Senior Security Advisor


Vil du spille en afgørende rolle for vores værn mod IT-relaterede trusler?

IT-sikkerhed har vital betydning for e-nettet. e-nettet driver digitalisering i den finansielle sektor, og her er det essentielt, at vi formår at indtænke IT-sikkerhed i systemapplikationer, infrastruktur og samarbejdsmodeller på tværs af sektoren. Vi søger en Senior Security Advisor, der med et skarpt øje for nye trusler og teknologier samt frameworks og regulatoriske krav evner at omsætte dem til velfungerende løsninger, der lever op til sektorens høje sikkerhedsniveau.

Du bliver en del af et fagligt stærkt team, hvor vi arbejder tæt sammen om at sikre e-nettet, vores kunder og kolleger mod IT-relaterede trusler. Og selvom vores indsats bestemt ikke er for sjov, lægger vi vægt på at kunne grine sammen.

Hvad skal du lave?

Sikkerhedsfunktionen har i dagligdagen en bred vifte af kontakter og samarbejde med de interne agile teams, og e-nettet varetager mange opgaver i samarbejde med de mange forskellige aktører i finanssektoren. Så der er højt tempo og god energi i mange forskellige opgaver og samarbejdsrelationer.

Helt konkret skal du løse følgende opgaver:

 • Rådgive e-nettets forretningsteams om IT-sikkerhed
 • Deltage i fastlæggelse af sikkerhedsstrategien
 • Implementere og vedligeholde sikringsforanstaltninger
 • Fastlægge og dokumentere security baselines
 • Gennemføre regelmæssige sikkerhedstests
 • Udarbejde handlingsplaner for mitigering af sårbarheder
 • Understøtte e-nettets sikkerhedskultur gennem rådgivning, awareness-tiltag og medarbejdertræning

Hvad forventer vi af dig?

Vi har store forventninger til de resultater, vi skal skabe sammen, og derfor ønsker vi at få en kollega, der kan sige tjek til følgende:

 • 10 års IT-erfaring, gerne fordelt på både drift og sikkerhed
 • Kendskab til et eller flere sikkerhedsframeworks, f.eks. ISO27001, NIST, IOSCO
 • Viden på CISSP-niveau samt tilsvarende inden for et andet IT-område f.eks. administration/udvikling/arkitektur på Cloud, Windows, Linux, Network
 • Kan arbejde selvstændigt med egne opgaver og oplære andre

Vi forestiller os, at du har en infrastruktur-baggrund, måske som tidligere arkitekt – og det er en fordel, hvis du er vant til at arbejde sammen med udviklere i forskellige sammenhænge. Derudover er det et stort plus, hvis du har erfaring fra rollen som projektkoordinator eller projektleder og med at give faglig sparring til projektteams.

Hvad kan du forvente af os?

e-nettet er en arbejdsplads i forandring, og vi har mange forskellige opgaver som skal drives, dog under en snæver governancestruktur, da e-nettet er reguleret under Finanstilsynet.

Vi er en dynamisk virksomhed, og det stiller store krav til din faglighed og sociale evner. Vi er små nok til, at vi alle løfter i flok og har det rart sammen, og samtidig store nok til, at vi organiserer os professionelt og effektivt i teams.

Både din faglige og personlige udvikling er vigtig for os, og du har derfor gode muligheder for at deltage i kurser, konferencer og uddannelsesforløb. Som medarbejder i e-nettet får du meget mere med dig i dit arbejdsliv end løn, pension og nogle punkter i dit cv.

Vil du være en del af vores spændende arbejdsplads?

Send din ansøgning og dit cv via ”Søg jobbet her”.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CISO Søren Damgaard på tlf.nr.: 41 95 53 54 eller e-mail sd@e-nettet.dk.

Ansøgningsfrist er den 27. november 2020. Vi indkalder løbende til samtaler.

Om e-nettet

e-nettet er finanssektorens objektive og betroede partner, der skaber digitaliseringsgevinster i både den offentlige og private sektor til gavn for danskerne.

Vi har en stærk position i centrum af finanssektoren som omdrejningspunkt for både samarbejde og infrastruktur, og vi udvikler, driver og drifter it-løsninger som f.eks. NemID nøgleapp og Digital Tinglysning.

Læs mere på e-nettet.dk/karriere, hvor du kan møde nogle af dine kommende kolleger.

Gem job

e-nettet A/S
Publiceret: 11. november 2020

Arbejdssted

Location København

Job hos virksomheden