Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Se­ni­o­r­ud­vik­ler til in­te­gra­tions­løs­nin­ger


Kunne du tænke dig at udvikle servicebaserede integrationsløsninger i et moderne cloudmiljø?

Så står vi klar til at byde dig velkommen. Du kommer med på en spændende rejse, hvor vi er i færd med at samle vores løsninger og udvikle vores forretning.

”Du gør en verden til forskel; for alt, hvad vi gør, er til ære for vores medlemmer. I denne rolle er du fx med til at sikre kontinuerligt flow i vores leverancer, ligesom du kommer til at løbe med mere detaljerede afklaringer i nogle underområder, fx vores sikkerhedsstandarder,” fortæller Cloud Integration Architect, Morten Grønvold.

Velkommen til Velliv

Velliv er et af Danmarks største kommercielle pensionsselskaber med 700 medarbejdere. Vores hovedkontor ligger i Ballerup, ligesom vi har kundekontorer i Kolding, Århus og Aalborg.

Vi arbejder løbende på at styrke vores evne til at levere stabile, sikre og performende servicebaserede integrationsløsninger primært gennem vores Oracle integrationsplatform. Det tekniske fundament er på plads, da vi netop har flyttet platformen ud i Oracle Integration Cloud. Og det er her, at du kommer ind i billedet.

Udvikl med vores cloudbaserede integrationsplatform

Du får plads i vores IT-udviklingsafdeling, som en vigtig del af vores agile team. Her designer, udvikler, vedligeholder og supporterer vi vores integrationsløsninger udviklet med udgangspunkt i vores API-baserede målarkitektur.

Teamet består på nuværende tidspunkt af dig og vores Cloud Integration Architect samt dine offshore-kolleger hos vores indiske samarbejdspartner. I den nærmeste fremtid forventer vi at mande yderligere op i vores team i Ballerup.

Her får du en nøglerolle, når du bl.a. omdanner forretningsmæssige behov til konkrete integrationsdesigns. I en hverdag med sparring i centrum løber du selv med opgaven – eller uddelegerer til dine kolleger. Og du byder ind med forbedringspunkter til platformen ud fra nye standarder og teknologier.

”Vi kører cloud only per default, da vi ikke har et ønske om at drive et datacenter selv. Og du er med til at gøre det nemt og lækkert at navigere i egne integrationer, ligesom vi sammen sørger for at arkitektur, design og løsninger på platformen lever op til vores retningslinjer,” uddyber Morten.

Vi får noget over disken – og har det sjovt imens

Du kan altså allerede nu glæde dig til en hverdag med frie tøjler i et tillidsbaseret miljø. Vi er stolte af vores samarbejdende kultur, hvor flid, ærlighed og humor er i centrum – og hvor vi bekender os til konstruktiv feedback, ligesom kundeejerskabet er en vigtig driver for os, der gennemsyrer vores fokuserede arbejdskultur.

Er du vores nye kollega?

Du har en naturlig interesse og nysgerrighed på området og sætter en ære i at holde dig opdateret på, hvad der sker ude i markedet. Hertil er du teknisk velfunderet og vant til at arbejde i et agilt setup. Og så er du team-orienteret med en analytisk tilgang.

Herudover kan du genkende dig selv i følgende punkter:

  • Du har indgående erfaring med at designe og udvikle effektive servicebaserede integrationsløsninger – gerne på Oracles integrationsplatform, men det er ikke et krav.
  • Du har gerne en uddannelsesmæssig baggrund som fx datalog, ingeniør, datamatiker eller lignende.
  • Du er hjemmevant blandt termer som API, Microservices, REST og SOAP.
  • Du har en bred viden om åbne standarder og cloudmiljøer og gerne kendskab til sikkerhed, netværk m.m.
  • Du taler og skriver dansk og engelsk flydende.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens F. Wang på 72 45 90 74.

Vi indkalder til samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link. Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Om os

Velliv tilbyder pensionsordninger til både private og virksomheder. Med mere end 350.000 kunder er vi Danmarks tredjestørste kommercielle pensionsselskab. Alle vores kunder er medejere af Velliv gennem deres automatiske medlemskab i Velliv Foreningen, der er majoritetsejer i pensionsselskabet.

Som kundeejet selskab kan vi med 100 % sikkerhed sige, at det handler om kunderne. For hos Velliv er vi mennesker, der hjælper mennesker. Og med vores værdier Omsorg, Optimisme og Ordentlighed sørger vi for, at kunderne føler sig i gode hænder hos os, hjælper dem med at se løsninger og vi gør altid tingene ordentligt. Læs mere om os her.

Kontaktperson

Rekrutteringskonsulent hos Jobindex
Jens Frederik Wang

Tlf. +45 72 45 90 74

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S
Publiceret: 11. november 2020

Arbejdssted

Location Ballerup