Senior data warehouse-spe­ci­a­list


Kunne du tænke dig en specialistrolle, hvor du arbejder end-to-end med alle vores strategiske projekter? Og vil du med på en spændende digitaliseringsrejse, hvor du kommer til at arbejde med det, du er bedst til, mens du er med til at løfte vores faglige niveau?

"Du får plads i et team, hvor vi har passion for data. Og vi er i høj grad med til at påvirke, hvordan vores datagrundlag bliver skabt. Så her er du virkelig med til at udfordre og videreudvikle BI-området," fortæller BI group manager Kasper Kold Jørgensen.

Velkommen til 3C Retail

Vi er en ambitiøs vækstkoncern med brands som L’EASY, L’EASY Business, Thorn og D|E|R Privat Finans med hovedkontor i hjertet af Odense. Du bliver en del af vores BI-afdeling, hvor vi pt. er 4 dygtige kolleger, som ser frem til at ønske 2 nye medarbejdere velkommen i teamet snarest.

I afdelingen står vi for at etablere et konsolideret rapporteringsgrundlag på tværs af forretningsområder og enheder - og stiller de rigtige spørgsmål, som skærper både forretningen og gør vores resultater målbare. Hertil er du med til at indarbejde og indtænke nye moderne og agile processer i afdelingen.

Arbejd med data i et DevOps-miljø - og skærp vores BI-platform

Som senior data warehouse-specialist får du ansvar for løbende at drive og implementere specifikke data warehouse-opgaver og -projekter, herunder ansvar for de enkelte projekters deadlines og overleveringer.

"Vi arbejder både med cloud og on premise. Og alt efter dine kompetencer og din baggrund er du med til at forme din egen rolle, så du kan blive lead på enten cloud eller BI-arkitekturen," uddyber Kasper.

Hertil bliver dine primære opgaver bl.a., at du:

  • sikrer kobling imellem forretningsbehov, ønsker til analyse og rapportering samt interfacet til data
  • står for ETL-udvikling på MS SQL-platformen og Microsoft Azure Data Factory
  • evaluerer dine projekter løbende - du er fx med til at synliggøre kunderejsen og vurdere performance
  • agerer teknisk sparringspartner for dine kolleger - du er fx med til at modernisere og videreudvikle vores data warehouse-framework for at sikre skalerbarheden og bedst mulig integration op imod cloud-miljøer mv.

Derudover understøtter du den løbende implementering af vores strategiske IT-mål, ligesom du er med til at sikre, at vores BI-platform er konkurrencedygtig og følger udviklingen.

Er det dig, vi leder efter?

Du er superteknisk og kan din datawarehouse-udvikling og BI til fingerspidserne, ligesom du trives i en bred, tværgående rolle. Og så forstår du forretningssproget, så du kan understøtte en innovativ dialog og proces.

Herudover kan du spejle dig i følgende punkter:

  • Du kender til entreprise-udvikling og har indgående kendskab til Microsoft Azure Data factory og Azure Data Lake, ligesom du styr på diverse BI-front-end-værktøjer, som fx TARGIT, Qlik og Power BI.
  • Du har 3-5 års erfaring fra en lignende rolle.
  • Du taler og skriver dansk flydende.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte BI GROUP Manager, Kasper Kold Jørgensen på 20 60 10 09.

Ansøgningsfrist

Vi har brug for dig snarest, så send din ansøgning allerede i dag via nedenstående link. Vi indkalder til samtaler løbende og behandler alle ansøgninger fortroligt.

Vi gør opmærksom på, at vi grundet GDPR kun modtager ansøgninger via jobportalen.


Om virksomheden

3C RETAIL A/S er en ambitiøs vækstkoncern med mere end 400 medarbejdere og en årlig omsætning på 2 mia. kr. 3C RETAIL-koncernen omfatter bl.a. virksomhederne L’EASY, L’EASY Business og D|E|R Privat Finans i Danmark, samt Thorn i Norge og Sverige. Læs mere om os her.

Gem job

3C Retail
Publiceret: 9. november 2020

Arbejdssted

Location Odense