IT-in­fra­struk­tur­spe­ci­a­list


Teamleder og IT-infrastrukturspecialist med kundeansvar

Vi søger til vores kontor i Valby og specielt rettet mod en af vores større kunder, en dygtig teamleder med gode kommunikative evner, teknisk indsigt og interesse for drift af IT-infrastruktur i et større Windows Server baseret miljø.

Cortex Consult er en veldrevet danskejet IT-virksomhed med kerneforretning inden for Cloud og drift af IT-infrastruktur. Vi blev etableret i 1998, og har kontor i Valby med omkring 60 ansatte.

Vi tilbyder dig bl.a. ansættelse i en flad og uformel organisation, en god løn med pensionsordning, helbredssikring, frokostordning, fitness m.m. Nogle nøgleord vi gerne vil kendetegnes ved: spændende arbejdsopgaver, frihed under ansvar, gode kollegaer, en uformel og venskabelig omgangstone, godt humør/humoristisk sans, betalt efteruddannelse/certificering samt mulighed for selv at sætte præg på sin dagligdag og fremtid.

Du bliver

en on-site IT-specialist, der i samarbejde med vores øvrige konsulenter hos kunden, leverer ydelser på deres centrale IT-infrastruktur. Samtidig bliver du teamleder, og dermed nøgleperson og kundekontakt i den ydelse vi leverer. Du vil blive ansvarlig for rådgivning, rapportering, projektopfølgning samt konfiguration og opgradering af central infrastruktur, og du sikrer, i tæt samarbejde med kunden, at projekter og drift afvikling lever op til den ønskede kvalitet. Samtidig bliver du bliver bindeled til vores bagvedliggende organisation, som oftest er folk placeret på vores kontor i Valby.

Vi ønsker, at du har minimum 8 års erfaring med og viden om udvikling, implementering, drift og vedligehold af IT-infrastruktur i Enterprise miljøer, gerne underbygget af en eller flere anerkendte certificeringer. Du arbejder analytisk og struktureret, er omhyggelig og kombinerer dette med en serviceorienteret tilgang. Du evner at samarbejde, men også at tage ejerskab og arbejde selvstændigt. Cortex er en forandringsvillig organisation, og du skal kunne trives og udvikle dig i et miljø, hvor ikke alt er givet på forhånd, men hvor du har mulighed for at sætte dit præg på udviklingen. Da vores kunder kommunikerer på både dansk og engelsk, er det vigtigt, at du behersker dette i skrift og tale.

Dine kompetencer og din personlighed

Vi forestiller os, at du:

  • Har en relevant IT-uddannelse
  • Har minimum 8 års praktisk erfaring med udvikling, installation og drift i Enterprise IT-miljøer (server, netværk, sikkerhed m.m.)
  • Har erfaring med Microsoft SCOM
  • Kan arbejde med flere opgaver parallelt
  • Er i stand til at levere kvalitet og overholde deadlines
  • Er god til kundekommunikation
  • Har en ren straffeattest, så du kan sikkerhedsgodkendes (krav)

Yderligere information om stillingen kan indhentes hos:

Frank Clausen (fcla@cortexconsult.dk), mobil: 20 23 90 55

Send din ansøgning til: jobs@cortexconsult.dk. Emne: ”IT-infrastrukturspecialist (teamleder), Valby”

Gem job

Cortex Consult A/S
Publiceret: 23. november 2020

Arbejdssted

Location Valby