We­bap­pli­ka­tion Spe­ci­a­list til Danmarks største online su­per­mar­ked


Vil du være med til at sikre et stabilt, skalerbart og lynhurtigt nemlig.com?

Hos os får du det udførende ansvar for at optimere og drifte nemlig.com’s website. I samarbejde med dine tekniske dygtige IT-kolleger på den ene side og hele forretningens behov på den anden side, vil du udover at skabe den optimale performance for sitet, være med til at give gode brugeroplevelser for vores kunder.

Vi er på en spændende vækstrejse og i en interessant transformation, hvor høj oppetid og et stabilt kørende website er en afgørende forudsætning for at realisere vores ambitiøse vækstmål og fastholde vores førende position i markedet. Vi har brug for din ”knowhow” til at være på forkant med de nyeste features på området. Du vil være med til at skabe endnu flere spændende brugeroplevelser og sikre at sitets performance yder maksimalt i forhold til datakapacitet, hastighed og tilgang. 

Fokus på performance og stabilitet 

Vi leder efter dig, der ikke kun tænker i ”lækre” brugergrænseflader, men også tænker på performance og stabilitet.  

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

 • Optimere og drifte nemlig.com website
 • Løbende foretage overvågning og benchmarking på relevante parametre
 • Deltage i specificering, diagnosticering, udvikling, test og implementering af nye løsninger til websitet
 • Holde dig opdateret om ”best practises”, trends m.m., som kan give forretningsmæssige og konkurrencemæssige fordele
 • Drive undersøgelse af root causes ift. driftshændelser på websitet

Sideløbende vil du løbende deltage i tværgående projekter i forhold til de krav og ønsker forretningen måtte have til websitet.

Tæt samarbejde med forretningen

På vores hovedkontor i Brøndby bliver du en del af en samlet IT-organisation på 50+ dygtige kollegaer både inden for IT-drift og udvikling.

Vores applikations-team består af 6 specialister, som hver især har ansvar for hver deres applikation. Derudover vil du få et bredt samarbejde med forretningen, herunder specielt vores UX-team og marketing. 

”I forretningen er der mange brugere og interessenter af websitet, som alle har ønsker og krav til udseende og performance. Du skal være i stand til at navigere i dette, tænke i muligheder og så vidt muligt imødekomme disse behov - på kort og lang sigt”, udtaler Teamleder for IT-applikations Kristian Treschow. 

Vi holder åbent 365 dage om året og har behov for oppetid 24 timer i døgnet, alle ugens dage. Derfor kan der forekomme skæve arbejdstider, dog kun i forbindelse med kritiske incidents.

Din erfaring gør en forskel

Du har minimum 5 års indgående erfaring fra et større og kompleks datadrevet website. Dertil har du en relevant IT-uddannelse, som matcher kravene i jobbet – din erfaring tæller dog højest.

Endvidere forventer vi at du:

 • Kender til al databehandling bag websitet
 • Gerne har erfaring fra e-handel (detail)
 • Har erfaring med IIS og Sitecore (omliggende systemer omkring websitet er SOLR, UTIL2, Hyperion, Redis, OMS, Queue-IT, Raptor, mobile Apps m.fl.) 
 • Gode kommunikationsevner, skriftligt og mundtligt
 • Gode engelsk-kundskaber
 • Kan fremvise straffeattest

Et job med masser af ansvar og muligheder

Vi forestiller os, at du i dag sidder som websansvarlig på et større site, måske indenfor online-handel. Du har formået at effektivisere, hvor du er i dag og har lyst til at blive udfordret på ny, i et nyt setup, og gøre en stor forskel for en af Danmarks største e-handelsplatforme. 

Vil du med på holdet? 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte senior rekrutteringskonsulent Lars Ole Kruse på 24 44 77 24 eller lkr@nemlig.com.

Send os din ansøgning og dit CV ved at klikke på linket "Søg jobbet her" hurtigst muligt - vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist: Hurtigst muligt.Om nemlig.com

nemlig.com vil skabe en nemmere hverdag og et bedre liv for danskerne, og som landets førende onlinesupermarked leverer vi hver dag tusindvis af dagligvarer til danskere i hele landet. Vi har åbent 365 dage om året og har aldrig lukket, og med mere end 12.000 forskellige varer på hylderne kan vi dække alle indkøbsbehov. Vi har et kæmpe udvalg af økologiske varer, et stort discountsortiment samt unikke specialvarer fra udvalgte gård- og specialbutikker, såsom Bülow Lakrids, Lagkagehuset og Slagter Lund.

I dag arbejder her over 1400 medarbejdere, der fra hovedsædet i Brøndby leverer dagligvarer og måltidskasser til 83 % af alle husstande i Danmark. Vi er dog i konstant udvikling, og arbejder hver dag for at gøre det til en sjov, spændende og relevant oplevelse at købe dagligvarer online.

Gem job

nemlig.com
Publiceret: 18. november 2020

Arbejdssted

Location Brøndby