IT-Kon­su­len­ter med talent for EDI søges


Vil du være en del af et fantastisk team, der er med til at sikre vores kunder førsteklasses rådgivning, og kan du se dig selv hos en af Danmarks største spillere indenfor EDI og ERP integration... Så har vi jobbet til dig!

TrueCommerce Denmark oplever en stor international efterspørgsel på vores services, og har brug for flere dygtige konsulenter til vores konsulentafdeling, som leverer løsninger der understøtter elektronisk handel.

Vi leverer integration helt ind i vores kunders ERP-systemer, og har stor success med det. Vi leverer unikke løsninger til især Dynamics produkterne (NAV, D365BC, AX og D365FO), SAP og M3, og som konsulent får man et spændende og unikt indblik i mange europæiske virksomheders forretningsgange og branchespecialiteter.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke inkl. pension, vi understøtter muligheden for en fleksibel hverdag, samt en bred palette af personalegoder, bl.a. massageordning, sundhedsforsikring og sundhedsfokus. Ansættelsen er på TrueCommerces Birkerød kontor. Du vil blive en del af det danske konsulentteam, der består af ca. 20 medarbejdere; projektledere og konsulenter i en flad organisation med en høj grad af selvbestemmelse, og du har mulighed for at øge både personlige og faglige kompetencer.

Vi yder Managed Service til vores kunder, hvilket betyder at god service, rådgivning og proaktiv adfærd er et must i forhold til at forstå og simplificere eventuelle problemstilinger. Som konsulent skal du rådgive vores kunder, og implementere vores løsninger, så de imødekommer kundernes forventninger, samt hjælpe med problemløsning og teknisk analyse.

Måske kan vi bruge dig?

 • IT-uddannelse eller tilsvarende opnåede kompetencer
 • Erfaring med EDI og forståelse for standardiserede dataflows er et plus
 • God forretningsforståelse for forretningsgange og lagerprocesser
 • Veludviklet evne til at forstå kundernes behov og sætte sig i deres sted
 • Serviceminded og analytisk med en positiv og fleksibel indstilling
 • Erfaring i at arbejde direkte med B2B kunder og slutbrugere, herunder formidle din dybe viden i et for kunden forståeligt sprog
 • Evne til at fortolke tekniske krav og kommunikere den tekniske information effektivt til kolleger og kunder
 • Fremragende kommunikative evner på skrift og i tale – dansk og engelsk er et must, mens øvrige europæiske sprog er et plus
 • Certificering eller lignende inden for ERP er en fordel

Hvad får du ansvar for?

 • Ansvarlig for levering af EDI-løsninger til TrueCommerce’s kunder
 • Løbende support til og sparingspartner for TrueCommerce’s kunder og dine kolleger
 • Rådgivning, pre-sales og demo af TrueCommerce´s EDI-løsninger
 • Design, dokumentation og formidling af komplekse løsninger
 • Videreudvikling af vores løsninger gennem aktiv dialog med vores produktejere
 • Dokumentere udfordringer med henblik på videre produktudvikling og –forbedring

Ansøgning og spørgsmål

Send os din ansøgning hurtigst muligt og senest d. 8. december 2020 via "Søg jobbet her" nederst på siden. Ansøgning og CV bedes mærket ”It-konsulent til EDI”. Tiltrædelse hurtigst muligt. Vi afholder løbende samtaler, og forbeholder os retten til at fjerne opslaget, når stillingen er besat.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Manager Kristina Balle-Jensen på euhrcontact@truecommerce.com. Vi glæder os til at høre fra dig.


TrueCommerce is the most complete way to connect your business across the supply chain, integrating everything from EDI, to inventory management, to fulfillment, to digital storefronts and marketplaces, to your business system, and to whatever comes next. To stay ahead in today’s dynamic global market, companies need to be able to do business in a lot of different directions at once. For decades, TrueCommerce has helped businesses be more connected, more supported, and more prepared for what’s next. Our Managed Service combines years of experience and world-class consultancy with a range of functionality for proactive monitoring. That’s why thousands of companies rely on us.

TrueCommerce. Do business in every direction.

Gem job

TrueCommerce Denmark ApS
Publiceret: 23. november 2020

Arbejdssted

Location Birkerød