Ap­pli­ka­tions­sup­por­ter Apport WMS


En af vores kolleger i supporten er kommet i lykkelige omstændigheder, hvorfor vi får behov for en ny dygtig applikationssupporter, til at varetage hendes opgaver under hendes barselsperiode. For den rette person, vil der være gode muligheder for efterfølgende fastansættelse.

Arbejdsopgaver:

Som applikationssupporter modtager og behandler du henvendelser fra vores kunder i 1. level support. Det er derfor væsentligt at du er er god til skriftlig og mundtlig kommunikation med såvel kunder som interne kolleger. Kommunikationen foregår primært på dansk, og sekundært på engelsk, norsk og svensk.

Supporten omhandler vores egenudviklede WMS-system, og tilknyttede enheder. Det er derfor en fordel hvis du har en bred viden og interesse indenfor IT. Vores primære arbejdsredskaber er Windows server, Microsoft SQL Management Studio og Freshdesk. Du vil også komme til at arbejde med voiceterminaler, håndterminaler, Business intelligence, samt interfaces til 3. parts programmer.

Personlige kvalifikationer:

Du er i stand til at holde mange bolde i luften, og prioritere imellem dem. Du er ikke bange for at spørge andre om hjælp, men ser det blot som en metode til at udvikle dit potentiale. Du finder glæde i at hjælpe kunderne i 1. level support, og kan samtidig se det spændende i at grave lidt dybere i nogle af dine opgaver. Du samarbejder godt, både med dine kolleger i afdelingen, men også i tværfaglige projekter.

Din baggrund:

Du er måske nyuddannet indenfor IT, og vil gerne prøve kræfter i en travl supportafdeling? Du har måske praktisk erfaring fra et lager, og ønsker at lave et karriereskift? Det vigtigste er din positive og serviceorienterede tilgang til at arbejde med kundevendt support, hvor vi prioriterer at det skal være rart at gå på arbejde.

Om Apport:

Apport har siden 2000 hjulpet virksomheder, med at digitalisere og optimere deres lagerprocesser. Vores Warehouse Management Systemer benyttes i en lang række kendte virksomheder i Europa. Vi er netop flyttet ind i nye dejlige lokaler på Vindrosen Risskov med udsigt over Århus bugten. Vi tilbyder en alsidig hverdag med en fleksibel frihed-under-ansvar kultur. Vi er omfattet af en Pensions- og sundhedsordning, og har en god kantineordning.

Kontakt:

Vil du være med til at yde fremragende support, så tøv ikke med at sende din ansøgning til llb@apportsystems.com mærket ”44.2020”. Vi behandler ansøgninger løbende. Har du spørgsmål til jobbet eller virksomheden, er du velkommen til at besøge vores hjemmeside eller kontakte Servicechef Bent Schierff på mail bes@apportsystems.com.

Gem job

Apport Systems A/S
Publiceret: 27. oktober 2020

Arbejdssted

Location Risskov