Dygtig frontend-udvikler søges til DR


DR´s udviklingsafdeling søger ny udvikler til applikationsudviklings teamet med ansvar for backend systemer og API'er for DRs interne mediesystemer, der indgår i produktionsprocesserne. Er du dygtig til HTML og JavaScript samt Angular og arbejder du selvstændigt samtidig med at du er en god afslutter? Så vil vi rigtig gerne høre fra dig.

Din profil

Vi søger en udvikler, med erfaring og lyst til at varetage opgaver i relation til frontend udvikling samt vedligeholdelse og support af en bred vifte af interne frontend applikationer rettet mod primært DR’s interne producenter.

Du forventes at kunne arbejde selvstændigt og resultat orienteret. Du har forståelse for projektarbejde, og du kan med dit solide faglige afsæt favne bredt og følge løsningerne til dørs.

Du vil indgå i et team med ansvar for drift og vedligeholdelse af en bred portefølje af egenudviklede løsninger. Der er også en del nyudvikling i stillingen.

Du kan lide at tage ansvar og omsætte dette til løsninger, der gør en forskel. Du er forretningsorienteret og kan sætte dig ind i komplekse problemstillinger ud fra både faglige og de interne kundemæssige behov.

Du stræber efter kvalitet i dine resultater og kan være pragmatisk nok til at omstille dig, når situationen kræver en anden tilgang eller type løsning.

Du har en relevant IT-baggrund og flere års relevant, professionel erfaring.

Stillingen har en bred kontaktflade både internt i teamet og til andre faggrupper indenfor softwareudvikling i DR. Det er derfor vigtigt at du er en holdspiller med gode samarbejdsevner.

Dine kompetencer

Vi søger kandidater der opfylder følgende:

 • Mindst 3 års professionel erfaring med HTML5 / JavaScript og relevante frameworks (Angular)
 • Erfaring med udvikling af web-clienter og frontend API-løsninger
 • Kendskab til agile udviklingsmetoder og herunder automatiseret test/test-driven development.
 • Kendskab til og helst erfaring med Git/GitHub.
 • Erfaring med supportering af brugere og formidling af tekniske løsninger

Du har med fordel kendskab til:

 • Gerne også erfaring med anvendelse af en cloud infrastruktur herunder build med kubernetes eller lign. dev-ops værktøjer
 • MongoDB, Solr, Node.js
 • Software Arkitektur såsom ”N-Tier architecture” og ”micro services”
 • Du er en passioneret men også pragmatisk holdspiller.
 • Du tager ansvar, er proaktiv, serviceminded og er ikke bange for udfordrende opgaver.

Du skal kunne sætte dig ind i eksisterende systemer og nye komplekse områder, hvor du får mulighed for at bruge din IT-faglige ekspertise, kreativitet og nytænkning sammen med mange dygtige kollegaer i udviklingsområdet.

Afdelingen gennemfører en fokuseret indsats for at styrke arkitekturen og skærpe DR.dk-platformen, hvor du som erfaren udvikler har mulighed for at bidrage.

Dine opgaver og teamet

Din hverdag bliver i et mindre, men fokuseret team, der varetager en portefølje af .NET og java-baserede backend applikationer i DRs maskinrum.

Du understøtter DR's digitale forretning ved at udvikle og vedligeholde gode, stabile og teknisk sikre løsninger til DR's kunder, som både er interne indholdsproducenter og udviklere i andre teams.

Du sparrer med teamlederen, der varetager strategi og dialog med forretningen, så din faglighed og resultatorienterede tilgang sikrer den bedste tekniske løsning for både kunder og udviklere. Sammen med teamet og teamlederen planlægger I opgaver og tiltag som både kan være kundevendte features eller løsningsarkitekturmæssige forbedringer.

Teamet har dermed stor indflydelse på både teknologi- og produktvalg. Teamet består af 8 udviklere og 2 konsulenter.

Ud over udviklingsopgaverne, udarbejder du også med datamodeller og løsningsdesign i samarbejde med løsningsarkitekterne, og sikrer dermed produkterne varetager afdelingens mål-arkitektur.

Arbejdssted

Du kommer til at arbejde i DR Byen, som har røgfrit miljø og metro lige til døren.

Vi tilbyder

Du bliver en aktiv del af DRs digitale strategi i afdelingen Virksomhedssystemer, som er ansvarlige for de helt centrale applikationer i DRs tekniske produktionsapparat.

Vi spænder vidt over både teknologier og kompetenceområder, så vi sikrer den bedst mulige løsning på tværs af frontend og backend-områder. Du vil derfor have rig mulighed for at sparre med andre faggrupper, og forfølge nye fagligheder i andre fagområder.

Vi lægger vægt på at medarbejdere udvikler sig personligt og fagligt. Derfor er kompetenceudvikling et centralt element i den periodiske udviklingssamtale.

DR er en familievenlig arbejdsplads og generelt arbejder vi indenfor normal arbejdstid. Vi bestræber os på at skabe en fornuftig sammenhæng mellem familieliv og arbejdsliv.

Udover dette tilbydes du:

 • Work-life balance med fleksibilitet og frihed under ansvar
 • Fokus på løbende uddannelse efter ønske og behov og medindflydelse i hverdagen
 • Du bliver en del af en professionel og mangfoldig arbejdsplads med en uformel omgangstone
 • Mulighed for at arbejde med nogle af Danmarks mest benyttede digitale produkter.
 • Ekstra feriedage
 • Kantineordning
 • Pensionsordning

DR ønsker at afspejle samfundet. Derfor opfordrer vi til at kvinder og mænd uanset alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge.

I DR lægger vi vægt på, at vores medarbejdere udvikler sig personligt og fagligt. Derfor er kompetenceudvikling et centralt element i vores hverdag.

Ansøgning

Human Point ApS er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Direktør Mia Boldsen Müller på tlf. 28 66 39 43 eller på mail: mbm@humanpoint.dk.

Tiltrædelse er snarest muligt og der afholdes samtaler løbende. Send derfor dit CV snarest til via linket "Søg jobbet her". Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

Lidt om DR

I DR arbejder vi på at bringe danskerne sammen om det vigtige. Vi tager ordene demokrati, kultur og fællesskab alvorligt. Det må gerne være sjovt, så tårerne triller – eller alvorligt og have samme effekt – men det må aldrig være ligegyldigt. I DR får du cirka 2700 kollegaer fordelt over hele Danmark. Vi har en ambition om, at DR skal være et sted, du gerne vil arbejde – uanset hvilken faglighed, du kommer med. Vi udkommer på tværs af radio, tv, apps og web. Vi har tilbud til alle; både børn, unge og voksne. Vi samarbejder med landets uddannelsesinstitutioner og erhvervsliv. Vi driver DR Koncerthuset, og så har vi kor og orkestre i verdensklasse. Vil du med ombord?

Gem job

Human Point Recruitment
Publiceret: 5. november 2020

Arbejdssted

Location København