SAP S/4 HANA ap­pli­ka­tions­ansvar­lig


Vil du være med til at implementere SAP S/4 HANA i Banedanmark?

Banedanmark har i dag en bred ERP-løsning i SAP, som vi løbende udvikler for at få mest mulig forretningsværdi. SAP ERP-løsningen understøtter store dele af Banedanmarks forretningsprocesser. Det omfatter understøttelse af økonomi, indkøb, logistik, HR samt asset management gennem SAP PS og PM.

Du bliver ansat i SAP-sektionen, som er en del af vores IT-afdeling. SAP-sektionens primære ansvar er at varetage applikationsansvaret i relation til fejlretning og ændringer på SAP-systemet. Ligeledes rådgiver vi forretningsområderne i forhold til anvendelse af SAP og deltager i alle SAP-udviklingsprojekter.

I stillingen som SAP-applikationsansvarlig får du et spændende job, i et miljø med høj faglighed og fornøjelsen af at arbejde i et team af dedikerede medarbejdere. I SAP-sektionen er vi 15 kollegaer, der alle arbejder målrettet for at yde den bedste service for Banedanmarks forretningsenheder.

Vi tilbyder et job, hvor du kan udleve dine faglige ambitioner uden at give afkald på work-life balance. Samtidig bidrager du til en vigtig samfundsmæssig opgave – nemlig en attraktiv, grøn jernbane.

I det daglige vil du referere til sektionschefen, og dit ansættelsessted er i vores moderne hovedbygning lige over for Fisketorvet.

Stort ansvar og centralt omdrejningspunkt

Du bliver fra start involveret i vores S/4 projekt, der har til formål at sikre overgang fra vores nuværende SAP ERP-platform til den nye SAP S/4 HANA. Du bliver et vigtigt omdrejningspunkt i forhold til at sikre, at SAP-infrastrukturen etableres og håndteres i hele projektperioden.

I projektets levetid vil du have ansvaret for SAP S/4 infrastrukturen og sikre at den hele tiden er trimmet, så projektet kan gennemføres som planlagt. Det betyder bl.a. at ændringer til platformen planlægges og gennemføres i rette tid, og at governance i projektet er på plads og efterleves.

Det er spændende og udfordrende opgaver, hvor dine aktiviteter og leverancer vil være vigtige i relation til gennemførslen af projektet. Du vil komme til at have en meget bred berøringsflade ud mod vores it-driftsleverandør, applikationsforvaltningen, og ikke mindst projektleverandøren. Vi ser derfor gerne, at du har erfaring med at samarbejde med drifts- og applikationsleverandører, da vi kun i begrænset grad selv er udførende på systemerne.

Flair for teknikken, planlægning og koordinering er højt prioriteret

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Vi lægger vægt på, at du har erfaring med administration af SAP-systemer, og har du allerede erfaring med SAP S/4 HANA, er det kun et plus. Du holder dig løbende ajour med nye teknologier bredt indenfor SAP, så dine kompetencer bliver holdt ved lige.

Du er teknisk kyndig og har formentlig en SAP Basis baggrund kombineret med projektledelse, da vi i højere grad lægger vægt på dine evner i forhold til at planlægge og koordinere end meget dyb teknisk orientering. Du har projektlederegenskaberne i orden, og samtidig formår du at kommunikere teknisk komplekst materiale på en måde, så modtager kan forstå det. Du skal kunne kommunikere til alle niveauer i organisationen såvel som eksterne leverandører.

Du er struktureret i forhold til dine opgaver og vedholdende for at alle opgaver kommer i mål. Du evner at prioritere, når du har mange bolde i luften, ligesom du også kan sige fra, når det kræves. Herudover er du udpræget teamplayer

Løn

Hvis du har en akademisk baggrund, ansættes du i forhold til AC-overenskomsten, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Ellers er ansættelsen omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/SAMDATA, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark. Som udgangspunkt er stillingen placeret i løngruppe 5. Den endelige lønindplacering beror på en vurdering af de individuelle kompetencer og kvalifikationer. Udover basislønnen kommer pension og eventuelle lokale tillæg.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere, er du meget velkommen til at kontakte sektionschef Michael Kvistholm. Søg elektronisk og send din ansøgning og cv hurtigst muligt. Vi vurderer ansøgningerne og indkalder løbende til samtale.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg jobbet her” nedenfor og følger instruktionerne.

Ansøgningsfrist: 07-12-2020

Kontakt os

Michael Kvistholm 
mik@bane.dk
Tlf. 26826406


Banedanmark er en styrelse under Transport- og Boligministeriet med over 2.000 medarbejdere. Vores hovedkontor ligger på Carsten Niebuhrs Gade 43 i København, men vi har dygtige og dedikerede medarbejdere i hele Danmark. Vi har ansvaret for den danske jernbane. Det betyder, at det er os, der styrer togtrafikken og informerer om den på skærme og højttalere på stationerne på fjernbanen.

Vi vedligeholder banen og udfører milliardstore jernbaneprojekter, der til sammen er med til at forme fremtidens bæredygtige jernbane.

Gem job

Banedanmark
Publiceret: 30. november 2020

Arbejdssted

Location København