Senior Devops Engineer til et af Danmarks største e-han­dels­si­tes

Vil du gå i front og spille en central rolle i vores rejse mod mere automatisering, bedre kvalitet og hurtigere releases? Og brænder du for at skabe en ambitiøst DevOps-kultur? Så læs videre her!

Som Senior DevOps Engineer sætter du retningen for den fortsatte implementering af vores automatisk deployment pipeline på vores egenudviklede softwareløsning og de tredjepartssystemer vi integrerer op imod. Du tænker i helheder og går i tæt samarbejde med vores nuværende DevOps profiler, udviklere, testere, arkitekter og drift for at finde gode og kreative løsninger. 

Stor indflydelse på vores fremtidige IT-platform 

Du arbejder med en moderne serviceorienteret arkitektur omkring vores website nemlig.com. Sitet bygger på en moderne SPA-løsning, hvor du driver opbygningen af CI/CD-løsninger relateret til sitet og herigennem er med til at implementere væsentlige kvalitetsforbedringer.

Dine primære arbejdsopgaver er at: 
•    Udvikle og vedligeholde vores deployment pipeline (CI/CD) mod endnu større grad af automatisering
•    Sikre at testmiljø og testdata er ensartet på tværs alle teams
•    Rådgive og drive udvælgelse af værktøjer til automatisering
•    Guide og motivere udviklere og testere i DevOps-kulturen
•    Kvalitetssikre automatiserede processer
•    Stå i spidsen for de nuværende DevOps profiler således at alle udviklingsteams får en ensartet rådgivning og tooling støtte 

”Vi arbejder konstant på at brede DevOps kulturen ud i alle dele af IT, startende med fokus på CI/CD både i nye såvel som gamle systemer,” fortæller IT-direktør Peter Kyhn. 

Brug hele din tekniske værktøjskasse

Vi forestiller os, at du er en dygtig og engageret DevOps Engineer, som favner bredt og nyder at sætte dig ind i nye og spændende løsningsmetoder og teknologier. Du forstår værdien af simplicitet og automatisering, og du evner at omsætte dine idéer til praktiske løsninger gennem samarbejde med dine kollegaer. 

Din erfaring dækker:
•    CI/CD pipelines og hele livscyklussen for softwareudvikling
•    Hands-on scripting
•    Jenkins, Ansible, Git og Jira
•    Kubernetes og Docker
•    Sitecore CMS, SOLR (Zookeeper), Redis (NoSQL) og Rest API'er
•    Og du har gerne et bredt kendskab til de teknologier vi arbejder med som fx Windows servere, IIS, MS SQL, JavaScript, Angular, AngularJS, JQuery, og C# .Net

Din uddannelse kan være datalog eller ingeniør, men vigtigst er det, at du brænder for dit fag.

Stærk teamplayer med faglig stolthed

På det personlige plan forventer vi, at du
•    har et stærkt socialt gen 
•    motiveres af at arbejde i et miljø, hvor samarbejde er i højsædet
•    har sans for detaljen og masser af faglig stolthed
•    har gode kommunikationsevner – både på dansk og engelsk.

”Fordi vi er en virksomhed i vækst, indbefatter det konstant forandring. Vi er vant til hurtigt at ændre kurs, hvis der er behov for det, og du skal derfor i bogstavelig forstand være omstillingsparat og kunne lide en dynamisk hverdag - hvor vi reagerer hurtigt, og hvor der er meget kort fra ide til handling. Denne agilitet kræver en høj grad af automatisering,” fortæller IT-direktør Peter Kyhn.

Vil du med på holdet?  

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte senior rekrutteringskonsulent Lars Ole Kruse på 24 44 77 24 eller lkr@nemlig.com

Send os din ansøgning og dit CV ved at klikke på linket "Søg stillingen" hurtigst muligt - vi glæder os til at høre fra dig.    

Ansøgningsfrist: 30-11-2020


nemlig.com vil skabe en nemmere hverdag og et bedre liv for danskerne, og som landets førende onlinesupermarked leverer vi hver dag tusindvis af dagligvarer til danskere i hele landet. Vi har åbent 365 dage om året og har aldrig lukket, og med mere end 12.000 forskellige varer på hylderne kan vi dække alle indkøbsbehov. Vi har et kæmpe udvalg af økologiske varer, et stort discountsortiment samt unikke specialvarer fra udvalgte gård- og specialbutikker, såsom Bülow Lakrids, Lagkagehuset og Slagter Lund. 

I dag arbejder her over 1400 medarbejdere, der fra hovedsædet i Brøndby leverer dagligvarer og måltidskasser til 83% af alle husstande i Danmark. Vi er dog i konstant udvikling, og arbejder hver dag for at gøre det til en sjov, spændende og relevant oplevelse at købe dagligvarer online.

Gem job

nemlig.com
Publiceret: 2. december 2020

Arbejdssted

Location Brøndby