Systems Engineer til udvikling af ap­pli­ka­tio­ner til in­ter­na­tio­nalt for­svars­brug


Vil du være med til at videreudvikle interoperabilitet til et missionskritisk miljø, hvor du får rig mulighed for at lære nye teknologier og sparre med erfarne kolleger?

Hvis du er klar til at tage næste skridt i din udvikling, så kan du her blive en del af et team med godt sammenhold, hvor alle er der for hinanden. Sammen udvikler vi missionskritisk software til at understøtte interoperabilitet, som dagligt bruges af 40 nationer.

Du bidrager til at forbedre interoperabilitet i missionskritiske systemer

Som udvikler på vores IRIS-suite kommer du både til at arbejde på eksisterende kode men også udvikle på helt nye features.

IRIS-suiten har revolutioneret den måde, militæret håndterer interoperabilitet i forsvarsmissioner. Faktisk er den standarden i NATOs medlemsnationer, når det kommer til interoperabilitet og military messaging ved brugen af Message Text Format-standarder (MTF). IRIS formår at gøre korrekt udfyldelse samt editering og læsning af MTF’er nemmere, uanset om det bruges for første gang eller af en erfaren operatør.

Du vil komme til at udvikle på et produkt, som konstant udvikler sig. Det har været 30 år i felten allerede og bliver brugt af over 100.000 militærfolk i over 40 lande. Vi skal konstant være på forkant med udviklingen, da IRIS også integreres med andre produkter i vores Defence-afdeling. Derfor bliver dine opgaver at:

 • forbedre vores legacy code
 • implementere automation testing
 • implementere og teste software features, som bruges i 40 nationer
 • hjælpe med at udskifte ældre applikationer med nye teknologier og frameworks
 • rewrite applikationen i nyere teknologier med autotest for øje
 • arbejde med integration mellem IRIS og vores SitaWare Suite
 • lave dokumentation og arbejde med at udvikle vores processer.

Bliv udfordret på nye teknologier sammen med erfarne kolleger

Med base i Aarhus bliver du en del af vores IRIS-team – et mindre og internationalt team med 10 kolleger inden for udvikling, test, projektledelse og arkitektur i Danmark, England og Rumænien. Sammen nyder vi en rigtig god stemning, hvor der er rig mulighed for at sparre, lave fantastisk kode og skabe høj kvalitet. Sammen har teamet ansvaret for alle produktets faser fra innovation til release, i samarbejde med produktejeren.

Vi arbejder selvfølgelig agilt, og Scrum er en fast del af vores hverdag. Sammen har vi skabt et stærkt team, der sikrer godt samarbejde på tværs af landegrænser.

Systematic er en procesorienteret virksomhed. Det betyder, at der findes processer for næsten alt, vi foretager os. Fordi vi løbende evaluerer og dokumenterer vores processer, er vi altid i stand til at levere til kunderne til tiden i den rette kvalitet. Det er tid, vi gerne vil investere, for processer er til for at hjælpe og er designet til altid at give den højeste værdi.

Er du klar til at lære og tage næste skridt i din udvikling?

Vi leder efter dig, der er uddannet inden for datalogi eller software engineering og som har nogle års erfaring som kvalitetsbevidst udvikler. Nu står du et sted, hvor du er klar til at gøre en forskel i verden med din kode, da vores software blandt andet hjælper militæret til at undgå fejl i missionskritiske situationer. Du nyder at udfordre dig selv med opgaver, som du måske ikke har prøvet før. Så du er klar på at udvikle dig i takt med IRIS, som er i konstant bevægelse, teknologi- såvel som domænemæssigt.

Som udgangspunkt har du erfaring med Java, Javascript (eventuelt angular) og Scrum, og det er også vigtigt, at du arbejder ud fra princippet i Clean Code og er hurtig til at lære nye kodesprog. Desuden tænker vi, at du:

 • forstår vigtigheden af struktur i form af gode processer og dokumentation
 • med fordel har erfaring med TDD, C#, EXTJS, C++ og/eller MS Visual Studio
 • er hjælpsom og en teamplayer, for hos os er det at levere kvalitet ikke en konkurrence
 • kan arbejde selvstændigt og med stor frihed – og opnå høj kvalitet
 • taler og skriver flydende dansk og engelsk.

Vi arbejder med sikkerhedsklassificerede projekter, og derfor skal du som medarbejder i Systematic sikkerhedsgodkendes. Læs mere på http://systematic.com/clearance.

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 8943 2000 og spørge efter Søren Steen Jensen, projektleder. Vi behandler ansøgninger løbende, da vi ønsker at besætte stillingen hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Siden vi skrev vores første linje kode i 1985, er det privatejede Systematic A/S vokset til et internationalt softwarehus med over 1000 kollegaer med 27 forskellige nationaliteter, fordelt på kontorer i 11 lande og med kunder verden over. Vores mål er enkelt: At forbedre verden med exceptionel software. Vi leverer software og systemløsninger til kunder inden for den offentlige sektor, sundhedssektoren, forsvaret, politiet, finanssektoren og serviceerhverv, og der er over 1.000.000 brugere rundt om i verden. Vi arbejder på et fundament af tillid, hvor vi har frihed og ansvar til at træffe beslutninger i vores hverdag. Vi brænder for at gøre en forskel, og vi tør udfordre teknologien, hinanden og os selv. Som nyansat i Systematic bliver du budt velkommen af hjælpsomme kolleger, og du kan se frem til både mentorordning og al den støtte, du har brug for. Det er sammen, vi kan udvikle og indfri dit potentiale og gøre Systematic endnu bedre. 

Gem job

Systematic A/S
Publiceret: 9. november 2020

Arbejdssted

Location Aarhus