Lead UI Designer til Ledernes Ho­vedor­ga­ni­sa­tion

Vil du være med til at skabe nye digitale løsninger og sætte den digitale barre endnu højere, så vores platforme rammer plet på 130.000 medlemmers behov? Vil du være med til at forme og udvikle det digitale mindset i en af Danmarks største interesseorganisationer?

Hos os arbejder vi ambitiøst med den digitale produktpalette, og vi mangler dig til at hjælpe med at forbedre og udvikle helt nye digitale produkter og services, der skaber værdi for vores medlemmer og forretningen.

Som Lead UI Designer er en af dine vigtigste opgaver, at sikre appellerende løsninger, som er absolut i toppen, og hvor form og funktion går op i en højere enhed.

For at vi sammen bliver en succes, har du mindst fem års erfaring i rollen (måske under en anden titel), og du har et stærkt drive.

Du har solid erfaring med

 • At løse UI-udfordringer og -opgaver, både på enterpriseniveau og de langt mindre.
 • Etablering, udvikling og vedligehold af designguide og -system, herunder design af nye komponenter / elementer, guidelines etc.
 • At sikre UI-sammenhæng på tværs af kanaler og brands
 • At arbejde tæt sammen med UX/Product Designere, Senior Brand Manager, frontend’ere etc.
 • At arbejde ud fra et levende CVI, hvor ikke alt er givet og kan lide at udvikle og forme systemet.

Men frem for alt vil du tage ansvar, er struktureret og evner at se på tværs. Til gengæld får du masser af indflydelse.

Digital er en holdsport

Du bliver en del af Experience Teamet, som har ansvar for at udvikle digitale produkter og services i tæt samarbejde med resten af organisationen. Teamet består udover Scrum Master og Product Owner, af backend-udviklere, frontend-udviklere, CMS-konsulent, integrationsspecialist samt to Product Designere (UX), som du selvfølgelig får et særligt tæt samarbejde med. Derudover kommer du til at arbejde tæt sammen med forretningsejere, Product Managers, Marketing & Kommunikation, Salg & Medlemskab mfl.   

Derudover ser vi efter dig, der

 • Kan kommunikere enkelt og argumentere for dine valg og anbefalinger
 • Er helt på forkant med trends, tendenser og traditioner inden for design og UI
 • Foretrækker at tænke MVP og i roadmaps
 • Har (gerne) erfaring med at indgå i agile processer som SCRUM
 • Af natur stiller de krævende spørgsmål
 • Har situationsfornemmelse og evner at begå dig i de forskellige dele af en organisation

Du kommer formentlig fra bureau-siden eller har nogle års erfaring der fra.
Vi vil meget gerne se eksempler fra din portefølje, der viser hvordan du arbejder og hvordan du formår at omsætte brugerindsigt og forretningsbehov til reelle løsninger.

Vi tilbyder

Vi er en arbejdsplads med gode kolleger og en kultur, der er præget af høj faglighed, hjælpsomhed og plads til diversitet. Vi tilbyder:

 • en udfordrende stilling med en unik mulighed for at udvikle digitale produkter og services i et design, der rummer både wow og reel funktion.
 • gode muligheder for kompetenceudvikling, både fagligt og personligt.
 • kantineordning fra Meyers, syv ugers ferie, sportsaktiviteter, takeaway fra Meyers Kantiner, massageordning m.m.
 • individuel løn efter kvalifikationer.

Vi er en rummelig arbejdsplads, hvor der bliver taget hensyn til, at arbejdsliv og familieliv balancerer. Vi vægter diversitet og ønsker altid at opretholde en mangfoldig medarbejderstab. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, etnisk oprindelse, religion, alder, kønsidentitet, seksualitet og politisk tilhørsforhold mv. til at søge stillingen.

Er du den rette?

Vi glæder os til at modtage din ansøgning senest søndag den 22. november. Vi holder samtaler løbende, og stillingen forventes besat til jobstart 1. januar 2021. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Head of Digital Products Thomas Jakobsen på tgj@lho.dk eller 2371 7208.


I Ledernes Hovedorganisation er vi 360 medarbejdere, der blandt andet yder professionel rådgivning til vores medlemmer om ledelsesudfordringer, karriereudvikling, ansættelsesvilkår, dagpenge, efterløn og meget andet. På nuværende tidspunkt har vi mere end 130.000 medlemmer. Du kan læse mere om os på www.lederne.dk.

Gem job

Ledernes Hovedorganisation
Publiceret: 11. november 2020

Arbejdssted

Location København