Stu­den­ter­pro­gram­mør


Vil du skabe en god platform for din fremtidige karriere? Igennem et studiejob i technology-teamet hos Lind Capital får du erfaring med softwareudvikling i et inspirerende og professionelt miljø.

Hvem er Lind Capital?

Lind Capital er en uafhængig, teknologidreven trading virksomhed, som anvender en neutral tilgang til aktiemarkedet, hvor vi forsøger at skabe værdi, uanset om markedet stiger eller falder. Vi designer og udvikler selv software af høj kvalitet, som driver vores handelsstrategier, og sammen med vores dybe markedskendskab samt data på de markeder, vi agerer i, opnår vi den informationsindsigt, som vi handler på.

Uden en politisk agenda eller kundeforpligtelser ser vi os selv som en dynamisk organisation i en konstant foranderlig verden. Vores fokus ligger på at udvikle smarte løsninger, for at vi hele tiden kan udnytte de muligheder, vi møder.

Ansvar og opgaver

Til vores platforms-squad søger vi en studenterprogrammør, som skal hjælpe med at brede vores platformsløsninger ud i vores eksisterende produkter. Vores platforms-squad er ansvarlig for at udvikle og vedligeholde den platform, som vores softwareløsninger implementeres på. Det er her, vi udvikler vores CD-pipeline, sikrer observability, udvikler og standardiserer vores grundlæggende arkitektur samt driver integrationen af nye teknologier, så vi understøtter de øvrige squads i at udvikle de mest effektive og værdiskabende softwareløsninger.

Vores tekniske platform bygger på en eventbaseret microservice-arkitektur, hvor continuous deployment sikrer stabilitet i mange daglige releases. Vi hoster vores platform i en hybrid-cloud imellem on-prem og AWS, og er i gang med at migrere til en docker-baseret Kubernetes løsning. Vores primære sprog er C#.

Platform udgør, sammen med de øvrige squads, afdelingen Technology som med ca. 15 udviklere er ansvarlig for softwareudvikling hos Lind Capital.

Dine kvalifikationer

For at arbejde som studenterprogrammør i Lind Capital skal du brænde for softwareudvikling og være klar på at lære nyt samt at blive udfordret. Du er i gang med en videregående uddannelse og har formentlig omkring 1 år tilbage af din diplomuddannelse, eller er netop gået i gang med din kandidat som datalog eller civilingeniør.

Du..

  • Har stærke kompetencer inden for kodning
  • Har erfaring med C# eller lignende sprog
  • Sætter en ære i at tage ansvar for dine opgaver og følge dem helt til dørs
  • Er struktureret, har sans for kvalitet og arbejder effektivt
  • Har kendskab til, eller lyst til at lære om, event sourcing, Elastic Stack, distribuerede systemer, messaging, PostgreSQL og Docker

Vi tilbyder

Hos Lind Capital vil du få et alsidigt studiejob, hvor du får ansvar samtidig med, at du samarbejder med erfarne udviklere og arkitekter. Vi er omkring 40 engagererede kolleger med vidt forskellige baggrunde på tværs af virksomheden. Fælles for os er, at vi brænder for at udvikle virksomheden – og vi gør det på tværs af teams i et uformelt og sjovt arbejdsmiljø, hvor vi vægter det kollegiale højt.

Arbejdstiden er sat til ca. 10 timer om ugen fordelt over ca. 2 arbejdsdage, hvor der naturligvis tages hensyn til dine eksamensperioder. Til gengæld forventer vi, at du er ansvarlig og fleksibel omkring arbejdstiden i travle perioder.

Er det dig, vi leder efter?

Så send os din ansøgning og tilhørende materiale hurtigst muligt. Vi følger løbende op på ansøgninger, og opstart tilpasses den rette kandidat.

Spørgsmål til stillingen kan rettes til Head of Technology, Casper Skjødt, på tlf.: + 45 2682 1584.

Gem job

Lind Capital A/S
Publiceret: 26. oktober 2020

Arbejdssted

Location Aarhus