dybt i viden om cloud-løsninger for at udvikle standarder for implementering hos kunderne.

Du formår at skabe overblik over et komplekst vidensområde og spotter de områder, der skal udvikles for at indfri vores ambitioner for morgendagens IT-infrastruktur på Azure. Sammen med dine kolleger, vores produktrådgivere og arkitekter, kommer du i mål med vores Azure projekter. Dine kompetencer styrker vores vidensfundament og sikrer IT Relations position som Danmarks førende Azure cloud-infrastruktur leverandør. Din erfaring omfatter f.eks. Windows Virtual Desktop el. Citrix Cloud i Azure og right-sizing af workloads og cost-optimering af Azure ressourcer.

Du er passioneret i dit arbejde med Azure, og du er naturligt søgende efter ny viden – så du er på forkant med udviklingen. Din nysgerrighed driver dig til at afprøve nyt og du ser konstant muligheder for at levere endnu bedre Azure cloud services til en stadigt voksende skare af kunder.

Du evner at kommunikere med en bred pallette af deltagere i dine projekter fra forskellige niveauer af forretningen såvel hos kunderne som internt og kan formidle teknisk stof på en måde, så det kan omsættes til optimale IT-løsninger. Gennem dit tætte samarbejde med kollegerne kan du skabe synlige resultater og det vil være naturligt at gå til dig, for at indhente viden om hvor Azure bærer os og kunderne hen.

IT Relation er størst i Danmark på Microsoft CSP consumption. Vores mål er at skabe de bedste Microsoft 365 og Azure løsninger i branchen.


Bliv en del af Danmarks mest ambitiøse IT-virksomhed

Vi tilbyder et spændende og alsidigt job med gode muligheder for både personlig og faglig udvikling. Vi er en organisation i vækst og med høje ambitioner, som beskæftiger 600 medarbejdere fordelt på syv lokationer i Danmark.

Hos os fungerer alle medarbejdere optimalt i rollen som Hverdagens IT Superhelte. Omdrejningspunktet for vores arbejde er, hvordan vi kan optimere kundernes forretning med IT. Vi er specialister i IT-strategi, -hosting, -sikkerhed, -support og -udvikling.

Du bliver en del af en af de mest succesfulde B2B IT-virksomheder i Danmark.

Et helt særligt fællesskab

Hos IT Relation har vi stor fokus på at styrke det sociale sammenhold i virksomheden. Vi har en dygtig personaleforening, som hvert år arrangerer diverse firmaarrangementer - både i vores egne lokaler og ude af huset. Det kan være alt lige fra koncerter og sportsarrangementer til temafester og julehygge, hvor medarbejdernes familier også er inviterede.

En sund hverdag

Vi er en virksomhed med fokus på sundhed og trivsel. Hvert år deltager vi blandt andet i diverse motionsarrangementer, som for eksempel DHL-Stafetten.

Vores sundhedspolitik går også igen i den kantineordning, som vi tilbyder ansatte. Vi har tilknyttet vores eget kokketeam, som hver dag laver lækre sunde retter. Herudover tilbyder vi en række øvrige personalegoder, såsom massage, betalt telefon, arbejdstøj samt en gunstig pensionsordning og sundhedsforsikring.

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

Egil Rausner
Team Manager, Cloud Infrastructure Kolding
egrau@itrelation.dk
Tlf.: 29877999

Kristine Brødsgaard Axelsen
Recruitment Manager
krbax@itrelation.dk
Tlf.: 60474781

Ansøgningsfrist: Snarest muligt.

Gem job

IT Relation A/S
Publiceret: 23. oktober 2020

Arbejdssted

Location Herning, Viby J, Kolding, Aalborg og København