Full stack .Net-udvikler

Full stack .Net-udvikler med web og crossplatform mobil apps-erfaring til spændende produkt inden for opgave- og ressourcestyring

Har du lyst til at arbejde med softwareudvikling, som kan være med til at redde liv? Og være med til at udvikle og tilpasse vores meget fleksible standardsystem til vores kunder inden for brand og redning, forsynings- og servicevirksomheder? Så kunne stillingen som softwareudvikler i SimaTech måske være noget for dig.  

SimaTech er en del af Enghouse Transportation. I SimaTech udvikler vi standard it-produkter og -løsninger inden for opgave- og ressourcestyring, flådestyring samt mobile informations- og navigationssystemer. Vi er et lille team placeret i Ballerup, men med stor kontaktflade og samarbejde til de øvrige selskaber både i Norge og i Aarhus. Stillingen vil refererer direkte ind til vores Operations Director i Sandefjord, Norge.  

Om stillingen

Vores nye kollega skal være passioneret for produktet. Du skal have evnen til at arbejde selvstændigt, samtidig med at du har lyst til at arbejde sammen med resten af vores dygtige udviklere i Danmark og i Norge.

SimaTech har et højt kvalitetsniveau, da vi arbejder med ’mission- og business critical’ løsninger, hvorfor det er essentielt, at vores nye softwareudvikler værdsætter og kan indfri høje kvalitetskrav, og som samtidig sætter en ære i at levere løsninger til tiden, så vi kan indfri kundens forventninger.

Du skal have forretningsforståelse og et mind-set hvor teknologi og kundefokus går hånd i hånd.

Kvalifikationer

  • Minimum 3 års relevant erhvervserfaring
  • Erfaring med udvikling på Microsoft platform med TFS, Apache Cordova (Kenskab til Xamarin er en fordel).
  • Erfaring med C#, .NET, MS Forms, WPF, MVC, WCF, ASP.NET, MS SQL, IIS, HTML 5, JavaScript, CSS3
  • Erfaring App-udvikling for Android og iOS
  • Evnen til at levere effektiv og letforståelig kode med en høj kvalitet
  • Kendskab til vores kundesegment inden for beredskab er en fordel

Om Enghouse

Enghouse er en børsnoteret Canadisk IT-virksomhed. Vi er en global organisation, der i løbet af de sidste 7 år har tredoblet sin størrelse. Vores globale rækkevidde gør os til en spændende arbejdsgiver for alle, som gerne vil arbejde i et internationalt miljø.

For mere information, se vores hjemmeside http://www.simatech.dk/ eller https://www.enghouse.com/

Interesseret?

Er du den nye medarbejder vi leder efter? Vi håber at byde vores nye kollega velkommen om bord hurtigst muligt, hvorfor vi løbende vil kigge ansøgningerne igennem. Du kan søge jobbet via nedenstående link. Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Magne Glittum med at sende en email til magne.glittum@enghouse.com

Gem job

Enghouse Networks A/S
Publiceret: 11. november 2020

Arbejdssted

Location Ballerup

Job hos virksomheden