Pro­jekt­le­der


Vi leder efter en initiativrig kollega med interesse for nye teknologier og innovation.

Med reference til Operations Director vil du indgå i vores hostingafdeling, der består af dedikerede medarbejdere. Hostingafdelingen er et dynamisk og fleksibelt team, der dækker mange facetter af softwareudvikling og er en god blanding af forskellige personligheder. Opgaverne kan variere fra vedligeholdelse/videreudvikling af eksisterende løsninger, løbende ad hoc-opgaver til store traditionelle projekter.

Funktioner og ansvarsområder

 • Personaleansvar for dit team
 • Udarbejdelse af ændrings- og opgaveformular
 • Løsningsforslag og kravspecifikationer
 • Bindeled mellem salgsafdeling, kunder og udviklingsafdelingen
 • Opfølgning på milestones, deadlines samt diverse koordineringsopgaver
 • Styring af projektregnskab og udarbejdelse af faktureringsgrundlag
 • Vedligeholdelse af forecast, samt deltagelse i udarbejdelse af roadmap

Kvalifikationer

 • Har erfaring med projekledelse indenfor softwareudvikling
 • Har erfaring i at samarbejde med en udviklingsafdeling
 • Har en forretningsforståelse og kan varetage den daglige dialog med kunder
 • Er initiativrig, udadvendt, struktureret og kan arbejde selvstændigt i en ofte travl hverdag
 • Har et højt fagligt niveau og holder dig opdateret med nyeste metoder og teknologier
 • Har relevant uddannelse og gerne med en projektledercertificering

Derudover vil det være en fordel, hvis du har erfaring med transport- og logistikbranchen. Det vigtigste er imidlertid, at du er villig til at lære mere for at håndtere en dynamisk værdikæde inden for transport og strømmen af varer, der konstant ændrer sig.

Personlige egenskaber

Det går ofte stærkt, og det kan være en hverdag med mange nye idéer, så du skal være forandringsparat, brænde for at arbejde med løsningsorienterende projekter og være villig til at sætte dig ind i nye områder og teknologier. Du får en hverdag med mulighed for at arbejde selvstændigt og sætte dit eget præg på løsningerne. Som projektleder skal du være i stand til at tage ansvar/ejerskab og køre et projekt fra start til slut.

Vi tilbyder

Locus, Enghouse Systems, udvikles løbende som en god arbejdsplads med fokus på trivsel, mulighed for faglige udfordringer og personlig udvikling.

Medarbejderne og deres kompetencer er vores absolut vigtigste ressource, og vi betragter derfor alle medarbejdere som en investering og ressource, der medvirker til at udvikle Locus i fremtiden.

Som medarbejder hos Locus har du stor mulighed for indflydelse på interne processer, og virksomhedens drift i almindelighed. Vi opfordrer vores medarbejdere til at tænke nyt, og til at bidrage med ideer til hvordan vi kan udvikle Locus til glæde for medarbejderne selv, vores kunder og vores ejere. Blandt andet har vi også en kantineordning med sund og varieret kost, eget fitnessrum med spinning og wellness og pension og sundhedsforsikring.

Arbejdsplads: Århus N

Om os

Enghouse Systems er en børsnoteret Canadisk IT-virksomhed. Vi er en global organisation, der i løbet af de sidste 7 år har tredoblet sin størrelse. Vores globale rækkevidde gør os til en spændende arbejdsgiver for alle, som gerne vil arbejde i et internationalt miljø. Du får mulighed for at blive ansat i en spændende, international organisation og mulighed for at arbejde med markedets bedste produkter.

For mere information, se vores hjemmeside www.enghouse.com.

Locus er en del af Enghouse Transportation. Siden 1991 har Locus leveret ydelser og løsninger indenfor transport, logistik og beredskab – med ét fælles mål: at gøre hverdagen enklere. Vi har mange års erfaring med levering af løsninger indenfor dette specielle segment, hvor man ønsker ejerskab over transporten uden nødvendigt at have ejerskab over vognparken. Løsningerne er derfor i stor grad designet ud fra en transportkøbers synsvinkel.

Valget af os som leverandør baserer sig på mange års erfaring og en solid kompetence. Vi er en leverandør med et indgående branchekendskab og er fleksible uden, at gå på kompromis med den service som forventes af os. Vi har en forståelse for kundens forretning og behov, som gør at vi i dag har mange succesfulde projekter i bagagen. 

Vi betragter os selv som en totalleverandør og vores kunder er ofte store og mellemstore virksomheder. Vi har kompetente medarbejdere indenfor alle om områder, både udvikling, leverance og support.

For yderlig information, se vores hjemmeside - www.locus.dk.

Gem job

Enghouse Networks A/S
Publiceret: 2. november 2020

Arbejdssted

Location Aarhus