Technical IT-Support Spe­ci­a­list


TrueCommerce Denmark er i stærk vækst, og vi er på udkig efter en nye kollegaer, der har interesse for IT og erfaring med kontrolmiljøer og opsætning af kommunikationsprotokoller og vedligehold af disse. Vi udvider vores kundeportefølje dag for dag og det stiller øgede krav til både serviceniveau og kompetencer.

Ønsker du at være med til at forme dit eget job, få erfaring i en erfaren IT-virksomhed og et job, hvor din hjælp er værdsat allerede fra første arbejdsdag? Så kan det være dig, vi søger!

Jobbet:

TrueCommerce hjælper detail- og produktionsvirksomheder samt grossister med at integrere deres forretning til alle led i forsyningskæden, så de kan samle alt fra EDI til ERP-integration til online markedspladser, ordrehåndtering og meget mere på én samlet platform.

Vi søger en kollega der kan sikre, at kvaliteten i vores produktionsmiljøer, som vi selv hoster, og datacentre er i top og lever op til den krævede stabilitet, sikkerhed og ydelse, vi leverer.

Du vil blive en del af vores meget erfarne og kompetente IT-Operations team i Birkerød, der sammen har ansvaret for drift af infrastruktur, applikationer og 2nd level kunde-support. Du vil få både ansvar og medbestemmelse fra dag ét og vi forventer, at du arbejder selvstændigt og proaktivt holder dig opdateret på ny teknologi.

Vores ydelser skal køre 24x7 – med andre ord, driften af vores produktionsplatform er kernen i vores forretning. Derfor skal du være forberedt på, på sigt, at indgå i en vagtordning sammen med resten af afdelingen.

Du vil blive mødt af hjælpsomme og imødekommende kollegaer og en forventning om, at du kan bidrage til den gode holdånd og stemning hos TrueCommerce med din uformelle omgangstone og et positivt mindset.

Vi understøtter muligheden for en fleksibel hverdag og tilbyder en bred palette af personalegoder, bl.a. massageordning, sundhedsforsikring og sundhedsfokus.

Dine kompetencer og erfaringer

  • Du har min. et par års erhverserfaring efter endt relevant IT-uddannelse
  • Erfaring med følgende teknologier: AS2, AS3, SFTP, OFTP m.v. da det er inden for disse, at hovedvægten af stillingen ligger – du kan også have begrænset erfaring med dette, men har gåpåmod til en stejl indlæringskurve fra dag ét
  • Har du erfaring med eller lyst til at give dig i kast med applikationsovervågning, dataanalyse eller robotics, vil dette også være en fordel
  • Du behersker dansk og engelsk flydende i skrift og tale
  • Erfaring med ekstern kundekontakt forventes og du kan yde den bedste serviceoplevelse med et smil i stemmen

Ansøgning og spørgsmål

Send os din ansøgning hurtigst muligt og senest den 9. december 2020 via "Søg jobbet her" nederst på siden.

Ansøgning og CV bedes mærket ”Technical IT-Support Specialist”. Tiltrædelse hurtigst muligt. Vi afholder løbende samtaler, og forbeholder os retten til at fjerne opslaget, når stillingen er besat.

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte HR Manager Kristina Balle-Jensen på euhrcontact@truecommerce.com

Vi glæder os til at høre fra dig.


TrueCommerce is the most complete way to connect your business across the supply chain, integrating everything from EDI, to inventory management, to fulfillment, to digital storefronts and marketplaces, to your business system, and to whatever comes next. To stay ahead in today’s dynamic global market, companies need to be able to do business in a lot of different directions at once. For decades, TrueCommerce has helped businesses be more connected, more supported, and more prepared for what’s next. Our Managed Service combines years of experience and world-class consultancy with a range of functionality for proactive monitoring. That’s why thousands of companies rely on us.

TrueCommerce. Do business in every direction.

Gem job

TrueCommerce Denmark ApS
Publiceret: 23. november 2020

Arbejdssted

Location Birkerød