It-sik­ker­heds­spe­ci­a­list

 

Har du erfaring med Microsoft-infrastruktur, og interesserer du dig for it-sikkerhed? Så er det måske dig, vi har brug for til at vedligeholde og udvikle it-sikkerheden hos Systematic.

Du får ansvaret for sikkerhedsniveauet i vores tjenester

Du bliver en del af Systematics interne it-afdeling, som er ansvarlig for at levere sikre it-tjenester til virksomheden. Mere specifikt støtter vi dels vores udviklere i deres arbejde med at levere produkter og tjenester til vores kunder, dels interne fællesfunktioner som Finance, Legal og People & Culture.

Du bliver en del af et team med 10 specialister i infrastruktur og drift. Du får ansvaret for at styre og vedligeholde vores sikkerhedsværktøjer og -kompetencer og for at sikre, at it-sikkerhedspolitikker i hele virksomheden bliver fulgt. Du bliver også ansvarlig for at holde dig opdateret om de seneste tendenser inden for sikkerhed og for at implementere nye værktøjer og standarder, der kontinuerligt kan hæve vores sikkerhedsniveau.

Nogle af dine opgaver vil være følgende:

 • Tage ejerskab over vores ITM-sikkerhedshændelsesproces: koordinere håndteringen af alle it-sikkerhedshændelser og deltage i udbedringsprocesserne
 • Styre og vedligeholde sikkerhedsværktøjer, herunder konfiguration og udvidelse af tekniske muligheder
 • Foretage trussels- og risikoanalyser og udarbejde dokumentation og rapporter
 • Koordinere vores respons på sikkerhedshændelser med leverandører og interessenter, både interne og eksterne
 • Sikre, at der tages højde for bedste praksis inden for it-sikkerhed under revision af vores SOP'er (Standard Operating Procedures)
 • Analysere, evaluere og anbefale produkter, der er egnede til at forbedre netværkssikkerheden, og udføre test af arkitektur
 • Udarbejde forbedrede retningslinjer og undervisning om it-sikkerhed

Ud over dine teamkolleger vil du også arbejde tæt sammen med vores Chief Security Officer, som har det overordnede ansvar for sikkerheden hos Systematic.

Bliv udfordret i en dynamisk it-virksomhed

Du bliver en del af et inspirerende softwarehus med kolleger i verdensklasse. Vi tør udfordre og udvikle hinanden og os selv, og vi diskuterer konstant vores processer for at udforske endnu smartere måder at udvikle software på. Cybersikkerhed er et centralt element i alt, hvad vi foretager os – både i de produkter, vi leverer til vores kunder inden for Healthcare, Defence, Water & Energy og mange flere, og i vores interne it-systemer og -processer.

Samarbejdet i teamet bygger på gensidig tillid og en passion for at skabe de stærkeste løsninger til vores kunder. Sammen ønsker vi at opbygge en kultur, hvor alle kan træffe beslutninger, der giver mening i vores arbejdsliv. For dig betyder det, at du får mulighed for at udfordre vores eksisterende sikkerhedssetup og få indflydelse på store projekter.

Erfaren infrastrukturspecialist med flair for cybersikkerhed

Vi forventer, at du har en uddannelsesmæssig baggrund fra et it-relateret felt som datalogi, softwareudvikling eller lignende. Som person er du analytisk og glad for at løse problemer. Stillingen er nyoprettet, og vi har brug for, at du kan udvise initiativ og tage ansvar. Til gengæld får du også stor indflydelse på, hvordan stillingen skal se ud. Du er i stand til at bevare overblikket under pres – for eksempel under sikkerhedshændelser. Endelig indebærer jobbet megen kommunikation med forskellige typer interessenter, så det er vigtigt, at du har en ærlig og åben tilgang til andre mennesker.

Vores ideelle kandidat har mindst 5 års erfaring, men det er også vigtigt, at du har interesse og flair for cybersikkerhedstjenester. Vi forventer ikke, at du er specialist på alle felter, men vi forventer, at du har erfaring med flere af følgende områder:

 • Erfaring med sikkerhedsteknologier, f.eks. firewalls, IDS/IPS, DMZ, adgangskontrol, penetrationstest, risiko- og sårbarhedsvurderinger, undersøgelsesteknikker og brugergodkendelsessystemer
 • Erfaring med Palo Alto-/Cisco-netværk
 • Erfaring med Microsoft-hybridinfrastrukturer og Linux-baserede infrastrukturer
 • Erfaring med eller kurser i cybersikkerhed, f.eks. CISSP-certificering
 • Viden om SIEM (Security Information and Event Management)
 • Erfaring med risikostyring inden for it
 • Viden om håndtering af udbydere inden for sikkerhed, datacentre og netværksdrift
 • Viden om it-processer, gerne ITIL

Vi arbejder med sikkerhedsklassificerede projekter, og derfor skal du som medarbejder i Systematic sikkerhedsgodkendes. Læs mere på http://systematic.com/clearance.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 8943 2000 og spørge efter Kasper Kristensen, Manager, IT Operations & Infrastructure. Vi behandler ansøgninger løbende, da vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt. Arbejdsstedet er i Aarhus. Vi glæder os til at høre fra dig.


Siden vi skrev vores første linje kode i 1985, er det privatejede Systematic A/S vokset til et internationalt softwarehus med over 1000 kollegaer med 27 forskellige nationaliteter, fordelt på kontorer i 11 lande og med kunder verden over. Vores mål er enkelt: At forbedre verden med exceptionel software. Vi leverer software og systemløsninger til kunder inden for den offentlige sektor, sundhedssektoren, forsvaret, politiet, finanssektoren og serviceerhverv, og der er over 1.000.000 brugere rundt om i verden. Vi arbejder på et fundament af tillid, hvor vi har frihed og ansvar til at træffe beslutninger i vores hverdag. Vi brænder for at gøre en forskel, og vi tør udfordre teknologien, hinanden og os selv. Som nyansat i Systematic bliver du budt velkommen af hjælpsomme kolleger, og du kan se frem til både mentorordning og al den støtte, du har brug for. Det er sammen, vi kan udvikle og indfri dit potentiale og gøre Systematic endnu bedre. 

Gem job

Systematic A/S
Publiceret: 27. november 2020

Arbejdssted

Location Aarhus