Agile Product Owner for Energy Solutions


Vil du arbejde agilt og være med til at sætte nye standarder for fremtidens IT-løsninger og samtidig understøtte den grønne omstilling? Vil du være en del af Danmarks største IT-udviklingshus? 

Vil du være en del af en virksomhed, hvor der er højt til loftet, og hvor du får mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt? Så er du måske vores nye Product Owner! 

KMD er Danmarks største IT-udviklingshus, og er den virksomhed, der investerer mest i at udvikle digitale løsninger, der kommer danskerne til gavn. Vi har nogle af branchens dygtigste medarbejdere, som dagligt udfordrer og gør hinanden bedre. Lige nu har vi en ledig stilling i vores forretningsenhed Energy Solutions. 

Om jobbet

Som Product Owner bliver du en del af forretningsenheden Energy Solutions. Kerneopgaven er at udvikle og vedligeholde KMD Elements, der er afløser for vores klassiske systemer på energi- og forsyningsområdet. KMD Elements udvikles og driftes i Microsoft Azure Cloud. Kunderne er private og offentlige – danske og internationale.

I Energy Solutions arbejder vi efter agile principper. Vi forventer derfor, at du har erfaring med agile metoder og agil softwareudvikling.
I rollen som Product Owner vil du i samarbejde med udviklingsteams i både Danmark og Polen stå for udviklingen af KMD Elements. Du vil bevæge dig i spændingsfeltet mellem forretning og it og have en tæt dialog med både udviklingsteams, fagspecialister og kunder. Vi arbejder med responsivt web-design og med moderne teknologier som f.eks. Azure, Angular og TypeScript.

Dine ansvarsområder vil være:

 • At foretage analyse af epics og features i samarbejde med vores kunder og det øvrige produktteam. Erfaring med administrative it-løsninger til branchen vil være en fordel.
 • At sikre nedbrydning af epics og features i konkrete user stories, som kan implementeres af udviklingsteamet. Du har en god forståelse for, hvorledes forretningskrav kan opdeles og nedbrydes i forhold til den tekniske implementering. Samtidig er du god til at kommunikere og formidle opgaverne til udviklingsteamet på dansk og engelsk.
 • At vedligeholde og prioritere backlog i forhold til at opnå en effektiv udnyttelse af udviklingsressourcer.
 • At udarbejde reviews og kvalitetssikre udviklede features, men med øje for at sikre fremdrift. 

Om dig

 • Vi forventer, at du har en relevant videregående uddannelse inden for spændingsfeltet IT og forretning.  
 • Du har minimum 3-5 års erfaring med at omsætte forretningsbehov og brugerkrav til gode IT-løsninger.
 • Du har kendskab til Scrum og erfaring med at arbejde med softwareudvikling efter agile principper.
 • Du har indsigt i energimarkedet og særligt i forretningsprocesser for el-/gasleverandører og multiforsyning.
 • Du har en god forståelse for softwaredesign, herunder både usability og applikationsarkitektur. En evt. teknisk baggrund vil være en fordel, men er ikke et krav.
 • Du er god til at kommunikere og kan hurtigt sætte dig ind i nye problemområder. 
 • Du er struktureret og analytisk i din tilgang til opgaveløsning. 
 • Du er flydende både mundtligt og skriftligt i dansk og engelsk. 

Kan du nikke genkendende til ovenstående, og har du lyst til at høre mere om stillingen og KMD som arbejdsplads, vil vi se frem til at høre fra dig.

Interesseret? 

Vil du vide mere, så er du velkommen til at kontakte Business Line Director Jesper Dragsbæk Ruus-Pedersen på 4132 7738.  

KMD som arbejdsplads

KMD er en førende leverandør af forretningskritisk software, løsninger og it-tjenester primært til Danmarks offentlige sektor, men med et voksende fodaftryk i den private sektor både i hjemlandet og i Sverige og Norge. Siden 2018 har KMD været ejet af den japanske NEC Corporation. KMD A/S har en årlig omsætning på ca. 5 mia. kr. og ca. 3200 ansatte.

I KMD mener vi, at god kommunikation er nøglen. Vores pragmatiske ledere tror på flade strukturer, og de stoler på deres medarbejdere til at gøre deres job. Vi arbejder hårdt på at udvikle eller implementere innovative løsninger, der gør forskel for danske borgere. Vi lærer af vores kunder og hinanden.

Gem job

KMD A/S
Publiceret: 28. oktober 2020

Arbejdssted

Location Odense