Erfaren IT-pro­jekt­le­der til di­gi­ta­li­se­ring af HK's rå­d­giv­ning­sy­del­ser


Er du den, som projektlederkolleger søger sparring hos, når der skal skabes enighed på tværs af forskellige fagligheder i projektgruppen, eller når styregruppen skal klædes godt på?

Er du skarp på din projektværktøjskasse, og kan du effektivt skabe varige forandringer i krydsfeltet mellem teknologi og mennesker?

Vil du være projektleder i et team, der dyrker professionel IT-projektledelse gennem samarbejde, sparring og løbende kompetenceudvikling?

– så er det måske dig, vi søger.

Jobbet

Vi søger en IT-projektleder med organisatorisk flair, et modigt hjerte og et ambitiøst mindset. Du kommer til at lede IT- og digitaliseringsprojekter, der understøtter Danmarks bedste ydelser inden for faglig rådgivning af HK’s medlemmer. Projekterne spænder fra udvikling af datadrevne selvbetjeningsløsninger til implementering af fagsystemer i samarbejde med HK’s rådgivere og sagsbehandlere.

Du vil, i tæt samarbejde med ledere, specialister og brugere, matche behov med tekniske løsninger og koordinere de interne og eksterne ressourcer, der får projekterne til at lykkes.

Med støtte fra din leder bliver du nøgleperson i udviklingen af vores metodeværk med udgangspunkt i PRINCE2 og AgilePM, og varetager projektlederrollen for IT-projekter, hvor du er erfaren i:

  • Samarbejdet med interessenter og valg af leverandører
  • Udarbejdelse af krav gennem inddragelse af brugere og medlemmer
  • At bringe inspirationen ind i projektudviklingen med afsæt i din viden om teknologiens muligheder
  • Planlægning, organisering og gennemførsel af projekter
  • Sikre overdragelse til IT-driftsafdelingen og modtagerorganisation.

Din profil

Du er en erfaren projektleder og sidder måske i stat, kommune eller i en større virksomhed.

For at få succes i jobbet skal du være kommunikativt stærk. Du skal trives i en udadvendt rolle, hvor du formår at etablere relationer og netværk på alle niveauer af organisationen. Dine stærke sociale kompetencer gør, at du evner at skabe tillid og fremdrift. Ved at navigere mellem interne og eksterne interessenter i en kompleks organisation sikrer du, at der i projekterne tages beslutninger som efterfølgende implementeres.

Som person arbejder du struktureret og vedholdende. Dit fokus er på at skabe og bevare det store overblik, men du evner også at dykke ned i detaljen, når det er nødvendigt. Du motiveres af at planlægge, igangsætte og afslutte projekter.

Vi tilbyder

En spændende stilling i HK’s IT-afdeling med 35 kolleger og et godt og uformelt arbejdsmiljø. Stillingen er forankret i projektlederteamet, der tæller 6 kolleger.

Til dagligt vil du indgå i et tværfagligt team med fokus på digital understøttelse af HK’s ydelser inden for medlemsrådgivning.

Du vil blive en del af en kultur, hvor der er fokus på vores medlemmer, kvalitet og ikke mindst, din personlige og faglige udvikling.

Derudover tilbyder vi: 

  • En lønpakke, der modsvarer dine kvalifikationer
  • Særligt gode uddannelsesmuligheder
  • Et arbejdssted med sund balance mellem arbejdsliv og fritid
  • Gode muligheder for fitness, motion, massage, sociale klubber og sund kantine.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på normtid (37 timer om ugen inkl. frokost) og aflønnes i henhold til overenskomst mellem HK og Tillidsmandsklubben med bl.a. en attraktiv pensionsordning og en fritvalgsordning med mulighed for ekstra ferie, løn og/eller pension.

Tiltrædelse

Snarest muligt eller senest 1. februar 2021.

Ansættelsessted

HK Danmark, Weidekampsgade 8, 2300 København S.

Yderligere oplysninger

Kan fås ved henvendelse til IT-udviklingschef Jens Jakob Legarth, mobil: 2479 4014.

Ansøgning

Hvis du synes, at jobbet lyder som noget for dig, så send motiveret ansøgning og CV ved at trykke "Søg jobbet her" nedenfor.

Ansøgningsfrist: 29. november 2020.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 4., 7. og 10. december 2020.

Alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, seksuel orientering, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.


HK er med ca. 230.000 medlemmer Danmarks næststørste fagforening, og er en del af FH, Fagbevægelsens Hovedorganisation. HK har 4 sektorer, som forhandler overenskomster for HK’s fagområder. 7 lokale afdelinger har den direkte kontakt med medlemmer. HK Forbundet understøtter udvikling og drift i hele HK. Læs mere på HK.DK.

Gem job

HK Danmark
Publiceret: 18. november 2020

Arbejdssted

Location København