D365 Trade and Logistics Spe­ci­a­list til Semler Gruppen


Kunne du tænke dig at være med til at drive implementeringen af Trade & Logistics på Semler Gruppens Dynamics 365 platform samt deltage aktivt i den videre udvikling af vores ERP-system? Har du erfaring som Trade & Logistics konsulent, og trives du i en travl hverdag med stort ansvar og mange interessenter? Så er du måske vores nye kollega.

Om jobbet

Semler Gruppen er i en rivende udvikling, og har en ambitiøs IT-strategi, hvori Dynamics 365, som strategisk platform, spiller en væsentlig rolle. 

Vi har for nylig afsluttet implementering af Dynamics 365 for Finance and Operations og er nu i færd med at intensivere brugen af D365, såvel som overbygning på allerede implementerede Finance modul, herunder ibrugtagning af flere moduler, såsom Trade and Logistics. 

Som led i udviklingen af D365 bliver du en væsentlig aktør i at sikre optimal udnyttelse af Trade and Logistics i Semler Gruppen, samt selvstændigt at drive mindre optimeringsopgaver/projekter. 

Ejerskab af Dynamics 365 er forankret i Semler Finans, hvor et mindre D365 team har en bred kundekreds og kontaktflade på tværs af hele organisationen. 

Primære ansvarsområder:

 • Drive videreudvikling af D365 Trade and Logistics på tværs af Semler Gruppen
 • Projektledelse af mindre D365 optimeringsprojekter, herunder analyse, design, implementering og transition
 • Identifikation- og/eller kvalificering af mindre D365 optimeringsprojekter
 • Ad hoc-konfiguration og 3rd level support, hvor dette udføres in-house

Øvrige arbejdsopgaver:

 • Projektdeltagelse i større D365 projekter
 • Træning af brugere 

Om dig

Udover relevant uddannelse, har du en god og dokumenteret erfaring inden for området. Du kan lide at tage initiativ samt påtage dig et ansvar for egne opgaver og vi forventer, at du kan arbejde effektivt både selvstændigt og sammen med mange interessenter med forskellige baggrunde, behov og personligheder. 

Den ideelle kandidat har:

 • Hands-on erfaring med D365 Trade and Logistics, og kan derfor forestå konfigurations-, samt supportopgaver til superbrugere på de opgaver, der skal løses in-house.
 • Lyst til at være ”eksperten” på D365 Trade and Logistics i Semler Gruppen 
 • Effektiv og struktureret opgavetilgang med udgangspunkt i kunden
 • Minimum 3 til 5 års erfaring som D365/AX2012 Trade and Logistics konsulent, enten fra kundesiden eller som ekstern konsulent
 • Erfaring med andre moduler vil være en fordel
 • Evne og lyst til at prøve kræfter med projektledelse af mindre optimeringsprojekter på tværs af organisation. 
 • Evne til at kommunikere enkelt og præcist til såvel kunder som teknisk til leverandører

Om os

Semler Gruppen er Danmarks største bilkoncern med 2.400 medarbejdere og har over 100 års erfaring inden for import og salg af biler af bl.a. mærkerne Volkswagen, Audi, SKODA og SEAT i en branche, der er i en rivende udvikling. 

Den daglige arbejdsplads er på Park Allé 355 i Brøndby.

Ansøgning og kontakt

Lyder dette som noget for dig? Ansættelsesstart er hurtigst muligt, og derfor afholdes samtalerne løbende, så søg allerede i dag.

Ansøgningsfrist er den 22. november 2020.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Chef for Financial Governance, Risk and Compliance Mark Blauenfeldt Nissen på telefon 51 58 28 61. 

Adresse

Semler Gruppen
Park Allé 355
2605 Brøndby

Gem job

Semler Gruppen
Publiceret: 5. november 2020

Arbejdssted

Location Brøndby