CRM-udvikler til Ledernes Ho­vedor­ga­ni­sa­tion med fokus på trans­for­ma­tion

Har du styr på, hvordan vi kan transformere CRM 2015 til seneste version af Microsoft Dynamics CRM (365)? Så har vi brug for dine kompetencer.

Lederne gik i april 2017 i luften med en CRM-brugergrænseflade, som tager sig af hele Medlemsrådgivningens sagsflow, når vores mere end 130.000 medlemmer kontakter os. Det spænder fra at være opsigelsessager, som medlemmer sender os via selvbetjening eller telefon. Men også sager som kontraktgennemgang, konkursbegær af virksomhed eller medlemmer, der har mistet deres job, således at de skal have udbetalt arbejdsløshedsdagpenge eller andre processer ifm. ledighed.

Håndteringen af disse faglige processer er bygget i en CRM-brugergrænseflade i Microsoft Dynamics CRM 2015. Vi har haft NetCompany til at bygge løsningen, som derfor består af customkode, da behovet i forretningen overstiger standardfunktionalitet.

Hvad tilbyder vi?

Som CRM-udvikler bliver du ansat i en nyoprettet stilling med hovedfokus på transformationsprocessen fra CRM 2015 til Microsoft Dynamics CRM (365). Vi forestiller os, at du ikke i første omgang skal bruge energi på at sætte dig ind i den nuværende løsning via forretningsvinklen, men snarere laver analyse af eksisterende koderammeværk, som i dag er leveret af Netcompany, og som indeholder en hel del customkode som nævnt. Sammen med vores to øvrige CRM-udviklere, vil ”du” og ”vi”, efterhånden som afdækningen sker, komme til at stå for at lave beslutningsoplæg om eventuelle valgmuligheder i transformationsprocessen.

Det er derfor vores forventning, at du før har deltaget i lignende transformationsforløb, og at du har god erfaring med at analysere og gennemføre sådanne forløb. Vi lægger vægt på, at du kan vurdere, hvornår kode skal overføres, omskrives eller kan bruges som standardfunktion til løsning af specifikke opgaver. Du får en væsentlig opgave i den proces, hvor du skal turde sætte dig for bordenden og udfordre vores eksisterende løsning med konkrete forslag til, hvordan vi får mindsket customkode. På den måde kommer vi i højere grad til at bruge standardfunktionalitet, der hvor det giver mening.

Som nævnt er du ikke alene i processen. Ud over et stort engagement fra forretningen, bliver du en del af et særligt team, som varetager udvikling og vedligehold på vores eksisterende CRM-løsning. Vi forventer, at du er vant til at samarbejde med eksterne partnere, som har et dybere kendskab til Microsoft Dynamics CRM (365).
Du vil desuden komme til at samarbejde med interne teams og personer, som varetager opgaver inden for integrationer, infrastruktur og arkitektur, og som naturligt vil skulle inddrages i beslutninger omkring transitionen.

Om dig

Vi tænker, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som IT-ingeniør, datamatiker, datalog eller lignende, og at du har flere års erfaring med systemprogrammering og konvertering fra og til nyere programmer inden for Microsoft-universet. Det er en fordel, hvis du også tidligere har arbejdet med analyse og dokumentation.

Vi forestiller os, at du kommer med stor viden og rutine inden for:

 • Microsoft Dynamics CRM (365)
 • C# og .Net-kendskab
 • Azure Devops-teknologi og grid
 • Design Pattens, Micro Services, Power Apps, Docker, ApplicationsInsight mv.
 • Udarbejdelse af knivskarpe analyser og letforståelige beslutningsoplæg
 • Erfaring med HTML, JavaScript og jQuery vil være en fordel

Det vil også være en fordel, hvis du har erfaring med at kode plugins og javascripts til Microsoft CRM, eller at du har erfaring med kodning af webservices og eksterne sider i html eller asp.net.

Vi tænker derudover, at du

 • har evnen til hurtigt at tilegne dig ny teknologi, og at du synes, det er spændende at arbejde under frie rammer
 • formår at tage initiativ, hvor du selv løser de opgaver og udfordringer, du møder i hverdagen
 • har det bedst med at have ansvar og bliver motiveret af det
 • trives godt i en organisation, hvor der er mulighed for at udvikle dig, og hvor det forventes, at medarbejderne selv tager ansvar for områder, hvor de ser en mulighed for optimering og forbedring
 • har evnen til nemt opbygge relationer og har et positivt syn på samarbejdet med eventuelle eksterne samarbejdspartnere – også når det handler om opgaver, der knytter sig til dit domæne
 • ser både store og mindre sten på vejen som en naturlig del af en proces og evner at kommunikere med og til flere forståelsesniveauer i mennesker
 • finder det naturligt at hjælpe andre og bidrage med en hjælpende hånd, når der opstår problemstillinger, der går på tværs af systemer og domæner

Vi har og er i gang med en proces, hvor vores udviklingsopgaver styres via Azure DevOps – og vi skal i gang med også at få overført kode og deployproces til det univers.

Lyder stillingen som noget for dig?

Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 29. november 2020.

Vi er en rummelig arbejdsplads, hvor vi tager hensyn til, at dit arbejdsliv og privatliv balancerer. Vi vægter forskellighed og ønsker altid at opretholde en mangfoldig medarbejderstab. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, etnisk oprindelse, religion, alder, kønsidentitet, seksualitet og politiske tilhørsforhold til at søge stillingen.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Teamchef for Modulus/CRM Lone Wichmann på 3283 3360.


I Ledernes Hovedorganisation er vi 360 medarbejdere, der blandt andet yder professionel rådgivning til vores medlemmer om ledelsesudfordringer, karriereudvikling, ansættelsesvilkår, dagpenge, efterløn og meget andet. På nuværende tidspunkt har vi mere end 130.000 medlemmer. Du kan læse mere om os på www.lederne.dk.

Gem job

Ledernes Hovedorganisation
Publiceret: 11. november 2020

Arbejdssted

Location København