PIM/MDM-for­ret­nings­kon­su­lent

Har du overblik, forståelse for data og sætter du en ære i at sikre kundens tilfredshed? Har du lyst til at levere PIM-løsninger til store danske virksomheder med ambitiøse digitale målsætninger? Så er du måske Verticas nye PIM/MDM-forretningskonsulent.

Til vores kontor i Aarhus søger vi en PIM/MDM-forretningskonsulent, der er interesseret i at arbejde på tværs af flere PIM/MDM-platforme (inRiver, Perfion og Stibo Systems Enterprise Platform STEP). Du bliver en del af vores voksende team, der leverer PIM/MDM-løsninger som selvstændige projekter og som integrerede dele af Verticas 360° e-handelsprojekter.  

Hverdagen som forretningskonsulent

Som PIM/MDM-forretningskonsulent hos Vertica kommer du til at arbejde med opgaver, der har afgørende betydning for vores kunder. Du vil komme helt tæt på kunderne og deres forretning og vil være med til at rådgive og vejlede dem om datamodeller, integrationer og optimering af deres processer. Efterfølgende vil du være ansvarlig for at implementere dine løsningsforslag. 

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte: 

 • Analyse af data og forretningsprocesser 
 • Design af løsningsarkitektur 
 • Implementering af PIM/MDM-løsninger  
 • Tæt samarbejde med kunder og kollegaer med udviklerbaggrund om de gode løsninger  

Konkret forventer vi, at du:

 • Har erfaring med inRiver og/eller Perfion, enten som konsulent eller kundeadministrator
 • Har et vist niveau af kendskab til C#, .NET, SQL eller JavaScript
 • Forstår at designe den optimale datamodel i forhold til kunden og den valgte platform
 • Kan fremlægge dine løsningsforslag og anbefalinger for kundens projektteam
 • Kan tage dialog med vores tekniske konsulenter om arkitektur og integrationsdesign
 • Evner at holde fokus og sikre at dine projekter kommer i mål som planlagt og til kundens tilfredshed
 • Foretrækker at idéudveksle og sparre med kollegaer frem for at løse alle udfordringer selv
 • Formulerer sig sikkert på skrift og tale på dansk og engelsk

Om Vertica 

Vertica er en højt specialiseret virksomhed med 100 medarbejdere på kontorer i hjertet af Aarhus og København. Vores kunder tæller nogle af de største og mest ambitiøse virksomheder i Danmark inden for e-handel, digital forretning, PIM/MDM og integration – herunder EET Group, Søstrene Grene, POMPdeLUX, Kvadrat og Louis Poulsen. 

Vi er en humørfyldt og uformel organisation uden et traditionelt hierarki. Vores virksomhedskultur er i stedet baseret på vores fælles værdier og gennemsigtighed. Alle har i høj grad mulighed for at påvirke deres egen hverdag. 

Du bliver en del af et dynamisk miljø med fagligt højt kvalificerede og engagerede kolleger. 

Kan du se dig selv som en del af Vertica? Send os din ansøgning 

Du er velkommen til at ringe til Jesper Gjedde på telefon +45 91 53 75 53, hvis du har uddybende spørgsmål. Ansøgninger behandles løbende. 


Vertica er en højt specialiseret virksomhed med 100 medarbejdere på kontorer i hjertet af Aarhus og København. Vores kunder tæller nogle af de største og mest ambitiøse virksomheder i Danmark inden for e-handel, digital forretning og intergration – herunder COOP, Bolia.com, Søstrene Grene, Brødrene Dahl, Hørkram og Louis Poulsen.

Gem job

Vertica A/S
Publiceret: 6. november 2020

Arbejdssted

Location Aarhus