Digital pro­jekt­le­der


Kristeligt Dagblad søger en dygtig digital projektleder, der kan hjælpe os med at eksekvere brugervenlige og tidssvarende løsninger til avisens abonnenter, brugere og redaktører.

Du skal kunne forstå forretningen og oversætte idéer og behov fra husets afdelinger til konkrete udviklingsprojekter og -opgaver.

Det kommer du til at arbejde med:

  • at specificere opgaver i samarbejde med interne partnere
  • at forventningsafstemme pipeline og leveranceplan
  • at teste stort og småt, inden løsninger sættes i produktion
  • at sikre overlevering og dokumentation

Den digitale udviklingsafdeling arbejder med projekter af vekslende størrelse og kompleksitet og introducerer gerne nye teknologier og arbejdsgange, der kan understøtte forretningen.

Vi forventer at:

  • Du har arbejdet med projektledelse i regi af digitale abonnementsforretninger, på digitalt bureau eller med e-commerce
  • Du har erfaring med at formulere udviklingsopgaver i varierende detaljeringsgrad
  • Du har en skarp forståelse af brugeroplevelse, browser-teknik og data

Stillingen er ny, og der vil være store muligheder for at præge jobbet.

Stillingen er placeret centralt i vores digitale udviklingsafdeling, der udvikler webapplikationer, laver webdesign og ux og står for at analysere og visualisere af avisens data.

Kristeligt Dagblad er en arbejdsplads med højt til loftet, der prioriterer en sund balance mellem familie- og arbejdsliv. Vi har kontor på Vimmelskaftet i København.

Sådan søger du: Kort ansøgning og CV sendes til ansogning@k.dk.

Ansøgningsfrist: 23. november 2020.

For yderligere information kontakt seniorarkitekt Kristoffer Arrild på arrild@k.dk eller digital chef Mads Emil Lidegaard på lidegaard@k.dk.

Kristeligt Dagblad er et uafhængigt mediehus, der gennem kvalitetsjournalistik leverer nyheder, baggrund og perspektiv med særligt fokus på tro, etik og eksistens. Månedligt besøger 600.000 brugere Kristeligt Dagblads digitale univers, og avisen har i en årrække haft stigende oplag og læsertal.

Gem job

Kristeligt Dagblads Journalistgruppe
Publiceret: 6. november 2020

Arbejdssted

Location København